Izplača se postati član Habeco VIP club-a

Obdarovanje kupcev in poslovnih partnerjev je preveč pomembna stvar, da bi jo prepustili naključju. Zato je izjemnega pomena da imate stalnega dobavitelja, ki vas pozna in razume vaše potrebe ter zahteve, hkrati pa se lahko zanesete, da bo naročeno odlične kakovosti in v dogovorjenem roku.

S tem namenom smo za naše zveste kupce pripravili storitev Habeco VIP Club.
Člani kluba boste deležni dodatne pozornosti, ugodnosti in bonitet.
Ste redni ali večji kupec poslovnih in promocijskih daril? Splača se vam postati naš partner. Se ukvarjate s poslovnimi in promocijskimi darili ali ste večji kupec le teh in želite postati naš poslovni partner?

brez tveganja

     hitra registracija

 

Registrirajte se v Habeco VIP Club in postanite naš privilegiran kupec. Registrirate se lahko tukaj. 

Vaše prednosti bodo:

osebna-asistentka

  • Vaš osebni skrbnik. Kot naš poseben, VIP kupec, boste prejeli svojega osebnega skrbnika, ki vam bo vedno na voljo.
    Veliko damo na osebni pristop in vaš osebni skrbnik bo k temu veliko pripomogel. Vemo tudi, da je naročilo dobrih poslovnih in promocijskih daril za vaše podjetje izjemnega pomena. Zato vam bomo dodelili osebo z večletnimi izkušnjami in ogromno znanja, kar vam bo v veliko pomoč.
     

skladišče

  • Dostop do stanja zalog. Ob registraciji na spletni strani, se vam bo kot VIP kupcu prikazalo dnevno osveženo stanje zalog, kar je pri načrtovanju naročil velika prednost. Se vam je že kdaj zgodilo, da ste izbrali promocijski izdelek in preden so se v podjetju vsi odločevalci sporazumeli o nakupu, le ta ni bil več na zalogi? Takšna situacija in ponoven zagon celotnega kroga izbora, vam lahko povzroči veliko preglavic in slabe volje. Ampak, če imate pred seboj številke zaloge, do takšnih težav skoraj ne more priti. Tudi na to temo pa vam bo vedno na voljo tudi vaš skrbnik, ki vam bo znal svetovati.

 

popust darila

  • Znižane cene. Kot VIP kupec boste upravičeni do popusta na objavljene cene. Najboljše cene so zagotovo ena od najpomembnejših bonitet, ki jih nudimo članom Habeco VIP Cluba. Ne glede na višino dnevnega naročila, vam čez celotno leto nudimo enak popust. S svojim VIP uporabniškim imenom in geslom, boste v spletni trgovini dostopali do že znižanih cen, s čimer se boste izognili nadležnemu preračunavanju. Imate občutek, da je vaš popust prenizek in da bi zaradi vašega obsega nakupov moral biti višji? Obrnite se na svojega osebnega skrbnika, ki bo preučil, če obstaja možnost dodatnega popusta.
     

hitro naročilo

  • Hitra in enostavna naročila preko spletne trgovine. Kot registriranemu članu Habeco VIP kluba, se vam bodo pri naročilu samodejno izpisali vsi potrebni podatki. Za naročilo boste morali le izbrati izdelke in potrditi naročilo.
    Potrebujete ponudbo? Nič lažjega, naložite izdelke, pripišite zahteve in pošljite zahtevek za ponudbo. Zavedamo se, da je vaš čas dragocen in temu primerno se tudi obnašamo. Za vas redno izboljšujemo in optimiziramo spletno stran, da olajšamo vaše delo in privarčujemo vaš čas.


prednost darila

  • Prednostna obravnava pri pripravi naročil. Kot VIP kupcu, bomo vaša naročila in zahtevke obravnavali prednostno, za kar bo skrbel vaš osebni skrbnik.
    Ste v situaciji, da potrebujete kakšno naročilo urgentno?
    Kot članu Habeco VIP Cluba bomo zadevo uredili urgentno in brez dodatnih stroškov.

 

odlog plačila

  • Plačilni pogoji glede na obseg poslovanja in boniteto kupca.
    Seveda razumemo, da potrebujete odlog plačila in če je to le mogoče, vam ga bomo odobrili.
    S tem se skrajša tudi čas dobave, ker se izognemo čakanju na plačilo predračuna.
    Čas pa je tudi denar!


oblikovanje darila

  • GRATIS osnovno grafično oblikovanje.
    Potrebujete majhne popravke logotipa, pred odločitvijo o nakupu bi radi videli vizualizacijo, na darilo bi radi umestili kak slogan ali napis …
    Brez skrbi, naši oblikovalci vam bodo kot članu Habeco VIP Club-a, to uredili brezplačno.


prednost in darilo

  • Obveščeni boste med prvimi.
    Če boste želeli, vas bomo o naših novostih, akcijah, razprodajah, nasvetih in koristnih informacijah, obvestili 3 dni pred ostalimi. Kar pa je pri akcijskih ponudbah, z omejeno zalogo, zelo pomembno.

 

Lahko postanete član Habeco VIP Club-a tudi vi?

Pogoja za članstvo sta zgolj dva:

  • Člani Habeco VIP club-a so lahko le pravne osebe, ki so zavezanci za DDV.
  • V tekočem letu mora član kluba opraviti vsaj za 500 EUR nakupov, v nasprotnem primeru mu članstvo v naslednjem letu avtomatično ugasne.

brez tveganja hitra registracija

In zakaj za svojega dobavitelja poslovnih in promocijskih daril izbrati ravno Habeco Promocijska Darila? 

  • Imamo več kot 25 let izkušenj v tej panogi. V teh letih smo dodobra spoznali potrebe kupcev in trg.
  • Naš portfelj izdelkov je skrbno izbran, v njem pa najdete darila za vsako priložnost in cenovni okvir.
  • Sodelujemo samo s kakovostnimi in priznanimi dobavitelji, da vam lahko zagotovimo brezpogojno kakovost.
  • Naši dobavitelji so iz celega sveta in z njimi sodelujemo že dolga leta, kar nam daje dobre tržne pozicije in s tem možnost, da svojim kupcem ponudimo ugodne cene in hitre dobavne roke.
  • Smo zanesljiv partner, o čemer priča tudi več kot 10.000 zadovoljnih strank.
  • In nenazadnje, pri nas dobite vse na enem mestu: blago, grafično oblikovanje, brandiranje in dostavo do vaših vrat. Ko izberete nas, prihranite čas in denar!

Registrirajte se v Habeco VIP Club in postanite naš privilegiran kupec. Registrirate se lahko tukaj.