Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Novice

 • Novi dokazi: Ecocid S hitro uniči koronavirus SARS-CoV-2

  Epidemija koronavirusa SARS-CoV-2 je v polnem razmahu, redno razkuževanje površin pa je eden od ključnih ukrepov za njeno zajezitev. Uporabnikom želimo zagotovili učinkovito, hitro in varno zaščito pred virusom, zato smo testirali Krkino razkužilo Ecocid S in preverili, kako uspešno deluje na virus SARS-CoV-2.
  Preberi več.. 
 • Naša mariborska maloprodaja je do nadaljnjega zaprta!

  Zaradi zelo zaostrene situacije v zvezi z širjenjem virusa COVID 19 v Sloveniji, smo se odločili, da začasno, z 19.10.2020, zapremo našo mariborsko maloprodajno OUTLET trgovino. S tem želimo obvarovati vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih, kar se nam v tem trenutku zdi najbolj pomembno.
  Preberi več.. 
 • Zlata boniteta AAA 2020 za podjetje H.B.C. d.o.o.

  Bonitetna hiša Bisnode Slovenia je uvrstila naše podjetje H.B.C. d.o.o. v razred zlatega bonitetnega odličja, kar nas uvršča med 4,4% tovrstnih slovenskih podjetij. Tega priznanja smo zelo veseli in nas le to navdaja s ponosom.Obenem pa je to priznanje potrditev, da smo na pravi poti in da se trdo in pošteno delo vedno izplača.
  Preberi več.. 
 • Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

  V okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), smo v podjetju H.B.C. d.o.o. uspešno pridobili nepovratna sredstva za izvedbo projekta »Digitalizacija e- poslovanja v podjetju H.B.C.« (krajše: E-poslovanje H.B.C.). V okviru projektnih aktivnosti bomo v podjetju izvedli elektronsko izmenjavo med partnerji, digitalizacijo nastopov na sejmih, vzpostavili novo spletno stran za tuje trge ter spletno trgovino, izdelali produktno-prodajni video in krepili kompetence s pomočjo usposabljanja.
  Preberi več.. 
 • Javni poziv COVID19 za nakup zaščitne opreme

  Slovenski podjetniški sklad je objavil razpis sredstev za zagotovitev ustrezne varnosti zaposlenih in varnega poslovanja v času epidemije COVID19 oz. po njej kot preventivo pred ponovnim širjenjem virusa. Na poziv se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba, ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge in imajo na dan objave javnega poziva vsaj 5 zaposlenih.
  Preberi več.. 
 • Krepitev kompetenc v okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022

  V okviru razpisa “E-POSLOVANJE” 2019-2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, smo v podjetju H.B.C. d.o.o. pridobili nepovratna sredstva za izvedbo operacije . V okviru projektnih aktivnosti so se zaposleni v podjetju udeležili usposabljanja na temo digitalizacije poslovanja v okviru ukrepa Krepitev kompetenc – usposabljanje.
  Preberi več.. 
Roly
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.