Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Poletne Šilt Kape

Poletne kape, ki so odlično poslovno ali promocijsko darilo.

V široki ponudbi so vam na voljo poletne kape, šilt kape, baseball kape priznanih blagovnih znamk, kot so Atlantis, Target, Anvil, Kariban, Roly in Sol's. Ker so poletne šilt kape zaradi svojega varovalnega učinka zelo priljubljeno promocijsko darilo, jih je smotrno brandirati, zato vam v našem podjetju nudimo tudi kvalitetno storitev tiska ali vezenja. Nimate izdelanega logotipa ali reklamnega sporočila? Pri nas to ni težava. Naš grafični studio reši tovrstne zadrege. Več kot 25-letne izkušnje pa so zagotovilo, da boste z izdelkom zadovoljni.

Zelo priljubljene so povsem unikatne poletne kape, pri katerih so mžnosti uporabe barv, oblik, materialov, dodatkov zelo velike. Unikatne kape so eno naj prestižnejših promocijskih daril, ki jih srečamo v svetu športa, avtomobilizma in še kje. 

Kapa je zaradi cene tudi zelo popularno promocijsko darilo, ko smo omejeni s sredstvi za promocijsko kampanijo. Osnovni modeli poletnih kap stanejo manj kot 1 EUR, potiskani pa le malo več. Ta nizka cena nam omogoča pokriti veliko število obdarovancev. Odpade tudi skrb zaradi konfekcijskih velikosti, kajti večina kap ima zgolj eno velikost in regulacijo, s katero lahko to velikost prilagajamo. Prav tako so nabori barv pri večini modelov zelo široki, ta pestrost nam omogoča najti našo pravo barvo.

Naj še enkrat posebaj izpostavimo zaščitni aspekt poletnih šilt kap. Sončni žarki so zaradi globalnega sgrevanja ter zmanjšane plasti ozona vse močnejši in zaščita pred njimi postaja zelo pomebna. Poletna kapa postaja vse bolj pomemben in uporaben artikel za zaščito pred sončnim UV sevanjem. Če podarite poletno kapo, na kateri bo vaš logotip, boste vašim kupcem ali poslovnim partnerjem olajšali marsikateri trenutek v življenju, obenem pa boste z njimi na dopustu ali drugih prostočasnih aktivnostih, kar pa bo ustvarilo pozitivno asociacijo med njmi in vašo blagovno znamko ali podjetjem.  

Ponudbo za brendiranje ali količinski popust lahko zahtevate zelo enostavno na produktni strani artikla, s klikom na gumb "LOGO/POUDBA". Se ne morete odločiti med vezenjem ali tiskom na poletne kape? Preberite naš blog na to temo "Tiskanje ali vezenje na promocijski tekstil". 

Roly
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.