Majice brez rokavov

Majice brez rokavov so nepogrešljiv kos v vsaki omari

Moške in ženske promocijske majice brez rokavov, blagovne znamke Roly, Gildan in Sol's, s tiskom ali vezenjem. Vse majice v naši ponudbi so izdelane v skladu z OEKO-TEX® Standard 100.

V poletnih mesecih, boste v vseh garderobah našli majice brez rokavov. Te so priljubljene tako med moškimi kot ženskami. Nosite jih lahko med vadbo, sprehodom po plaži ali za elegantne priložnostni. Pri majicah brez rokavov koža zadiha tam, kjer je to najbolj potrebno.

Če se med telovadbo veliko znojite, je majica brez rokavov kot nalašč za vas. Majica brez rokavov omogočajo popolno svobodo gibanja okoli ramenskega sklepa, saj ni tesnih rokavov, ki bi vas omejevali. V tovrstnih majicah se boste počutili bolj lahkotno in udobno.

Naše majice brez rokavov so narejene tako, da občutljive kože pod pazduho ne drgnejo, tako da koža lahko diha. Pri nas lahko najdete majice brez rokavov naslednjih blagovnih znamk Roly, Gildan in Sol's. Vse majice so izdelane v skladu z OEKO-TEX® Standard 100.

Majice brez rokavov so dolgo časa veljale kot spodnje majice. Šele v 90 letih, ko sta Dolce & Gabbana naredila prvo kolekcijo tovrstnih majic, so postale vse bolj popularne. Danes ji najdete v skoraj  vsaki trgovini z oblačili, v različnih barvah in vzorcih.

V današnjem času lahko vidite veliko majic brez rokavov, ki jih je mogoče nositi tako na formalen kot neformalen način. Lahko jih odlično kombinirate z kavbojkami, poleti pa predvsem s trendi kratkimi hlačami in celo s krili. Med našimi modeli boste našli tako modele, ki se prilegajo telesu, kot takšne z tankimi naramnicami ali takšne z naramnicami na hrbtnem delu v obliki črke T. Izbirate lahko med različnimi materiali, tako da boste sigurno našli ustrezno zase.

Večina naših majic ima tudi odstranljive etikete, tako lahko brez težav notranjost majice opremimo s dotiskom vaših etiket.

So zelo dobro promocijsko darilo za gostinska podjetja, fitnese, promotorke... Več o tem kakšna je dobra promocijska majica si lahko preberete v našem blogu »Kakšna je dobra promocijska majica?«

Lahko pa je tudi idealno unikatno darilo s posebno grafiko ali sporočilom. V tem primeru vas vabimo, da obiščete našo spletno trgovino z majicami Majice.si, kjer si lahko oblikujete tudi svojo lastno in izvirno majico.

Majice brez rokavov

Naši predlogi majic brez rokavov so

TOP ROLY BRENDA – je 160 gsm majica iz gladkega bombaža. Naramnice so na hrbtnem delu v obliki črke T.

TOP ROLY CAROLINA – je kakovostna 220 gsm majica iz rebrastega bombaža.

ATLETSKA MAJICA ROLY TEXAS –je 155 gsm atletska majica iz 100% bombaža, ki je zelo priljubljena pri moških.

Da boste lažje izbrali majico brez rokavov ustrezne velikosti in gramature si lahko več preberete v našem blogu »Majica kot promocijsko darilo«.

Potrebujete promocijske T majice? Preverite našo izbiro poceni promocijskih majic.

Če se na koncu, ko boste izbrali pravo majico brez rokavov ne boste mogli odločiti ali bi na njo tiskali ali vezli, je dobro branje naš blog »Tisk ali vezenje na promocijski tekstil?«

T-SHIRT SHURA

T-SHIRT SHURA

Cena brez DDV: 2,77 EUR

T-SHIRT INTERLAGOS

T-SHIRT INTERLAGOS

Cena brez DDV: 2,41 EUR

MAJICA ROLY NARA

MAJICA ROLY NARA

Cena brez DDV: 3,50 EUR

ŽENSKI TANK TOP

ŽENSKI TANK TOP

Cena brez DDV: 0,91 EUR

TOP ROLY BRENDA

TOP ROLY BRENDA

Cena brez DDV: 2,44 EUR

TOP ROLY CAROLINA

TOP ROLY CAROLINA

Cena brez DDV: 3,05 EUR

MAJICA BREZ ROKAVOV ROLY ZENIT

MAJICA BREZ ROKAVOV ROLY ZENIT

Cena brez DDV: 3,01 EUR

ATLETSKA MAJICA ROLY TEXAS

ATLETSKA MAJICA ROLY TEXAS

Cena brez DDV: 2,44 EUR

SOLS JANE WOMEN TANK TOP

SOLS JANE WOMEN TANK TOP

Cena brez DDV: 1,61 EUR

SOLS JUSTIN MEN TANK TOP

SOLS JUSTIN MEN TANK TOP

Cena brez DDV: 0,91 EUR

GILDAN SOFTSTYLE TANK TOP

GILDAN SOFTSTYLE TANK TOP

Cena brez DDV: 3,42 EUR

GILDAN SOFTSTYLE ŽENSKI TANK TOP

GILDAN SOFTSTYLE ŽENSKI TANK TOP

Cena brez DDV: 2,15 EUR