TOP 10 poslovnih daril v letu 2024

V iskanju popolnega poslovnega darila smo v letu 2024 priča novemu valu inovativnosti in osebnega pristopa. Trendi poslovnih daril odražajo čas, v katerem je osebni pristop postal ključnega pomena in trajnost ni več samo želja, ampak pričakovanje.

Tudi personalizacija izdelkov ni več le trend, temveč nekaj neizogibnega ob obdarovanju, saj se vse več podjetij zaveda, da darila, ki odsevajo osebno noto prejemnika, krepijo poslovne vezi in odražajo značaj blagovne znamke ali podjetja. Današnja tehnologija nam omogoča, da darila niso le označena z imeni, temveč odražajo interese in vrednote, ki so pomembni za vsakega posameznika.

Živimo v času, ko digitalno vse bolj prodira v naša življenja in so tehnološko napredna darila postala izraz inovativnosti in povezanosti. Ne gre le za pripomočke; sodobna darila zdaj vključujejo elemente virtualne in obogatene resničnosti, ki ustvarjajo nepozabne izkušnje in spomine.

Medtem ko tehnologija kroji prihodnost poslovnih daril, ekološka odgovornost ostaja v srcu načrtovanj obdarovanja. Uporaba recikliranih materialov in daril z daljšo življenjsko dobo ni le izraz spoštovanja do okolja, ampak tudi zavezanost trajnostnim poslovnim praksam, kar se pozitivno odraža v umestitvi blagovne znamke na trgu.

V tem članku vam predstavljamo svoj izbor najboljših poslovnih daril za leto 2024, ki odražajo sodobne smernice obdarovanja, kot so: osebno, inovativno in z mislijo na okolje. Poslovna darila govorijo o vrednotah podjetja in gradnjo medsebojnih odnosov dvigajo na višjo raven, zato naj bo vsako darilo premišljeno, osebno in odgovorno.

 

Promocijska majica ROLY BREDA


T majica BREDA, priznane blagovne znamke ROLY bo zagotovo postala priljubljena izbira za vsakodnevno udobje in prosti čas. Ta cevasta majica s kratkimi rokavi je izdelana iz organskega bombaža, certificiranega s standardom OCS, ki zagotavlja preverljivo ekološko in etično proizvodnjo.

Izberite kakovostno majico, uživajte v občutku mehkobe in čistosti tkanine, ki ne teži le k vašemu udobju, ampak tudi podpira trajnostni način življenja.

Moderen kroj, okrogel ovratnik z 1x1 rebrastim pletenjem in okrepljeni šivi na ovratniku, zagotavljajo kakovost in vzdržljivost. Majica ROLY BREDA se ponaša tudi z odstranljivo etiketo, kar omogoča dotisk vaše, unikatne, in konceptom Duo, kar pomeni, da je majica v moški in ženski izvedbi.

promocijska majica roly breda

 

Brezžični zvočnik URBAN VITAMIN PACIFIC


Podarite svojim poslovnim partnerjem, kupcem ali zaposlenim svobodo glasbe z brezžičnim zvočnikom Urban Pacific Grove, ki omogoča 30 vatov moči. Vodoodporno ohišje z oceno IPX7 omogoča, da bo ta zvočnik poskrbel za vrhunsko glasbeno izkušnjo kjerkoli boste, ne glede na vremenske okoliščine. Da bo doživetje še bolj avtentično, omogoča zvočnik Urban Pacific Grove stereo povezovanje dveh enot, ki skupaj ustvarita čisto pravi stereo zvok.

Na polno napolnjena baterija vam zagotavlja do 8 ur predvajanja glasbe, kar je dovolj za še tako divjo zabavo, dvojni nizkotonski zvočniki pa vam obljubljajo neprekosljivo basovsko izkušnjo.

Pacific Grove ni le zmogljiv zvočnik, ampak je tudi okolju prijazen. Izdelan je namreč iz recikliranih materialov, ki so certificirani po standardu RCS (Recycled Claim Standard), kar v praksi pomeni, da je celotna dobavna veriga recikliranega materiala popolnoma sledljiva. 

brezžični zvočnik urban vitamin pacific

 

21-palčni avtomatski dežnik IMPACT AWARE™


Pri dežnikih IMAPCT AWARE™ ni zelenega zavajanja, ampak resnična zgodba o ohranjanju okolja in trajnosti. Izdelan je iz tkanine RPET pongee 190T, ki vsebuje sledilnik AWARE™, ki zagotavlja uporabo resničnih recikliranih materialov in preverljive trditve o zmanjšanju porabe vode s pomočjo fizičnega sledilca in tehnologije blockchain. 

Ogrodje dežnika je kovinsko, rebra iz steklenih vlaken, ročaj pa iz ABS materiala. Primerjava z dežnikom, narejenim iz konvencionalnih materialov, kaže, da ta dežnik prihrani 4,6 litra vode ob njegovi izdelavi. 

Upravljanje s tem dežnikom je zelo enostavno, velikost in zasnova pa je primerna za shranjevanje v torbici ali pa nakupovalni vrečki. 

Blagovna znamka IMPACT, ki se osredotoča na varčevanje z vodo, od vsake prodaje izdelka donira 2 % prihodkov dobrodelni organizaciji Water.org.

21-palčni avtomatski dežnik impact aware™

 

WAVE-SEAQUAL HAMMAM brisača 100x170


Predstavljamo vam brisačo HAMMAM iz recikliranih tkanin WAVE-SEAQUAL, ki je obenem okolju prijazna in vrhunskega dizajna. Sestavljena je iz 70 % recikliranega bombaža in 30 % recikliranega poliestra SEAQUAL®, kar ji zagotavlja mehkobo in trpežnost.

Teža uporabljene tkanine je 300 g/m2, z dimenzijami 100x170 cm, kar je idealna izbira za uporabo doma ali na potovanjih. Če boste podarili to brisačo kot poslovno darilo, boste v očeh svojih poslovnih partnerjev ali zaposlenih, zagotovo pridobili ugled.

Pobuda SEAQUAL INITIATIVE združuje ljudi, organizacije in podjetja, ki si prizadevajo za čistočo oceanov, pomagajo pri osveščanju o težavah z morskimi odpadki in poudarjajo dobro delo tistih, ki se borijo proti onesnaževanju.

Brisače HAMMAM so izdelane v Evropski uniji in so simbol zavezanosti trajnosti in ohranjanju čistega morja, obenem pa predstavljajo delček luksuza, ki spoštuje naš planet, v vsakem domu.

wave-seaqual hammam brisača 100x170

 

CHIMEY - Prenosni žar z dimnikom


Uporabna poslovna darila so vedno aktualna, še posebej, če jih lahko vaši obdarovanci uporabljajo v prostem času, med svojimi prijatelji in znanci. Čar peke na prostem s prenosnim žarom CHIMEY, ki združuje praktičnost in stil, bo zagotovo vašo blagovno znamko obdržal v prijetnem spominu.

Prenosni žar CHIMEY je izdelan iz železa in opremljen z dimnikom ter merilnikom temperature, ki vam bo omogočil doseči optimalno zapečenost jedi na pikniku ali vrtni zabavi. Zaradi tega bo CHIMEY hitro postal zanesljiv partner za pripravo okusnih obrokov na žaru.

Črno kurišče in zaklepni mehanizem dodata pridih elegance, medtem ko leseni ročaj poskrbi za enostavno prenašanje. 

Naš namig! Podarite prenosni žar Chimey svojim zaposlenim pred odhodom na zaslužen letni dopust in zagotovo vam bodo zelo hvaležni.

chimey - prenosni žar z dimnikom

 

BAI ROLL - Nahrbtnik za prenosnik z zavihkom


Nahrbtnik BAI ROLL je popoln spremljevalec za vsakodnevno urbano avanturo. Namenjen je varnemu prenašanju 15-palčnih prenosnikov, saj je izdelan iz mehkega PU materiala z oblazinjenim hrbtiščem in ojačenim dnom za dodatno zaščito.

Velik sprednji žep na zadrgo ponuja dovolj prostora za vaše nujne potrebščine, notranja podloga pa je izdelana iz 210D RPET materiala, kar poudarja okoljsko ozaveščenost tega nahrbtnika.

Eleganten in funkcionalen, z značilnim zavihkom na vrhu, se BAI ROLL nahrbtnik prilega vašemu dinamičnemu življenjskemu slogu, hkrati pa podpira trajnostni razvoj.

bai roll - nahrbtnik za prenosnik z zavihkom

 

AVENTUR - Termovka z dvojno steno 500ML


S ponosom vam predstavljamo termovko AVENTUR, novega zanesljivega sopotnika na prihajajočih dogodivščinah. S prostornino 500 ml in izdelavo iz recikliranega nerjavečega jekla ta termovka predstavlja popolno ravnovesje med uporabnostjo in skrbjo za okolje.

Termovka AVENTUR ima dvojno steno in vakuumsko izolacijo, kar učinkovito ohranja temperaturo vaših napitkov, pa naj bodo topli ali hladni. Dno iz plute dodaja termo steklenici pridih naravnosti in zagotavlja večjo stabilnost.

Zasnova brez puščanja vam omogoča shranjevanje v torbi ali nahrbtniku, brez skrbi, da bi se tekočina razlila. Priročna in zanesljiva - AVENTUR termovka je izdelana za vse, ki znajo ceniti trajnost in aktivni življenjski slog.

aventur - termovka z dvojno steno 500ml

 

IMPACT AWARE™ RPET zložljiva piknik odeja


Odkrijte čar piknikov z zložljivo piknik odejo IMPACT AWARE™, ki je narejena iz 100 % recikliranega materiala PET, velik žep na sprednji strani, kjer lahko ponosno izpostavite svoj logotip, pa olajša nošenje pripomočkov in je hkrati praktičen dodatek.

Odeja razprostrtih dimenzij 145 x 130 cm vključuje AWARE™ sledilnik, ki zagotavlja preverljivo uporabo recikliranih materialov.

Z nakupom te odeje prihranite 21,3 litra vode, saj prispevate k zmanjšanju porabe vode, potrebne za proizvodnjo novih materialov. 2 % prihodkov od prodaje vsakega izdelka IMPACT pa bodo darovani organizaciji Water.org, kar pomeni, da z nakupom ob uživanju v naravi, prispevate tudi k njenemu ohranjanju.

impact aware™ rpet zložljiva piknik odeja

 

URBAN VITAMIN GLENDALE brezžične slušalke


Slušalke URBAN VITAMIN GLENDALE so vrhunec tehnološkega razvoja in kakovosti zvoka, s katerimi lahko na enak način doživljate glasbo, ne glede na to, ali ste sredi vadbe ali v mestnem vrvežu.

Inovativna odprta zasnova slušalk ne zahteva vstavljanja v uho, ampak jih nosite ob njem, kar omogoča nenehno zavedanje okolice, kar pa ne vpliva na kakovost zvoka, ki ostaja vrhunski s poudarjenimi basi.

Slušalke so udobne in lahke ter vodoodporne z oceno IPX4, zaradi česar so primerne za vse vrste vadbe in za celodnevno uporabo. Napolnjena baterija zagotavlja do 10 ur poslušanja, ob dohodnem klicu pa enostavno odgovorite s priročnim, vgrajenim mikrofonom.

Glendale je izdelan iz recikliranega ABS materiala s certifikatom RCS (Recycled Claim Standard), kar pomeni, da je 17% celotne teže izdelka iz recikliranega materiala. Certifikat RCS zagotavlja popolnoma certificirano dobavno verigo recikliranih materialov. 

urban vitamin glendale brezžične slušalke

 

URBAN VITAMIN COMPTON 10.000 MAH power bank


Power bank Compton, blagovne znamke URBAN VITAMIN združuje napredno tehnologijo in trajnost. Z magnetno tehnologijo se enostavno pripne na vaš iPhone 12 ali novejši model ter novejše modele Android telefonov, zagotavljajoč neprekinjeno povezavo za hitro polnjenje z močjo 15W.

Je vaš telefon prazen in potrebujete hitro polnjenje? Compton podpira ultrahitro polnjenje 20 W preko vmesnika Type-C, tako za polnjenje samega powerbanka kot za superhitro polnjenje vašega telefona ali kakšne druge naprave.

Uporaba zunanje baterije Compton je zelo preprosta in ne predstavlja težav še tako neveščim uporabnikom. Power bank je potrebno samo pripeti na telefon in vse ostalo bo opravil polnilnik namesto vas.

Ker je dolgotrajna kakovost zelo pomembna, je Compton opremljen z visokokakovostno baterijo 10,000 mAh, 100% kobalt, ki traja dlje in deluje bolje kot običajne litijeve baterije, kar vam zagotavlja zanesljivo in dolgotrajno moč.

Power bank COMPTON je izdelan iz RCS-certificiranega recikliranega aluminija in ABS materiala.

urban vitamin compton 10.000 mah power bank

 

In kaj imajo skupnega TOP poslovna darila v letu 2024?


Pozoren bralec bo ob branju članka hitro našel skupni imenovalec našega izbora TOP poslovnih daril v leto 2024. Letos izbira pravega darila ne bo zgolj vprašanje estetike in uporabnosti, temveč bo dobro poslovno darilo moralo odražati tudi osebno prilagojenost, inovativnost in trajnost.

Zato, ko boste naslednjič izbirali poslovna darila, imejte v mislih sporočilo, ki ga želite z njimi poslati svoji poslovni javnosti. Naj vaša izbira odraža inovativnost, osebni pristop in predanost trajnosti, lastnostim, ki v sodobnem poslovnem svetu štejejo več kot kdaj koli prej.

Seveda pa smo vam v Habeco poslovna darila vedno na voljo z nasveti in izkušnjami, ki smo jih pridobili v več kakor 30 letih delovanja v industriji poslovnih daril. Kontaktirajte nas!