Brisače

1 / 2

Promocijske brisače - ne podarite izdelka, podarite izkušnjo

Brisače promocijske in Kopalni plašči, po želji s tiskom ali vezenjem. Naj se dan prične in konča z mehko in dišečo brisačo. To ni privilegij temveč osnovna človeška potreba. In ravno zaradi tega, odlična priložnost za vašo promocijo. V naši ponudbi boste našli vse vrste brisač, glede na debelino (gostoto) materiala, namembnost ter seveda cel barven spekter, kar je zelo pomemben faktor pri izbiri promocijskih brisač, kajti barve močno vplivajo na naše počutje. Brisače uporabljamo vedno in vsepovsod. Nepogrešljive so v kopalnici, kuhinji, pri športu, sproščanju v zdravilišču, skrbi za našo družino itd.

Če združite uporabnost v vsakdanjem življenju in učinkovito promocijo, ste dosegli bistvo promocijskega darila. Brisača je zagotovo varno orodje za promocijo blagovnih znamk. Ko vstopite v zasebno življenje vaše stranke je ta promocija še bolj prijazna in učinkovita

Ker je površina brisače zelo primerna za brandiranje, je to eno najbolj zahvalnih promocijskih daril. Brisača potiskana po celotni površini, z moderno oblikovanim dizajnom, bo zagotovo padla v oči marsikomu in s tem dosegla svoj promocijski namen. Takšen postopek izdelave traja malo dlje, zato predlagamo, da pravočasno oddate vaše povpraševanje. Seveda lahko potiskamo ali izvezemo tudi majhen logo na borduri brisače, kar lahko izvedemo hitreje, brisača pa bo kljub temu izvirno in uporabno promocijsko darilo.

Posebno pozornost namenite embalaži, v kateri boste podarili brisačo. Pustite prosto pot domišljiji, kajti s tem boste dosegli zelo pozitiven učinek. Pri oblikovanju vam lahko pomaga naš grafični studio. 

Ponudbo za brendiranje ali večjo količino brisač ali Kopalnih plaščev lahko zahtevate zelo enostavno na produktni strani artikla.

Se ne morete odločiti med vezenjem ali tiskom? Preberite naš blog na to temo. Želite izvedeti, kaj počnemo narobe pri obdarovanju naših kupcev? Preberite blog 8 pogostih napak pri naročanju poslovnih daril.