Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Polo majice

Polo majice, moške, ženske in otroške, priznanih blagovnih znamk RolyGildanSol'sKariban in Anvilso odlično poslovno ali promocijsko dariloVse polo majice so izdelane v skladu z OEKO-TEX® Standard 100.

Polo majica ima dolgo zgodovino, predvsem kot nepogrešljiv del garderobe, ko je obenem potrebno izgledati urejeno in sproščeno. Ker je običajno polo majica izdelana iz kvalitetnejših materialov kakor običajne majice, je ta kos garderobe primeren tudi kot delovna uniforma, športna oprema ali kot vsakodnevno oblačilo. Polo majice so priljubljene pri vseh spolih in starostnih skupinah in so zato izjemno popularno poslovno ali promocijsko darilo.

Polo majice Roly STAR

Ste pomislili, da so enotno oblečeni zaposleni znak vašim kupcem, da imajo opravka z urejenim podjetjem? Lepo oblečeni zaposleni bodo dvignili nivo vašega lokala, trgovine, restavracije, podjetja … S tem boste lažje pridobili zaupanje strank, veliko lažje boste pridobili nove in obdržali obstoječe stranke. Že star pregovor pravi, da »Obleka naredi človeka«. Pomislite, komu bi zaupali vi – podjetju, kjer so zaposleni oblečeni povprečno in vsak po svoje ali takšnemu, ki ga zastopajo enotno, lepo in elegantno oblečeni sodelavci? In polo majica je prvi in najcenejši korak v to smer. Polo majica kot uniforma ni strošek, temveč investicija.

Naš izbor polo majic, ki so v najboljšem razmerju med ceno in kvaliteto je:

  • Polo majica Roly STAR in Polo majica Roly STAR ŽENSKA - kvalitetna polo majica primerna kot delovna uniforma ali promocijsko poslovno darilo. Velika izira barv.
  • Polo majica Roly IMPERIUM - zelo kvalitetna 220gsm polo majica
  • Polo majica Roly AUSTRAL - cenovno ugodna polo majica, primerna za situacije, ko potrebujemo večje količine majic

Pri nas dobite vse na enem mestu: majice, tisk ali vezenje ter grafično oblikovanje. Seveda vam bomo z veseljem tudi svetovali in delili z vami naše dolgoletne izkušnje, vse s ciljem optimizirati vaš strošek in za najboljšo ceno dobiti največ.

Če se ne morete odločiti med tiskom in vezenjem preberite blog "Tisk ali vezenje na promocijski tekstil."

Roly
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.