Promocijski Tekstil

1 / 28

Promocijski tekstil in promocijska oblačila so vedno bolj priljubljeno poslovno ali promocijsko darilo!

Promocijski tekstil priznanih blagovnih znamk Roly, Regatta, Gildan, Sol's, Kariban in Anvil iz naše ponudbe, sodi med najkvalitetnejši na tržišču in še vedno cenovno sprejemljiv. V naši ponudbi vedno dajemo prednost artiklom, ki imajo dobro razmerje med kvaliteto in ceno.

Promocijski tekstil in promocijska oblačila sodijo med promocijska darila, ki imajo najboljšo dodano vrednost v smislu pojavnosti in s tem promoviranja blagovne znamke ali vašega reklamnega sporočila. Njegova uporabna vrednost ter velike površine primerne za dotisk ali vezenje, nudi veliko možnosti za brandiranje.

Seveda pa je dobrodošla kreativnost pri grafičnem oblikovanju. Vaši kupci ali poslovni partnerji bodo zelo veseli kvalitetnega darila, ki bo povrh vsega še lično potiskano ali izvezeno in kot takšno primerno za vsak dan in vsako priložnost. Vi pa boste za zelo majhen strošek dobili potujoči plakat. Premišljeno oblikovan kos promocijskega tekstila bodo vaši obdarovanci z veseljem oblekli in s tem širili vaše sporočilo ali prepoznavnost vašega podjetja.

Ni veliko promocijskih daril, ki bi imela tako širok krog potencialnih uporabnikov. Promocijski tekstil in promocijska oblačila nosijo stari in mladi, otroci in odrasli, moški in ženske, skratka vsi. Uporaben je doma, pri delu, ob športanju in še bi lahko naštevali.

Torej, zelo velika verjetnost je, da bo podarjen artikel našel uporabnika, prej ali slej in s tem bo vaše reklamno sporočilo šlo med ljudi, na najbolj nevsiljiv način. Če dobro premislite, boste težko našli podobne lastnosti, zbrane na enem artiklu.

Promocijski tekstil majice

Pri nas vam omogočimo različne vrste dotiska (klasičen sito tisk, sito tisk preslikače, DTG tisk, tisk s flex folijo...), kako tudi vezenje. Dolgoletne izkušnje so zagotovilo kvalitete in s tem vašega zadovoljstva. Seveda vam v našem grafičnem studio nudimo tudi pomoč pri oblikovanju iz pripravi za tisk. Večino artiklov je mogoče tudi zložiti in zapakirati v vrečke, dodati vaše sporočilo, personalizirati ter celo dostaviti osebno do vaših obdarovancev.

Izdelki iz skupine promocijski tekstil so primerni tudi kot delovna oblačila. Delovna uniforma je že od nekdaj racionalen način promocije vašega podjetja. Lično in enotno oblečeni zaposleni so znak profesionalnega odnosa podjetja, do svoji strank in zaposlenih. Več o tem lahko preberete v našem blogu Kako obleči zaposlene, da bodo bolj varni, zvesti in bodo prinašali več zaslužka?

Poleg široke ponudbe kakovostnega tekstila, po pravih cenah, vam nudimo tudi tisk ali vezenje, naš grafični studio pa vam bo pomagal pri oblikovanju kvalitetnega in ličnega dotiska. Torej, pri nas dobite vse na enem mestu.

Zagotovilo za kvalitetno storitev pa so naše več kot 30 letne izkušnje. Se ne morete odločiti ali bi izbrane izdelke potiskali ali izvezli? Preberite naš blog Tisk ali vezenje na promocijski tekstil. Več o primernosti majice, kot darila, najdete v zapisu Majica s tiskom je uporabno promocijsko darilo!

Ves promocijski tekstil v naši ponudbi je izdelan v skladu z OEKO-TEX® Standard 100, kar zagotavlja kakovost izdelkov in spoštovanje mednarodnih dogovorov glede zaščite okolja in zaposlenih.

V naši ponudbi promocijskega tekstila boste našli naslednja promocijska oblačila:

  • T-majice
  • Polo majice
  • Puloverje
  • Puloverje s kapuco
  • Flis jopice
  • SoftShell jakne
  • Športna oblačila
  • Brezrokavnike,
  • Bunde
  • Delovna oblačila ...

Če vam je bil ta članek všeč, vas bo zagotovo zanimal tudi članek Kako lahko poslovna oblačila dvignejo prodajo, na naši spletni strani Habeco.Gifts.

TOPLA ZLOŽLJIVA JAKNA NORWAY

TOPLA ZLOŽLJIVA JAKNA NORWAY

Cena brez DDV: 20,33 EUR

ŽENSKA ZLOŽLJIVA JAKNA NORWAY

ŽENSKA ZLOŽLJIVA JAKNA NORWAY

Cena brez DDV: 21,96 EUR

SOFTSHELL BREZROKAVNIK QUEBEC

SOFTSHELL BREZROKAVNIK QUEBEC

Cena brez DDV: 15,94 EUR

SOFTSHELL JAKNA NEBRASKA

SOFTSHELL JAKNA NEBRASKA

Cena brez DDV: 20,13 EUR

ŽENSKA SOFT SHELL JAKNA NEBRASKA

ŽENSKA SOFT SHELL JAKNA NEBRASKA

Cena brez DDV: 21,15 EUR

SOFTSHELL JAKNA ROLY ANTARTIDA MOŠKA

SOFTSHELL JAKNA ROLY ANTARTIDA MOŠKA

Cena brez DDV: 18,20 EUR

ZLOŽLJIV BREZROKAVNIK OSLO

ZLOŽLJIV BREZROKAVNIK OSLO

Cena brez DDV: 18,48 EUR

SOFTSHELL JAKNA ROLY ANTARTIDA ŽENSKA

SOFTSHELL JAKNA ROLY ANTARTIDA ŽENSKA

Cena brez DDV: 20,23 EUR

PULOVER S KAPUCO ROLY URBAN

PULOVER S KAPUCO ROLY URBAN

Cena brez DDV: 13,34 EUR

PULOVER S KAPUCO URBAN ŽENSKI

PULOVER S KAPUCO URBAN ŽENSKI

Cena brez DDV: 15,45 EUR

MAJICA DOLGI ROKAV ROLY EXTREME

MAJICA DOLGI ROKAV ROLY EXTREME

Cena brez DDV: 3,48 EUR

PULOVER S KAPUCO ROLY MONTBLANC

PULOVER S KAPUCO ROLY MONTBLANC

Cena brez DDV: 13,05 EUR

JAKNA VELETA

JAKNA VELETA

Cena brez DDV: 16,18 EUR

JOPA S KAPUCO ROLY FUJI

JOPA S KAPUCO ROLY FUJI

Cena brez DDV: 17,69 EUR

PULOVER S KAPUCO ROLY CAPUCHA

PULOVER S KAPUCO ROLY CAPUCHA

Cena brez DDV: 11,67 EUR

COLLEGE HOODIE

COLLEGE HOODIE

Cena brez DDV: 4,50 EUR

PULOVER S KAPUCO KARIBAN CONTRAST

PULOVER S KAPUCO KARIBAN CONTRAST

Cena brez DDV: 18,35 EUR

POLO MAJICA ROLY STAR

POLO MAJICA ROLY STAR

Cena brez DDV: 5,33 EUR