Kako si oblikovati in izdelati svoje unikatne majice

Še ne dolgo tega, je bila želja, imeti unikatno majico, misija nemogoče. No, teoretično je to bilo mogoče, vendar so stroški tiska bili tako visoki, da je večina raje obupala. Ti časi so nepreklicno za nami in dandanes je majica, ki ima napis, sliko ali grafiko, ki smo jo oblikovali sami, nekaj vsakdanjega. Še več, cel postopek je tako enostaven in cenovno ugoden, da je greh kupiti in nositi majico, ki jo ima še kdo drug. Vas zanima zakaj?

Kako izdelati design?

Pa pojdimo po vrsti. Kako izdelati design? Zagotovo vas ni veliko, ki ste vešči grafičnih programov in tudi besedni zvezi "vektorska grafika" ali "bitna slika" vam ne pomenita veliko. Pa vendar ni to nikakršen problem. Moderne aplikacije za oblikovanje dotiska majice, so tako enostavne, da je dovolj že osnovno znanje urejanja besedila in nalaganja datotek na splet, pa boste zlahka izdelali grafično predlogo, ki jo bomo v tiskarni prenesli na majico ali kakšen drug izdelek. Od računalniškega znanja je bolj pomembna domišljija in čut za estetiko. Če pa boste mogoče nezadovoljni s svojim končnim izdelkom ali pa boste želeli našo pomoč, pa vam ga bodo grafični oblikovalci v podjetju z veseljem pomagali in design "polikali". Seveda pa nam lahko tisti, ki so vešči oblikovanja pošljejo datoteko dotiska po mailu.

Kako mi potiskamo majico?

In kako naprej? Tukaj se vaš del posla konča. V tiskarni pa bomo najprej vaš design pregledali, po potrebi popravili in pripravili za tisk. Seveda bomo glede na vašo predlogo izbrali tehnologijo izdelave, ki najbolj ustreza in bo zagotovila najboljšo kvaliteto odtisa in videza. Tisk unikatnih majic izvajamo s pomočjo izreza FLEX folije, s tehnologijo print & cut na FLEX folijo ali pa z DTG printerjem. Vse tehnike so kvalitetne in obstojne, seveda ob predpostavki, da se držite navodil o vzdrževanju, ki so priložena izdelku.

kako si oblikovati in izdelati svoje unikatne majice

Možnosti so neomejene!

Zagotovo vas je kdaj zamikalo, da bi imeli majico ali kak drug kos garderobe unikaten, takšen, kot ga nima nihče. Ali da bi na majici bil vaš priljubljen citat, slika vašega idola, mogoče kak hud design. Vse to je sedaj mogoče. Če boste kliknili na tole povezavo, se vam bo odprla aplikacija, na kateri boste lahko uresničili vse svoje umetniške izzive in si izdelali sami kos garderobe, ki ga nima nihče. Zlahka boste prišli do svoje sanjske majice, puloverja, predpasnika, otroškega bodija, kuharske kape, predpasnika ali nakupovalne vrečke, na kateri bo odtisnjen vaš, izviren design. Ta aplikacija vas bo rešila tudi težave izvirnega darila. Saj veste kako težko je izbrati dobro darilo. In če ga oblikujete sami, bo zagotovo edinstveno in samo vaše. 

In za na konec je potrebno povedati še tole. Običajno se za besedo unikatno skriva tudi temu izrazu primerna cena. To zagotovo ni slučaj v tem primeru. Sam strošek izdelave je več kot sprejemljiv in ga lahko med procesom ustvarjanja, vseskozi spremljate. Ta funkcija vam omogoča, da izdelek prilagodite vašim cenovnim pričakovanjem.

Če niste vešči oblikovanja na naši spletni strani, nas pa lahko obiščete v naši mariborski trgovini, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri majice in oblikovanju.

Večje količine potiskanih majic?

Seveda pa vam v našem podjetju nudimo tudi veliko serijske količine potiskanih majic. Ponudbo le teh najdete na spletni strani majice kratek rokav.

velika paleta majic