Želite podariti izvirna poslovna darila? S temi ne boste zgrešili.

Izbira poslovnih daril ali promocijskih daril je odgovorna naloga

Izbira pravega poslovnega darila oz. promocijskega darila je izjemnega pomena. Darilo namreč pove veliko o nas in osebnosti našega podjetja.

Pomembno je, da izberete kakovostno darilo. Tako bodo obdarovanci s kakovostjo povezovali tudi vaše podjetje. Kakovostni promocijski izdelki imajo praviloma tudi daljšo življenjsko dobo, kar pomeni, da bo tudi promocija vašega podjetja trajala dlje.

Dobro poslovno darilo je uporabno. Tudi raziskave dokazujejo, da obdarovanci najbolj cenijo (in tudi obdržijo zase) uporabna poslovna in promocijska darila. Takšna darila pogosto uporabljajo in s tem se širi tudi vaša promocija ter dobro ime.

Kako še izstopati iz množice daril? Odgovor na to so izvirna poslovna darila.

Z izvirnim darilom boste dali vtis, da ste kreativni, drzni in izstopate iz povprečja. Prav tako boste pokazali, da vam je obdarovanec pomemben in ste se zato pri izbiri darila zanj še posebej potrudili.

Zelo pomembno: Pri promocijskih izdelkih nikar ne pozabite na brandiranje. Nanje vedno postavite vaš logotip, kar lahko za vas naredimo tudi mi. Nudimo namreč tisk, vezenje, lasersko graviranje in digitalni tisk.

Zanimivost
PPAI je v svoji raziskavi potrošnikom pokazal izdelek brez napisov in logotipa. Izdelek je bil povsem enak kot tisti, ki so ga pred nekaj časa prejeli kot poslovno darilo. Nad rezultati so bili presenečeni prav vsi.
Velika večina vprašanih je prikazan promocijski izdelek povezala z logotipom, blagovno znamko in podjetjem, ki je bilo na njihovemu promocijskemu darilu.

Poslovna darila, ki izstopajo po svoji izvirnosti

V naši spletni trgovini boste našli najbrž največjo ponudbo poslovnih in promocijskih daril za vse priložnosti, za vsako zgodbo in za vsak žep.
Za vas smo izbrali nekaj takšnih, ki izstopajo po svoji izvirnosti.
Gre za bolj ali manj tehnološke izdelke, ki poleg izvirnosti zagotavljajo veliko uporabno vrednost. Vedno bolj velja: vsi smo priključeni, povsod.
Še večji izbor izvirnih poslovnih daril pa boste našli z brskanje po naši spletni trgovini.

1. Najbolj pametna flaška za vodo

Ta flaška za vodo bo skrbela, da boste spili dovolj vode. Ja, prav ste prebrali. Skupaj s flaško namreč prejmete brezplačno aplikacijo, s pomočjo katere se spremlja koliko tekočine ste že popili. Aplikacija pa vključuje tudi opomnik, ko spijete premalo vode. Je pa flaška primerna tudi za ostalo tekočino, kot sta čaj in kava.

Poleg izvirnost pa bodo pametne flaške za vodo tudi izjemno uporabno poslovno darilo. S takšnim poslovnim darilom boste obdarovancem dali vedet, da vam je mar za njihovo zdravje. 

To pametno flaško in še veliko drugih, najdete tukaj: https://www.habeco.si/hrana-in-pijaca/hrana-in-pijaca/flaske-za-vodo

 

2. Etui za kartico, ki vam lahko prihrani veliko denarja

Ti etuiji za kartice bodo postali nepogrešljivi v denarnici vsakega obdarovanca, saj bodo varovali njihov denar in osebne podatke. Etui namreč preprečuje RFID čitalcem, da bi skenirali kreditne in debetne kartice, informacije in pametne kartice.

Etui za kartico je zagotovo izvirno darilo, saj ni množično uporabljano. Hkrati pa je odličen promocijski izdelek za top ceno. S takšnim darilom boste vašim obdarovancem dali občutek, da vam je mar za njihovo varnost in denar.

Več informacij >>>

 

3. Pameten sledilnik dejavnostiizvirna darila

S pametnim sledilnikom dejavnosti si bodo vaši obdarovanci lažje privoščili zdrav življenjski stil. Nadzoroval bo namreč vse njihove aktivnosti: spanje, gibanje, porabo kalorij. Z njim si lahko postavijo cilje in nato spremljajo napredek. Skupaj s sledilnikom prejmete tudi brezplačno aplikacijo.

S takšnim promocijskim izdelkom boste pokazali, da vam je mar za njihovo zdravje.

Več informacij >>>

4. Unikatna flaška za vodo, ki je tudi powerbank in stojalo za telefon

Flaška Swiss Peak bo poskrbela, da vaši obdarovanci ne bodo žejni, pa tudi, da se ne bo nikoli zgodilo, da bi njihovi elektronski napravi ob najbolj pomembnem trenutku zmanjkalo baterije.

Unikatna in izvirna flaška za vodo, narejena iz izjemno trpežnega titana, je namreč tudi powerbank. Ko polnite svoj telefon ali si ogledujete posnetke, pa se flaška spremeni še v praktično stojalo za telefone.

Za celoten izbor flašk za vodo, kliknite tukaj.

 

5. Kemični svinčnik, laserski kazalec, lučka in tipalo za zaslon na dotik – v enem izdelku

Kemični svinčnik, ki ni samo to:

  • Je tudi laserski kazalec, ki bo prišel prav na vsaki prezentaciji.
  • Je tudi praktična lučka.
  • Je tudi tipalo za zaslon na dotik.

Poleg vsega pa je kemični svinčnik 4v1 lepega dizajna in kakovostne izdelave. Z vsemi svojimi funkcijami spada med nadvse izvirna poslovna darila, hkrati pa je tudi izjemno uporaben.

Celoten izbor kemičnih svinčnikov vam je na voljo na tej povezavi: https://www.habeco.si/pisarna-in-pisala/pisarna-in-pisala/kemicni-svincniki

6. Zvočnik 4v1 Swiss Peak

Unikaten brezžični Bluetooth zvočnik lahko predvaja glasbo do 18 ur. Prav tako bo ta pametna naprava poskrbela za polnjenje vaših naprav, saj je hkrati tudi powerbank, s kapaciteto kar 4500mAh.

Na počitnicah, potovanjih in piknikih vam bo zagotovo prišla prav tudi še ena funkcija te praktične naprave – je namreč tudi kamping lučka.

Več informacij >>>

 

 

ZANIMIVOST:
Marketing Group Delta poroča, da 87 % potrošnikov navaja, da ko so za poslovno darilo prejeli powerbank, so ga obdržali, saj gre za izjemno koristno napravo.
Kar 60 % jih je izjavilo, da raje poslujejo s podjetjem oz. oglaševalcem, od katerega so kot promocijsko darilo prejeli powerbank.

Več izvirnih in uporabnih poslovnih daril najdete na tej povezavi.

Verjamemo, da boste našli primerno, uporabno in izvirno poslovno darilo za vaše podjetje.
Potrebujete pomoč ali nasvet? Pokličite nas na 02 46 05 660 ali nam pišite na info@habeco.si in z veseljem vam pomagamo pri odločitvi.