Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Kemični Svinčniki

Kemični svinčniki s tiskom ali laserskim graviranjem vašega logotipa oziroma reklamnega sporočila so zelo učinkovito promocijsko darilo. Še vedno so pri vrhu vseh lestvic priljubljenosti promocijskih daril, njihova nizka cena, pa jim daje še dodatno prednost pred konkurenco. Sodijo med najbolj uporabna darila, seveda pa morajo biti kakovostna ali preprosto rečeno, morajo dobro pisati. Pozorni bodite tudi na barvo pisanja, ki je označena na produktni strani artikla.

Ker imajo razmeroma majhno površino brandiranja, je potrebno biti zelo racionalen pri izbiri motiva za dotisk. Napaka, ki jo največkrat naredijo kupci je, da pretiravajo z vsebino, kar na koncu rezultira, da je na kemičnem svinčniku vse, vidno in čitljivo pa ni nič. Pri tem artiklu še kako velja staro marketinško pravilo "manj, je več".

Na voljo so plastični, kovinski, leseni in kemični svinčniki izdelani iz EKO - recikliranih materialov. Glede na osnovni material, se največkrat izbira tudi vrsta brandiranja. Na kovinske kemične svinčnike predlagamo lasersko graviranje, na plastične pa dotisk.

 

Kemični svinčniki

 

Med široko ponudbo kemičnih svinčnikov smo za vas označili tiste, ki so najbolj priljubljeni in prodajani (značka »prodajni hit«) in tiste, ki so po mnenju nas in naših strank premium kakovosti (značka »premium«). S tem vam želimo pomagati pri izbiri, kajti ponudba je res zelo široka.

Pri nas dobite vse na enem mestu: kemične svinčnike, tisk ali lasersko gravuro ter grafično oblikovanje. Ponudbo za dotisk, lasersko graviranje ali količinski popust enostavno pridobite na produktni strani artikla. Odzvali se bomo v najkrajšem možnem času.

Ali ste vedeli, da:

  • 20% potrošnikov ima v lasti več kakor 10 promocijskih pisal
  • kemični svinčnik, ki stane 1 EUR (na naši strani je še veliko cenejših), ima CPI (strošek prikaza) 0,001 EUR
  • 89% potrošnikov ima v lasti promocijsko pisalo
  • potrošniki v povprečju promocijska pisala obdržijo 9 mesecev
  • promocijsko pisalo skozi svoj življenski cikel generira 3000 prikazov vašega logotipa
  • 51% potrošnikov pravi, da bi raje poslovno sodelovalo s podjetjem, ki jim je podarilo promocijsko pisalo.

Vir: Advertising Speciality Institute

 

Pisala

 

Ker so kemični svinčniki rdeča nit promocije in zato tudi vsakega dogodka, priporočamo branje našega bloga Kaj je poleg kemičnih svinčnikov še ključno za uspešen dogodek, v katerem vam bomo predstavili še ostale pomembne dejavnike za izvedbo uspešnega dogodka. Zagotovo pa vam bo zanimiv tudi blog Ali izkoriščate velik potencial poslovnih in promocijskih daril?.

Roly
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.