Obeski za ključe

1 / 5

Obeski za ključe s tiskom ali laserskim graviranjem vašega logotipa oziroma reklamnega sporočila so eno najučinkovitejših promocijskih daril. Na voljo so obeski raznih oblik in materialov.

Vsakdo od nas ima vsaj en obesek za ključe, ki nas nenehno spremlja in ga imamo v rokah večkrat dnevno. Pravzaprav postaja ta artikel v zadnjih časih že kar moden dodatek. Ključi od avta imajo prestižni obesek znamke avtomobila, ki nam ga je svečano predal trgovec. Ob nakupu nepremičnine smo od nepremičninskega posrednika dobili ključe, na katerih se je svetil kovinski obesek z graviranim logotipom agencije. Ključi našega čolna imajo obesek, ki ne potone. Potem so še tukaj obeski za ključe, ki imajo vgrajeno led svetilko, pa kovanec za voziček v trgovini ali mogoče odpirač za steklenice, ki nam pride prav na pikniku. Obeski za ključe že dolgo niso zgolj privesek ključev, temveč nekaj več, kar nam običajno olajša ali popestri vsakodnevno življenje.

Obeski za ključe

In ravno zaradi vsega tega naštetega, so obeski za ključe popolno promocijsko darilo, ki vam za majhen denar, lahko dajo veliko. Seveda je potrebno biti inovativen ter naplesti dobro zgodbo in uspeh ne bo izostal.

Prebebrite naš blog Ali izkoriščate velik potencial poslovnih in promocijskih daril, zagotovo boste dobili kakšno novo idejo. V zapisu Promocijska darila ali poslovna darila? Kakšna je razlika in katera so primerna za vas? pa boste našli koristne informacije o darilih.

Ponudbo za brandiranje ali količinski popust lahko zelo enostavno zahtevate na produktni strani artikla.