TailorMADE promocijska darila po meri

Zavedanje, da so promocijska ali poslovna darila najcenejša oblika pospeševanja prodaje, je vse bolj prisotno med podjetniki in poslovneži. Zaradi tega dejstva in res bogate ponudbe na trgu se tudi v tej obliki promocije vse težje prebijemo iz povprečja, kar pa je osnova za dober marketing.

Časi, ko smo podarili poceni kapo z odtisom, ki je vseboval logotip, naslov in nemalokrat še telefonsko številko, so nepreklicno mimo. Pa ne, da takšna kapa ne bi imela pozitivnega učinka. Ga ima, vendar lahko z malo domišljije in ustvarjalnosti, za približno enako ceno, ustvarimo kapo, ki jo bodo vaši obdarovanci z veseljem nosili in s tem širili vaše sporočilo ali blagovno znamko. In le na ta način lahko res dosežemo optimalne rezultate marketinga s promocijskimi in poslovni darili. Kapo smo uporabili zgolj kot primer, princip je pri vseh segmentih daril podoben.

Vsak med nami ve, kako težko je izbrati darilo za svoje najbližje. Ko pa je treba najti popolno promocijsko darilo za naše stranke, zaposlene ali poslovne partnerje, se nam le to zdi kot ´misija nemogoče´. Ker se zavedamo, da naloga ni enostavna, a zelo pomembna za vaše nadaljnje poslovne odnose, smo za vas pripravili nekaj uporabnih nasvetov za izvirna poslovna darila. Tokrat za izbiro in nakup TailorMADE promocijskih daril po meri.

Kaj moram vedeti o TailorMADE promocijskih darilih po meri?

TailorMADE promocijska darila po meri so izdelana popolnoma unikatno, po predlogi kupca, seveda v sodelovanju z nami. Naše izkušnje in znanje so ves čas procesa naročanja brezpogojno na voljo. Zaradi specifičnosti izdelave, so pri TailorMADE promocijskih darilih vedno definirane minimalne količine izdelave, kajti izdelava poteka v tovarnah širom sveta, katere tudi to pogojujejo. 

Večkrat TailorMADE darila zamenjujejo s Personaliziranimi darili, kjer pa je bistvo, da je vsak kos personaliziran in narejen izključno za znanega obdarovanca. O tovrstnih darilih smo napisali več v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom.

Naš nabor TailorMADE promocijskih daril najdete TUKAJ

Začnimo na začetku. Odločitev, da podarite svojim kupcem ali poslovnim partnerjem TailorMADE darila je sprejeta! Po tem, ko ste pripravili svojo reklamno akcijo, si zastavite naslednja 4 vprašanja:

tailormade nakupovalne vrečke

Kdo so vaši obdarovanci in kaj jim podariti?

Uporabnost je zagotovo tista čarobna beseda, ki bo še kako pripomogla, da bodo vaši obdarovanci promocijsko darilo tudi dejansko vzeli za svoje in ga z veseljem uporabljali tudi v prostem času, kar so “mokre sanje” vsakega tržnika. Vendar uporabnost promocijskega darila nima za vsakega od nas istega pomena. Nekoga, ki naroča špecerijo preko interneta, ne boste osrečili z nakupovalno vrečko. Zato je pomembno, da v svoji izbiri promocijskega darila najdete največji možni skupni imenovalec, kar vam bo zagotovilo tudi množično uporabo darila in širjenje promocije.

Takšne odločitve težko sprejme en sam, temveč je to naloga, za širok team sodelavcev, po možnosti različnih starosti in spola. Pri takšnih odločitvah zagotovo velja stara modrost, da več glav, več ve. O uporabnosti  smo več napisali v blogu Pri poslovnih darilih in promocijskih izdelkih je na 1. mestu uporabnost

Kakšna je podoba vaše blagovne znamke?

Kakor smo že omenili, so promocijska darila učinkovito marketinško orodje. Zato morate pri obdarovanju do popolnosti izkoristiti vse priložnosti za dober vtis o svoji blagovni znamki ali podjetju. Možnosti so skoraj neizčrpne, pa če gre za edinstveno barvno shemo, material, obliko, gravuro, tisk, vezenje in še bi lahko naštevali, izdelek bomo učinkovito spremenili v nepozabno predstavitev vaše blagovne znamke. Ko se odločite za TailorMADE darila po meri, je vse našteto mogoče in celo zaželeno. Seveda vam bodo pri izbiri in odločitvah z veseljem pomagali naši prodajni svetovalci. Njihove izkušnje so v takšnih primerih zelo dragocene. Vsak prejemnik pa bo zagotovo bolj cenil in z veseljem uporabljal premišljeno oblikovan izdelek, kateri bo imel svojo dušo, zato bo odločitev za darila po meri zagotovo tista prava.

Kakšen je vaš proračun?

Naj takoj pojasnimo, da je strah pred velikimi stroški nepotreben. Presenečeni boste ob spoznanju, da lahko izvirna in unikatna promocijska darila po meri, izdelamo za res sprejemljivo ceno. S količino cene zelo padajo in na eni točki se cena izenači z običajnimi cenami promocijskih daril. In naj še enkrat ponovimo dejstvo, ki je naša mantra, da se vsak vložen denar v promocijska darila, zagotovo povrne z dobičkom.

Ne glede na višino svojega proračuna boste pri nas našli veliko izbiro visoko kakovostnih izdelkov, ki so na voljo za pripravo odličnega darila po meri. Seveda pa je zelo pomembno, da predvidite maksimalen strošek, “target price” katerega nameravate investirati v promocijska darila in s tem tudi nam olajšate nalogo, najti popolno darilo za vas. Seveda bomo z vami sodelovali ves čas odločanja in vam z nasveti in izkušnjami olajšali odločitve.

Bomo pravočasno dobili TailorMADE promocijska darila?

Saj veste, za vse dobre stvari v življenju, je potreben čas. Narediti unikatno promocijsko darilo, povsem po vaših željah, žal ne gre čez noč in za to potrebujemo malce več časa kakor za standardno brendiranje že izdelanih artiklov. Sploh, ker se večina dela opravi v tovarnah širom sveta, kjer je proizvodnja planirana, pa tudi čas za transport je običajno malce daljši. Tudi naročanje traja malo dlje, kajti največkrat izdelamo fizičen vzorec ali pa vsaj fotografijo vzorca, ko se res mudi, ki ju morate vi kot kupec potrditi. Seveda poizkušamo sam proces čim bolj optimizirati, pa vendar gre to zgolj do določene meje. Zato vam toplo svetujemo, da nas kontaktirate čim prej, da se lahko povsem posvetimo postopku izdelave, brez nepotrebnih časovnih pritiskov.

tailormade - unikatne promocijske kape

Kakšne prednosti imajo promocijska TailorMADE darila?

Razlogov, zakaj so TailorMADE darila po meri, primernejša od ostalih klasičnih promocijskih daril, je veliko. Da se boste lažje odločili za nakup takšnih daril, je tukaj nekaj najpomembnejših.

Izdelek lahko popolnoma personaliziramo

Če so promocijska darila v vašem oglaševalskem proračunu stalnica in že imate izkušnje z njihovim naročanjem, ste že zagotovo slišali kdaj, da branding, ki ste si ga vi zamislili, tehnološko ni mogoč. Temu se da pri TailorMADE artiklih velikokrat izogniti, saj brandiranje izvajamo v proizvodnji, preden se artikel dokonča. Tam se zlahka tiska “od roba do roba”, kar velikokrat v na izdelanem darilu ni mogoče. Nobena težava niso niti custom etikete, razni dodatki na zadrgah in še veliko tega. Takšno darilo na koncu res izgleda, kot popoln izdelek vaše blagovne znamke. In to dobi v očeh obdarovanca zelo visoko ceno.

Barva izdelka je lahko popolnoma vaša

Našli ste popolno darilo za vas, vendar so standardne barvne možnost, ki vam jih lahko ponudimo, za vas nesprejemljive. Zagotovo ste to že doživeli. Pri TailorMADE promocijskih darilih, si lahko vašo barvo izdelka izberete po Pantone lestvici, tako da bo darilo popolnoma v skladu z vašo celostno grafično podobo, kar ni tako nepomembno. Barva izdelka, ki je identična vaši korporativni barvi, podzavestno pri obdarovancu definira povezavo do vaše blagovne znamke ali podjetja. Ste že kdaj slišali za Coca Cola rdečo barvo? Zagotovo ste! O tem govorimo. O povezanosti barv in poslovnih daril smo pisali v blogu Poslovna darila in psihologija barv.

Pa ne samo barva, material iz katerega je izdelano darilo lahko v mnogih primerih potiskamo z vašim vzorcem. S tem bo izdelek še bolj zanimiv in še bolj bo padel v oči.

Dobra embalaža in dodatki lahko naredijo veliko razliko

Mislim, da se boste strinjali z nami, da darilo, ki je podarjeno v izvirni embalaži, zagotovo doseže globlja čustva obdarovanca, kakor darilo brez embalaže. In to z obdarovanjem tudi želimo doseči. Po izkušnjah sodeč, cena embalaže ne vpliva bistveno na končno ceno artikla, bistveno pa poveča njegovo vrednost.

Všita, našita etiketa ali pa priloženo sporočilo so malenkosti, ki ne stanejo veliko, dodajo pa veliko izgledu darila. Na vse to se splača pomisliti ob naročanju, kajti takšni detajli res ne stanejo veliko, prinesejo pa ogromno.

Naši namigi za vaša popolna promocijska darila

Se še vedno odločate kaj bi podarili vašim kupcem ter poslovnim partnerjem in s tem dosegli močan vtis in promocijski učinek? Poskušali vam bom nanizati nekaj idej in dejstev, ki bodo podkrepila pravilnost odločitve za TailorMADE promocijska darila.

Razmišljate in delujete trajnostno?

K sreči je tako delujočih podjetij vedno več, dobro prakso pa radi uporabljamo tudi zasebno. Zato vam predlagamo, da preverite nabor vsakodnevno uporabnih in okolju prijaznih izdelkov. Trajnostno smo razmišljali tako pri izbiri materialov, izdelavi, kot tudi pri personalizaciji in pakiranju izdelkov.

Osredotočeni na funkcionalnost in kakovost, smo za vas pripravili izdelke iz visokokakovostnih materialov, ki se reciklirajo ali so primerni za recikliranje. Prav tako so pridobljeni iz obnovljivih virov in na etičen način.

Imate radi bombaž?

Kaj pravite na promocijske vrečke iz organskega bombaža, ki jih bomo po meri opremili z motivi, slogani, vezenino…? Vrečke iz bombaža so odlično darilo, saj so trpežne, lahko pralne in nam pomagajo pri zmanjševanju onesnaženosti okolja. Organski bombaž je podoben klasičnemu bombažu, s to razliko, da je gojen brez uporabe pesticidov, herbicidov, gnojil ali drugih kemikalij.

tailormade nakupovalne vrečke

Tudi dejstvo, da število kmetij za pridelavo ekološkega bombaža hitro narašča, pove, da so izdelki, narejeni iz njega, pogosta izbira veliko podjetij. Ponujamo vam pa tudi posebej razvit bombaž za živobarvne in fotografske motive. Slednji namreč omogoča tisk motivov z večjo ločljivostjo tudi na naravni tkanini.

Poznate rPET?

T. i. PET je najpogostejša vrsta plastike, ki se večinoma uporablja za pakiranje izdelkov ter za enkratno uporabo (nosilne vrečke, lončki, jedilni pribor za enkratno uporabo...). PET materialu pripisujejo velik del trdnih odpadkov na svetu. Reciklirani PET, znan tudi kot rPET, pa je najpogosteje reciklirana plastika na svetu. Uporaba izdelkov iz recikliranega PET, tako pomaga pri zmanjševanju onesnaževanja okolja.

Se vaše stranke in poslovni partnerji navdušujejo nad športnimi aktivnostmi?

Podarite jim zanimive in uporabne nahrbtnike. Kako jih personalizirati? Igrate se lahko z različnimi barvami za posamezne dele nahrbtnika, trakovi, zadrgami, žepi in ga popolnoma prilagodite svojim idejam.

Kapa iz visoko kakovostnega bombaža s senčnikom je na sončen dan nepogrešljiv dodatek. Personalizirana pa bo idealno darilo. Pustite svoji domišljiji prosto pot in v samo nekaj korakih ustvarite popolno kapo. Izbirajte med 10 različnimi tkaninami, na desetine standardnih barv in začnite prilagajati.

Vsi pohodniki in tekači so vedno veseli več funkcionalnih šalov in naglavnih trakov. Uporabnike ohranjajo tople ob hladnem in hladne ob vročem vremenu. Na površino lahko natisnete svoje sporočilo ali logotip in že ste ustvarili izdelke, ki so popolna izbira za skorajda kateri koli šport.

tailormade več funkcijska ruta - bandana

Popolnoma prilagojeni promocijski dežniki

Dežniki še vedno veljajo za enega najboljših promocijskih izdelkov in zaželenih poslovnih daril. Uporabljamo jih prav vsi, in to čez vse leto. Če je prirejen po vaših željah in opremljen z logotipom ter promocijskim sporočilom, pa se njegov lastnik spremeni učinkovito in vsem vidno ´reklamo na dveh nogah´. Namesto da razmišljate o omejitvah glede tega, kako bi personalizirali dežnik, kaj lahko tiskate in česa ne, pustite domišljiji prosto pot z neskončnimi možnostmi, ki jih ponujamo.

tailormade promocijski dežniki

Najboljši ´sezonski´ promocijski izdelki

Sem spadajo vsi izdelki, ki jih potrebujete na plaži. Od brisač, torb, očal, pahljač, posod za vodo do natikačev oz. japonk. Plaža je idealno prizorišče, da vaša blagovna znamka pridobi nove sledilce.

Takoj, ko bo mogoče, bomo spet obiskovali koncerte in ostale prireditve. Vsi reklamni izdelki povezani z njimi so nekaj, kar mnogi med nami radi za spomin hranimo še lep čas.

Želimo biti Vaš partner za poslovna in promocijska darila po meri

To je le nekaj primerov, kako lahko prav vsako leto uspešno promovirate svoje podjetje, izdelke in storitve. Promocijska darila so dokazano najcenejša oblika promocije. Več o tem smo pisali v blogu Ali izkoriščate velik potencial poslovnih in promocijskih daril?

Želite več informacij ali imate dodatna vprašanja? Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca  in z veseljem vam bomo v najkrajšem možnem času pomagali.