O nas

Habeco poslovna darila - kdo smo, delovni čas in kontakt

Podjetje H.B.C. d.o.o. se že več kot 25 let ukvarja s prodajo in dodelavo promocijskih daril in poslovnih daril. V vsem tem času smo pridobili izkušnje, ki jih s pridom uporabljamo v oblikovanju ponudbe, svetovanju našim strankam in ne nazadnje tudi v izdelavi promocijskih artiklov. Pri nas najdete popolno ponudbo od grafičnega oblikovanja, kvalitetnih promocijskih daril, do dodelave blaga s tiskom, laserskim graviranjem ali vezenjem, skratka vse na enem mestu.

Podjetje H.B.C. d.o.o. je že od leta 2007 uraden distributer ROLY majic in ostalega promocijskega tekstila za Slovenijo. Zaloga v mariborskem skladišču nam omogoča hitro dostavo tudi večjih količin.

Že od leta 2003 smo uraden distributer blagovnih znamk ATLANTIS in TARGET za slovensko tržišče. Pokrivala tega italjanskega proizvajalca so kvaliteten vrh med promocijskimi pokrivali.

Ob koncu leta 2015, je podjetje H.B.C. d.o.o.postalo uraden distributer za REGATTA PROFESSIONAL na področju Slovenije. Regatta Professional je angleška blagovna znamka, ki je sinonim za kvaliteten promocijski in delovni tekstil. Odlikujejo jo kvalitetni materiali, prefinjena izdelava in zasnova, moderne barve in oblike, vse to za korektno ceno. 

Ob tem pa smo distrubuter za celo paleto vodilnih svetovnih znamk promo tekstila in daril. Naša ponudba temelji na treh osnovnih temeljih: KAKOVOST, PROFESIONALNOST, DOBRA CENA. Sodelujemo s kupci in dobavitelji iz celega sveta, vselej v interesu zagotoviti najboljše, za najbolj ugodno ceno. 

Delovni čas:
veleprodaja: od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00

Sedež podjetja:

H.B.C. d.o.o.,
Kavčičeva ulica 4,
2000 Maribor - Slovenija

Matična št.: 5519195; 
Podjetje H.B.C. d.o.o. je vpisano pri Okrožnem sodišču v Mariboru, št. reg. vpisa: 1/10795/00
Osnovni kapital: 23.763 EUR
Ident. št za DDV: SI77994671 
Podjetje H.B.C. d.o.o. je davčni zavezanec.

Odgovorna oseba podjetja je Branko Horvat

IBAN: SI56101000039498492 (Banka Intesa Sanpaolo d. d.)
SWIFT: BAKOSI2XXXX

Za vas smo dosegljivi na naslednjih telefonskih številkah: 02/46 05 660 in 02/46 05 665

in preko e-naslova: info@habeco.si 

Podjetje H.B.C. d.o.o. je med 4,4% hitro rastočih podjetij v Sloveniji. Vir AJPES.

Podjetje H.B.C. d.o.o. ima najvišjo kreditno boniteto AAA.

boniteta-odlicnosti

Naše spletne strani:

habeco.si
majice.si
giftshirts.eu
majice.com.hr
promotionalgifts.eu
habeco.co.at
habeco.ch
habeco.hr
habeco.hu