Delovni čevlji

Z dobrimi delovnimi čevlji poskrbite za varnost

Kakovostni delovni čevlji ogromno pripomorejo k udobju in varnosti vaših delavcev. 

Delovni čevlji s kapico so zelo pomembno delovno zaščitno sredstvo. Ker večino delovnega dneva preživimo v njih, morajo biti udobni in prijazni do nog, obenem pa nas morajo varovati pred morebitnimi nesrečami. Delovni čevlji Regatta ima vse te lastnosti. 

Ne glede na to v kakšni panogi delate je pomembno, da imate dobre delovne čevlje. Le ti morajo nuditi maksimalno zaščito, ki je povezana z oceno tveganja za vsako vrsto dela posebej. Potrebno jih je nositi pri delu v gradbeništvu, kamnoseštvu, v delavnicah kjer delujejo težki stroji, praktično povsod kjer lahko delo resno ogrozi zdravje delavca. Znano je, da zaposleni vedno bolj cenijo delodajalce, ki si prizadevajo za dobre delovne pogoje in predvsem varnost na delovnem mestu. Dobri delovni čevlji morajo stopalo in gleženj (če je to potrebno), kar najbolje zaščititi. Tudi pri delovnih čevljih je pomembno, da so materiali kakovostni in maksimalno vzdržljivi. S kovinsko kapico, ki je vstavljena v sprednji del delovnih čevljev, so prsti še posebej zaščiteni pred padajočimi težkimi predmeti in raznimi stiski. Največ poškodb namreč nastane ravno zaradi neprimerne obutve, ki ne skrbi le za zaščito noge, ampak mora poskrbeti tudi za trden in varen korak. Naši delovni čevlji imajo vgrajeno kapico, kar je zelo pomembno za delovno zaščitno. Ker večino delovnega dneva preživimo v čevljih, so tudi udobni in prijazni do nog. Vse te lastnosti nudijo naši delovni čevlji blagovne znamke Regatta.

Regattini delovni čevlji so tudi izjemno gibljivi in udobni. Zaradi teh lastnosti prekašajo vso delovno obutev, ki ste jo kdaj pomerili. Vrhunski Regattini čevlji so vam kljub vsem premium lastnostim na voljo po dobri ceni. Njihova cena je v primerjavi z ostalo obutvijo, podobne kakovosti, izjemno nizka.

Več o tem zakaj izbrati ravno delovne čevlje Regatta smo podrobno opisali v blogu »Končno delovni čevlji, ki so vrhunski v vseh pogojih – dokazano«. V blogu smo predstavili predvsem prednosti in ključne lastnosti teh čevljev. Vsi čevlji imajo poleg jeklene kapice tudi gumijast podplat, ki je odporen na mastne madeže, imajo oblazinjeno peto in ustrezajo evropskim standardom za varnost: EN20345: 2011 SB SRC.

Naš izbor dobrih čevljev

VARNOSTNI DELOVNI ČEVLJI RAPIDE – mladosten videz čevljev, ki v ekstremnih razmerah omogočajo varno opravljanje dela.

VARNOSTNI DELOVNI ČEVLJI RIVERBECK – nizki delovni čevlji iz kakovostnega materiala, primerni skozi vso leto.

CAUSEWAY NEPREMOČLJIVI DELOVNI ZAŠČITNI ČEVLJI HIKER – visoki nepremočljivi delovni čevlji, ki so udobni in vas bodo zaščitili v vsakem vremenu.

Dobrih delovnih čevljev se bo razveselil vsak obdarjenec, s tem bo dobil še večjo motivacijo in zagnanost do dela.

Ker so zraven čevljev pomembna tudi druga varnostna oblačila, je pomembno da poskrbite tudi za to. O tem kaj obleči zaposlenim, da bodo bolj varni si lahko preberete tudi v našem blogu »Kako obleči zaposlene, da bodo bolj varni, pripadni in bodo prinašali več zaslužka?«

Ponudbo lahko enostavno zahtevate na produktni strani izbranega artikla.