Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Predpasniki

Delovni predpasniki s tiskom ali vezenjem so primerni za gostince, natakarje, kuharje ali kot uporabno poslovno darilo. V naši ponudbi boste našli tako predpasnike, ki vam bodo dobro služili v vaši restavraciji ali bistroju kot delovno oblačilo, prav tako pa širok nabor predpasnikov, ki bodo popolno poslovno ali promocijsko darilo. Velika površina predpasnika, pa nudi veliko možnosti, da s kreativnim designom pritegnete poglede vaših kupcev in s tem še dodatno promovirate vašo blagovno znamko ali reklamno sporočilo.

Ali ste vedeli, da enotno oblečeni zaposleni zaslužijo več? Zaposleni, ki so v stiku s strankami, so osebna izkaznica vašega podjetja in so najbolj na očeh in tudi prvi, ki ustvarijo dober ali manj dober vtis. Zato so prijazni, nasmejani, ustrežljivi in lepo ter enotno oblečeni zaposleni izjemnega pomena ter standard, ki kaže nivo lokala, resnost in odnos do strank.  Že star pregovor pravi, da »Obleka naredi človeka«. V podjetjih, kjer so zaposleni oblečeni lepo, so kupci pripravljeni zapraviti več. Vse to pa se seveda še kako pozna na dobičku. Zato nakup enotnih uniform ni strošek, temveč investicija, ki se vam bo hitro obrestovala. Več o tem si preberite na našem blogu.

Predpasniki

Prav tako so predpasniki, zaradi svojega praktičnega namena dariilo, ki ga bo zelo vesel vsak vaš kupec ali poslovni partner. Vaše podjetje pa bo prisotno ob prijetnih trenutkih na pikniku ali v kuhinji.

Nekaj naših predlogov predpasnikov:

Ponudbo za dotisk ali večjo količino predpasnikov lahko zahtevate zelo enostavno, na produktni strani artikla.  

Se ne morete odločiti med vezenjem ali tiskom? Preberite naš blog na to temo: Tisk ali vezenje na promocijski tekstil? .  Potrebujete smešen predpasnik za darilo? Poiščite ga tukaj, kjer si lahko izdelate tudi svoj unikaten predpasnik.

Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.