Promocijske majice Roly Braco odlične tudi na modni pisti

30. marca se je v sklopu Ljubljanskega tedna mode, na Ljubljanskem gradu odvijala velika moda revija, del katere smo bili tudi mi.
Po modni pisti so se namreč sprehodile premium majice iz naše ponudbe, zelo kakovostne – majice Roly Braco. Govorile so prav posebno zgodbo priznane oblikovalke Aleksandre Brlan, v obliki kolekcije »The Real People«. Seveda smo majice z velikim ponosom potiskali v naši tiskarni.

The Real People - oblačila, ki so namenjena modni pisti in vsakodnevnemu nošenju
Kolekcija Real People oziroma Pravi ljudje govori o sproščenem načinu življenja, o ljudeh, ki življenje sprejmejo takšnega, kot je.
Njihova garderoba je spontana, prilagojena razmeram, v katere je popelje življenje.

Oblikovalka je inspiracijo za kolekcijo našla v nomadskih ljudstvih. Kroji so tako večinoma geometrijski in enostavni, vzorci pa pestri. Življenje nomadskih ljudstev je namreč v sozvočju z naravo. Svoja oblačila oblikujejo glede na tradicijo in naravne danosti.

Oblikovalka uživa v kombinacijah, v katere klasično oko dolgo zre, da jih doume. Moda naj bo zabavna, z veliko mero spoštovanja do materialov, krojenja in izdelave.

oblačila-stara ljudstva obleka nekoč

Sporočilo sodelovanja med Habecom in oblikovalko Aleksandro Brlan: Bodimo pravi, odprti ljudje. Ne delajmo razlik, družimo se in sprejemajmo drugačnost. Na koncu smo vsi samo ljudje, iz mesa in krvi, s čustvi in razmišljanji, pa čeprav so si ta včasih nasprotna in nasprotujoča. Ta pestrost nas dela »Prave ljudi«.

dizajnerske majice

Po modni reviji so se sprehodile Premium promocijske majice Braco

Promocijska majica Braco je narejena iz naravnih materialov (100 % česan bombaž), z naprednimi tretmaji in je kakovostne izdelave (ojačani šivi, stranski šivi, ojačan material).
Na voljo je v kar 12 čudovitih barvah in v 11 različnih velikostih, tudi otroških. Zaradi svojih premium lastnosti je majica Braco odlična promocijska majica, saj jo bodo obdarovanci pogosto, dolgo in radi nosili ter s tem skrbeli tudi za promocijo vaše blagovne znamke.

majice na tednu mode promocijska majica na pisti majice aleksandre brlan

O oblikovalki Aleksandri Brlan
Blagovna znamka Brlan se je rodila leta 2010 in vse od takrat pridno raste. V novi kolekciji se odseva vse, kar zaznamuje znamko Brlan: veselje do življenja, raziskovanja in občutek svobode ter neomejenosti.

Oblikovalko Aleksandro Brlan lahko spremljate tudi na njeni spletni strani. 

Majico tudi izven modne piste z veseljem nosijo priljubljena igralka Inja Zalta, Petra Windschnurer - urednica mode in lepote pri reviji Elle Slovenija in Romina Regvat, umetnica ličenja

inja zalta v majici

urednica mode in lepote

umetnica ličenja