Ne odlašajte z naročilom novoletnih poslovnih daril.

Dodobra smo zajadrali v november. Za nekatere je čas obdarovanja v mislih še daleč. To sicer lahko velja za nakup božičnih daril za sorodnike in prijatelje. Zagotovo pa ne velja za naročilo poslovnih daril.

Sedaj ni idealni čas za naročilo daril. Idealni čas za naročilo daril je že minil.
Sedaj je zadnji čas za naročilo daril – če želite podariti kakovostno darilo, s katerim se boste zahvalili vsem deležnikom vašega podjetja za uspešno sodelovanje, okrepiti njihovo pripadnost in širiti prepoznavnost vašega podjetja. Ne odlašajte z izborom in naročilom poslovnih daril. Naročite jih sedaj. Zakaj?

  • Zaloge poslovnih daril se dnevno spreminjajo.

Lahko se zgodi, da je vaš priljubljen izdelek danes še na zalogi, že jutri pa ga več ne bo. Vsak dan je vaša izbira manjša.

  • Dovolj časa je za tisk, vezenje ali graviranje

Dobra odločitev je, da večino svojih novoletnih poslovnih daril oznamčite, kar pomeni, da nanje postavite svoj logotip ali sporočilo. Poleg široke ponudbe daril vam nudimo tudi to – grafično oblikovanje, tisk, graviranje ali vezenje. A znamčenje daril zahteva dodaten čas.

Kdaj podariti darila brez logotipa?
Praviloma velja, da darila višjih vrednosti, ki so namenjena najpomembnejšim partnerjem podjetja, ne znamčimo, ampak jih podarimo brez logotipa.
Če se za logotip vseeno odločimo, ga postavimo na ne preveč izpostavljeno mesto, npr. etiketo. 

  • Ne zamudite popolnega časa za obdarovanje.

Čeprav je božič šele čez dober mesec, poteka poslovno obdarovanje že veliko prej – skozi celoten mesec december. Če boste čakali predolgo se vam prav lahko zgodi, da bodo partnerji k vam prihajali z voščili in darili, vi pa boste bili praznih rok.

promocijska darila

  • Dovolj časa za izbiro, naročanje vzorcev ...

Tudi sam proces naročanja daril zahteva svoj čas. Že točno veste kaj boste letos podarili? Odlično. Če pa spadate med veliko večino, še ne veste točno kaj podariti. Sedaj je dovolj časa, da vam svetujemo in skupaj najdemo najboljšo izbiro za vas. Sedaj je tudi še dovolj časa, da vam pošljemo vzorčke daril, ki jih imate v ožjem izboru. Tako bo vaša odločitev lažja, pa tudi prepričani boste o kakovosti izbranega darila.

Ali ste vedeli, da vam lahko pošljemo vzorce daril, ki jih imate v ožjem izboru?
Tako se lahko prepričate o njihovi kakovosti. A pozor. Sedaj je zadnji čas za naročilo vzorcev, če želite, da bodo darila pri vas še pravi čas.

  • Decembra en siv las manj

December je najbolj pester mesec v letu. Naj ne bo tudi najbolj stresen. S pravočasnim izborom daril že novembra, bo decembra ena obveza ter en siv las manj.

 

Zavedamo se, da je izbor najboljšega darila ob tako široki ponudbi vse prej kot lahek. Zato smo pripravili izbor poslovnih daril, s katerimi verjamemo, da vam bomo vsaj malo olajšali vašo odločitev.

darila

 

1 eur

 

premium poslovna darila

Še vedno niste našli popolnega novoletnega poslovnega darila za vaše podjetje? Pišite nam na info@habeco.si ali nas pokličite 02 46 05 660. Si želite pregledati ponudbo poslovnih daril ali promocijskega tekstila v udobju svojega naslonjača ali pisarniškega stola? Naročite se izbrane kataloge v tiskani obliki na dom ali v službo. Poslali vam jih bomo povsem brezplačno.

Preberite tudi, zakaj so USB ključi dobro poslovno darilo, v zapisu: »Preberite, zakaj so USB ključi dobro poslovno darilo« ali koristen zapis" promocijskem tekstilu: »Sedaj je čas za brezrokavnike, SoftShell jakne in puloverje."

Ko govorimo o poslovnih ali promocijskih darilih, sploh takšnih, kot se podarijo konec leta, običajno moramo najti darilo, ki bo primerno za različne tipe oseb. Rešitev so personalizirana darila. Več o tem si lahko preberete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom.