Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Promocijski Tekstil

Promocijski tekstil in promocijska oblačila so vedno bolj priljubljeno poslovno ali promocijsko darilo!

Promocijski tekstil priznanih blagovnih znamk Roly, Regatta, Gildan, Sol's, Kariban in Anvil iz naše ponudbe, sodi med najkvalitetnješi na tržišču in še vedno cenovno sprejemljiv. Promocijski tekstil in promocijska oblačila sodijo med promocijska darila, ki imajo najboljšo dodano vrednost v smislu pojavnosti in s tem promoviranja blagovne znamke ali vašega reklamnega sporočila. Njegova uporabna vrednost ter velike površine primerne za dotisk ali vezenje, nudi veliko možnosti za brandiranje. Seveda pa je dobrodošla kreativnost pri grafičnem oblikovanju. Vaši kupci ali poslovni partnerji bodo zelo veseli kvalitetnega poslovnega darila, ki bo povrh vsega še lično potiskano ali izvezeno in kot takšno primerno za vsak dan in vsako priložnost. Vi pa boste za zelo majhen strošek dobili potujoči plakat.

Ni veliko promocijskih daril, ki bi imela tako širok krog potencialnih uporabnikov. Promocijski tekstil in promocijska oblačila nosijo stari in mladi, otroci in odrasli, moški in ženske, skratka vsi. Uporaben je doma, pri delu, ob športanju in še bi lahko naštevali. Torej, zelo velika verjetnost je, da bo podarjen artikel našel uporabnika, prej ali slej in s tem bo vaše reklamno sporočilo šlo med ljudi, na najbolj nevsiljiv način. Če dobro premislite, boste težko našli podobne lastnosti, zbrane na enem artiklu.

Promocijski tekstil majice

Pri nas vam omogočimo različne vrste dotiska (klasičen sito tisk, sito tisk preslikače, DTG tisk, tisk s flex folijo...), kako tudi vezenje. Dolgoletne izkušnje so zagotovilo kvalitete in s tem vašega zadovoljstva. Seveda vam v našem grafičnem studio nudimo tudi pomoč pri oblikovanju iz pripravi za tisk. Večino artiklov je mogoče tudi zložiti in zapakirati v vrečke.

Izdelki iz skupine promocijski tekstil so primerni tudi kot delovna oblačila. Več o tem lahko preberete v našem blogu Kako obleči zaposlene, da bodo bolj varni, pripadni in bodo prinašali več zaslužka?

Poleg široke ponudbe kakovostnega tekstila, po pravih cenah, vam nudimo tudi tisk ali vezenje, naš grafični studio pa vam bo pomagal pri oblikovanju kvalitetnega in ličnega dotiska. Torej, pri nas dobite vse na enem mestu. Zagotovoilo za kvalitetno storitev pa so naše 25 letne izkušnje. Ves promocijski tekstil v naši ponudbi je izdelan v skladu z OEKO-TEX® Standard 100.

V naši ponudbi promocijskega tekstila boste našli naslednja promocijska oblačila:

  • T-majice
  • Polo majice
  • Puloverje
  • Puloverje s kapuco
  • Flis jopice
  • SoftShell jakne
  • Športna oblačila
  • Brezrokavnike,
  • Bunde
  • Delovna oblačila...

Se ne morete odločiti ali bi izbrane izdelke potiskali ali izvezli? Preberite naš blog Tisk ali vezenje na promocijski tekstil. Več o primernosti majice, kot darila, najdete v zapisu Majica s tiskom je uporabno promocijsko darilo!

Roly
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.