Nakupovalne vrečke

1 / 7

Nakupovalne vrečke za večkratno uporabo so promocijsko darilo, ki varuje okolje.

Nakupovalne vrečke in torbe s tiskom ali vezenjem, so zelo uporabno in hvaležno promocijsko darilo, ki močno dvigne pojavnost vašega podjetja. Nakupovalna vrečka je artikel, ki ga dnevno uporabljamo, kar njeno promocijsko vrednost zelo poveča. Relativno velika površina za brandiranje, pa nam omogoča kreativen pristop k oblikovanju reklamnega sporočila. S tem, ko jo pa obdarovanec prenaša, pa nam močno dvigne pojavnost in s tem promocijski učinek. Skratka, orodje za promocijo, kot jih ni veliko.

V raziskavi Advertising Speciality Institute je bilo ugotovljeno da ima:

  • 73% potrošnikov v lasti promocijsko nakupovalno vrečko ali torbo
  • Potrošniki obdržijo promocijsko nakupovalno vrečko ali torbo v povprečju 11 mesecev
  • Promocijske nakupovalne torbe ali vrečke generirajo 3300 prikazov vašega logotipa v svojem življenjskem ciklu
  • Promocijske nakupovalna torba ali vrečka, ki stane 5 EUR, ima CPI (cost per impresion) 0,002 EUR
  • 50% potrošnikov je odgovorilo, da bi raje poslovalo s podjetjem, ki jim je podarilo promocijsko nakupovalno vrečko ali torbo.
  • 84% potrošnikov, starejših od 50 let, je odgovorilo, da imajo v lasti promocijsko nakupovalno torbo ali vrečko

 

Nakupovalne vrečke marketing

Če k temu dodamo še ekološki vidik, ki ga vrečka za večkratno uporabo kot EKO darilo ima napram klasičnim PVC vrečkam, dobimo zmagovito kombinacijo, s katero bomo pri naših kupcih ali poslovnih partnerjih dosegli zelo pozitiven vtis. Nenazadnje pa govori v prid nakupovalnim vrečkam, kot popolnemu promocijskemu darilu tudi cena, ki je med nižjimi, v primerljivih blagovnih skupinah. Skratka, če razmišljati, kaj podariti kot promocijsko darilo, je naš nasvet nakupovalna vrečka.

Glede na earthday.net, bi s tem, da bi vsi nosili v trgovino lastne nosilne vrečke za večkratno uporabo, dnevno porabili 2.880.000.000 manj plastičnih nosilnih vrečk. Vsekakor številka vredna razmisleka.

V naši ponudbi boste našli raznovrstne. Od bombažnih, do takšnih iz umetnih materialov. Na vse vam lahko izvedemo dotisk ali vezenje, če pa potrebujete dober design, pa le tega lahko pripravimo v našem grafičnem studiu.

Nakupovalne vrečke

Ponudbo za dotisk, vezenje ali večjo količino lahko zahtevate zelo enostavno na produktni strani artikla. Če se vam pri tem zatakne, vam bo v pomoč naš blog Kako na habeco.si zahtevati ponudbo.

Potrebujete unikatne nakupovalne vrečke? Priporočamo vam:

Predlagamo tudi branje Pri poslovnih darilih in promocijskih izdelkih je na 1. mestu uporabnost. V tem blogu govorimo u uporabnosti, kot prvini obdarovanja.