Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Habeco.si Blog

 • So Old Fashion poslovna darila res preteklost?

  Ste mnenja, da so koledarji, rokovniki in kemični svinčniki preteklost? Res je, da ta promocijska darila sčasoma izgubljajo svoj tržni delež, ki pa še vedno ostaja sorazmerno zelo visok. Sploh v času novega leta in Božiča. Mogoče jih vi osebno uporabljate vse manj, pa vendar si še mnogo vaših kupcev ne zna predstavljati delovnega dneva brez koledarja in rokovnika.
  Preberi 
 • Kako promocijska darila povečajo prepoznavnost blagovne znamke

  Pri vodenju uspešnega podjetja je dobra marketinška strategija zelo pomembna. In nujno je, da vanjo vključite tudi promocijska darila, saj lahko z njimi na daljši rok povečate zavedanje o vaši blagovni znamki. Ko razmišljate v smeri za ali proti promocijskemu darilu, se vprašajte, komu ga pravzaprav dajete: poslovnemu partnerju v dar ali, sebi kot promocijo pri obstoječih in bodočih partnerjih.
  Preberi 
 • Majica kot promocijsko darilo

  Ko želimo podjetje čim bolje pozicionirati na trgu, ali pa preprosto utrditi njegov položaj, poleg oglaševanja pogosto razmišljamo tudi o promocijskih darilih. Eno izmed najbolj učinkovitih promocijskih daril so MAJICE. V nadaljevanju vam razkrijemo, zakaj je temu tako, in kako pripravite najbolj učinkovito promocijsko majico, ki vam bo služila kot odlična reklama in ne obdarjencu kot pižama ali krpa za brisanje prahu.
  Preberi 
 • 7 razlogov zakaj mora podjetje imeti promocijska darila

  Če imate v vašem podjetju navado obdarovati vaše stranke in poslovne partnerje, potem se že zavedate, da uporabljate eno izmed najbolj učinkovitih in najbolj cenovno ugodnih marketinških orodij. Če te navade še nimate, potem je zdaj zadnji čas, da v svoje podjetje uvedete promocijska darila, saj boste na ta način neopazno vstopili v življenja vaših strank, pri njih pa zaradi majhne in praktične pozornosti pustili pozitiven vtis. Naj vam razložimo zakaj je temu tako.
  Preberi 
 • TOP 7 promocijskih daril v letu 2019

  Industrija promocijskih izdelkov vztrajno raste, a s tem postaja tudi vse bolj zapletena. Nenehno spreminjajoči se družbeni trendi in tehnološki napredek lahko izbor promocijskih izdelkov in poslovnih daril za vaše podjetje še dodatno oteži. Tudi zato za vas sledimo trendom industrije promocijskih izdelkov in vam v tokratnem blogu predstavljamo top 7 promocijskih daril, z izborom katerih v letošnjem letu zagotovo ne boste zgrešili.
  Preberi 
 • Namesto plastičnih – vrečke iz okolju prijaznih materialov

  Skorajda z gotovostjo lahko trdimo, da plastične vrečke uporabljamo vsi. Od prodajalca zelenjave do trgovine z unikatnimi oblikovalskimi izdelki. Plastične vrečke so zelo priljubljene saj so poceni, trpežne, lahke, funkcionalne, pa tudi higiensko neoporečne za prevoz hrane in drugega blaga. Čeprav smo plastične vrečke smatrali za nekakšne sodobne ugodnosti, za katere se zdi, da ne moremo brez njih, so na žalost zelo odgovorne za onesnaženje našega lepega planeta. V Sloveniji bodo zato s pričetkom leta 2019 v trgovinah prepovedane brezplačne plastične nosilne vrečke. Bodimo torej za zgled in plastično vrečko zamenjajmo s tistimi iz okolju prijaznih materialov.
  Preberi 
 • Poslovna darila – 7 napak, ki se jim morate izogniti

  Veseli december je čas, ko počasi iztekajoče se leto izkoristimo za obdarovanje poslovnih partnerjev in strank. Veliko podjetnikov svoje poslovne partnerje obdaruje pravzaprav samo ob koncu leta. Ste vedeli, da je to ena od ključnih napak, ki jo pri poslovnem obdarovanju lahko storite? Čas za poslovna darila je namreč čez vse leto in takšno obdarovanje bo še poglobilo vaš odnos s poslovnimi partnerji in strankami.
  Preberi 
 • Poslovna in promocijska darila pomagajo prodajati

  Ko vstopite v zasebno življenje vaše stranke, ste zadeli bistvo dobrega oglaševanja. Če k temu dodate še uporabnost in posledično zadovoljstvo, ste že blizu popolnosti. Sedaj pa dobro premislite, katera vrsta oglaševanja vam lahko ponudi takšne občutke pri strankah? S katero vrsto promocije lahko tako enostavno dosežete te cilje, obenem pa gradite lojalnost in opozarjate na vrednote. Pa dejstva, da bo vaš logo ali reklamno sporočilo nenehno na očeh obdarovanca in okolice, še omenili nismo. Pa to še ni vse! Promocijska in poslovna darila so tudi najcenejša oblika oglaševanja, glede na rezultate.
  Preberi 
 • Poslovna darila in psihologija barv

  Jesen zaradi čudovite palete barv, v katere se odene narava, velja za še posebej očarljiv letni čas. Krošnje listnatih dreves se najprej odenejo v rumeno, nato v rdečo in na koncu v rjavo barvo. Ste opazili, da ob pogledu na rumeno listje občutite vedrino, rdeča barva vas spominja na energijo in vitalnost, rjava barva pa vzbuja občutek ugodja in varnosti? Barve imajo izjemen psihološki pomen, ki se ga dobro zavedamo tudi v našem podjetju.
  Preberi 
 • Poslovna darila - kaj morate vedeti o njih in o obdarovanju

  V času, ko je nenehna komunikacija način življenje, je obdarovanje postalo prava umetnost. To velja tako zasebno kot v poslovnem svetu, saj je obdarovanje veliko več kot le izmenjava predmetov. Tudi zato je slednje postalo del komunikacije, saj z darilom predajamo sporočilo. Poslovni partnerji so del našega uspeha, zato je lahko pravilno izbrano darilo neprecenljivo sporočilo spoštovanja. Da bo poslovno darilo doseglo svoj namen smo za vas pripravili nekaj nasvetov in strategij, ki vas lahko obvarujejo pred napakami pri poslovnem obdarovanju.
  Preberi 
 • Resnične zvezde vaših počitnic!

  Mesec maj je za marsikoga eden najlepših mesecev v letu. Le kako nebi bil, saj nam s soncem prinese tudi čas izletov, piknikov, prvih pobegov na morje in nepozabnih druženj. Fotografije, ki jih bomo delili na družbenih omrežjih in si jih s prijatelji še dolgo z veseljem ogledovali, pa ob naših nasmejanih obrazih razkrivajo tudi resnične zvezde naših dogodivščin.
  Preberi 
 • Kdaj naročiti božična promocijska darila?

  A se spomnite lanskega leta? Ste eden tistih, ki v naglici kupijo nekaj, v kar še sami ne verjamejo, da je dobro darilo, ste pa morali na hitro nekaj kupiti, saj so vsi vaši poslovni partnerji hodili k vam s polnimi prtljažniki poslovnih in promocijskih daril, vi pa niste imeli ničesar?
  Preberi 
 • Sedaj je čas za brezrokavnike, SoftShell jakne in puloverje

  Vroči poletni dnevi so za nami in s tem tudi čas, da pospravimo kratke majice, kratke hlače ter poletne kape na višje police naše omare. A tudi v jesenskem in zimskem obdobju je promocijski tekstil na vrhu priljubljenosti, ko govorimo o poslovnih darilih. Sedaj je pravi čas za brezrokavnike, SoftShell jakne in puloverje.
  Preberi 
 • Kaj je poleg kemičnih svinčnikov še ključno za uspešen dogodek?

  Med našimi strankami vas je veliko organizatorjev različnih dogodkov – zabavnih, športnih in strokovnih. Danes bomo nekaj besed namenili slednjim. Nudimo vam namreč zanesljivo podporo pri naročanju in dobavi promocijskih izdelkov za konference, kongrese, okrogle mize ipd. V svojih več kot 25 letih obstoja smo si pridobili dragocene izkušnje s področja organizacije dogodkov, ki jih sedaj z veseljem delimo z vami.
  Preberi 
 • Preberite, zakaj so USB ključi dobro poslovno darilo

  Se še spomnite časov, ko so legendarne kasete in CDje zamenjali USB ključi? V hipu so postali izjemno priljubljeni, predvsem zaradi svoje uporabnosti in enostavnosti. USB ključi obstajajo v različnih oblikah in jih zato lahko imamo povsod.
  Preberi 
 • 8 pogostih napak pri naročanju poslovnih daril

  Poslovna darila so zelo učinkovito in nizko proračunsko marketinško orodje. Pri prepoznavnosti podjetja in pospeševanju prodaje prinašajo izjemne rezultate, hkrati pa so cenovno dostopna tudi manjšim podjetjem. Da bodo rezultati vaših poslovnih in promocijskih daril zares odlični, se izogibajte nekaterim najbolj pogostim napakam, ki jih podjetja pri naročanju poslovnih darili naredijo.
  Preberi 
 • Sedaj je pravi čas za kratke majice in poletne kape

  Trendi poslovnih daril se spreminjajo tudi kar se tiče idealnega časa. V preteklosti se je večina obdarovanja izvedla ob koncu leta. Danes temu ni več tako. Vedno več podjetij se odloča za obdarovanje svojih poslovnih partnerjev in kupcev tudi med letom, saj beležijo izjemne rezultate, ki jih takšno obdarovanje prinaša.
  Preberi 
 • Izplača se postati član Habeco VIP club-a

  Obdarovanje kupcev in poslovnih partnerjev je preveč pomembna stvar, da bi jo prepustili naključju. Zato je izjemnega pomena da imate stalnega dobavitelja, ki vas pozna in razume vaše potrebe ter zahteve, hkrati pa se lahko zanesete, da bo naročeno odlične kakovosti in v dogovorjenem roku. S tem namenom smo za naše zveste kupce pripravili storitev Habeco VIP Club. Člani kluba boste deležni dodatne pozornosti, ugodnosti in bonitet.
  Preberi 
 • Promocijske majice Roly Braco odlične tudi na modni pisti

  30. marca se je v sklopu Ljubljanskega tedna mode, na Ljubljanskem gradu odvijala velika moda revija, del katere smo bili tudi mi. Po modni pisti so se namreč sprehodile premium majice iz naše ponudbe, zelo kakovostne – majice Roly Braco. Govorile so prav posebno zgodbo priznane oblikovalke Aleksandre Brlan, v obliki kolekcije »The Real People«. Seveda smo majice z velikim ponosom potiskali v naši tiskarni.
  Preberi 
 • Želite podariti izvirna poslovna darila? S temi ne boste zgrešili.

  Izbira pravega poslovnega oz. promocijskega darila je izjemnega pomena. Darilo namreč pove veliko o nas in osebnosti našega podjetja. Z izvirnim darilom boste dali vtis, da ste kreativni, drzni in izstopate iz povprečja. Prav tako boste pokazali, da vam je obdarovanec pomemben in ste se zato pri izbiri darila zanj še posebej potrudili
  Preberi 
 • Pri poslovnih darilih in promocijskih izdelkih je na 1. mestu uporabnost

  Organizacija PPAI redno opravlja raziskave iz področja promocijskih izdelkov in poslovnih daril. Večina prejemnikov daril je v eni izmed njihovih raziskav zatrdila, da jim je pri prejetem darilu na prvem mestu njegova UPORABNOST. Seveda gledajo tudi na vrednost darila, barve, velikost. A če je darilo uporabno, je vse ostalo bolj sprejemljivo. In takšna darila večina (kar 87 % vprašanih) obdrži dlje od enega leta. Med uporabna darila zagotovo spada celoten spekter promocijskega tekstila. Zelo uporabna darila so tudi tehnološki izdelki: polnilci, mobilni dodatki, powerbanksi in druga uporabna ter napredna tehnologija. V tokratnem zapisu se bomo posvetili najbolj priljubljenim – promocijskemu tekstilu.
  Preberi 
 • So poslovna darila ključ do motiviranih zaposlenih?

  Velikokrat velja, da so glavna vrednost uspešnega podjetja motivirani, predani in zadovoljni zaposleni. Le takšni lahko v svoje delo vložijo vso svojo energijo, izkušnje in veselje. Le takšni lahko dosegajo izjemne rezultate. Le s takšnimi zaposlenimi lahko podjetje dosega svoje cilje. Nezadovoljni zaposleni pa so na drugi strani slabo produktivni, neangažirani, večkrat so odsotni zaradi bolezni … Tudi fluktacija zaposlenih je v takšnih podjetjih visoka, kar pa zagotovo ne pripomore k uspešni rasti. Cilj so torej motivirani zaposleni. Sliši se mogoče lahko. A na zadovoljstvo zaposlenih vpliva kup dejavnikov. Najpomembnejše smo zbrali za vas.
  Preberi 
 • 6 čustev, s pomočjo katerih boste zanesljivo povečali prodajo

  Cilj tokratnega zapisa je, da vam tudi na tak, malo drugačen način pomagamo k najbrž glavnemu vodilu vašega podjetja: večji prodaji. In če lahko za začetek izberemo le enega marketinškega genija, je to zagotovo Robert Cialdini, svetovno priznan profesor psihologije in marketinga, ki prihaja iz ZDA.
  Preberi 
 • Delovna oblačila in delovni čevlji Regatta za vašo varnost

  Sodoben tempo življenja nam narekuje, da večji del svojega časa preživimo v službi. Zato je pomembno, da si delodajalec skupaj z zaposlenimi prizadeva za čim boljše delovne pogoje in varnost na delovnem mestu. Pogoj za to so varna delovna oblačila.
  Preberi 
 • Naših prvih 25 let!

  Bliža se zaključek leta 2016 in to je ravno pravšnji čas za inventuro. Običajno se le te letne, jaz pa imam redko čast in dolžnost napraviti 25-letno. Ja, res je! Minilo je že četrt stoletja odkar smo se podali na podjetniško pot, kar dolgo obdobje, ki je vsaj mene osebno, zaznamovala za celo življenje.
  Preberi 
 • Elegantno oblečeni natakarji prinašajo večji dobiček

  Posedeti ob dobri kavi, pijači ali jedi, v prijetni družbi je dogodek, za katerega si vsakdo rad vzame čas. In če imamo možnost izbire, zagotovo izberemo lep, prijeten lokal, kjer je osebje prijazno in uslužno ter praviloma zagotovo tudi okusno in enotno oblečeno. Skoraj po celem svetu je to standard, ki kaže na kvalitetni nivo lokala, resnost in zavedanje lastnikov kako se dela posel in profesionalen odnos do svojih strank in obiskovalcev. Mogoče boste rekli, da takšna gostinska oblačila veliko stanejo, pa vendar to ni res. Takšna investicija sploh ni velika in se zagotovo zelo hitro povrne. In v današnjem blogu vam bomo predstavili kopico rešitev, ki vam bodo podkrepile to našo trditev.
  Preberi 
 • Kakšna je dobra promocijska majica?

  Kot smo že velikokrat poudarili, je uporabnost ena bistvenih prvin dobrega promocijskega darila. Še posebej pa to velja za reklamne T majice, ki so tudi eden najpopularnejših artiklov v paleti promocijskih daril. Skoraj vsak od vas ima že kakšno izkušnjo, ko je majica, ki ste jo dobili v dar, po nekaj pranjih popolnoma spremenila obliko in barvo. In takšna reklamna majica zagotovo ni dosegla svojega želenega cilja in namena, temveč povsem diametralno nasprotnega. Zato je zelo pomembno, da poznate vsaj osnovne parametre, ki vam bodo pomagali izbrati in naročiti kvalitetno reklamno majico, ki pa bo obenem tudi optimalno zadostila vašim potrebam in finančnim zahtevam. Zato smo vam pripravili nekaj nasvetov, ki je velja upoštevati ob nakupu promocijskih T majic.
  Preberi 
 • Kako si oblikovati in izdelati svoje unikatne majice

  Še ne dolgo tega, je bila želja, imeti unikatno majico, misija nemogoče. No, teoretično je to bilo mogoče, vendar so stroški tiska bili tako visoki, da je večina raje obupala. Ti časi so nepreklicno za nami in dandanes je majica, ki ima napis, sliko ali grafiko, ki smo jo oblikovali sami, nekaj vsakdanjega. Še več, cel postopek je tako enostaven in cenovno ugoden, da je greh kupiti in nositi majico, ki jo ima še kdo drug. Vas zanima zakaj?
  Preberi 
 • 6 razlogov zakaj podariti promocijska darila

  Ali nam promocijska darila lahko pomagajo pri večji prodaji? Medtem ko je težko natančno izmeriti učinke promocijskih in poslovnih daril, je popolnoma jasno da obstajajo pozitivni efekti. PPAI (The Promotional Products Association International) vsako leto izvaja več anket, tako med prodajalci promocijskih daril, kot tudi med javnostjo, ki je prejemnik teh daril, in vsako leto ugotavlja zaželene učinke. V tem prispevku si bomo pobližje pogledali 6 najbolj pomembnih razlogov za uporabo promocijskih daril v vaši naslednji marketinški kampanji.
  Preberi 
 • Majica s tiskom je uporabno promocijsko darilo!

  Nemalokrat ste pred dilemo, kakšno promocijsko darilo izbrati, da bo efekt obdarovanja čim boljši. V zadnjem času se vedno znova potrjuje, da je to kakšen artikel iz skupine "promocijski tekstil" in T majica je zagotovo najbolj reprezentativeno darilo v tem segmentu. Seveda tudi tokrat brez izvirnosti in domišljije ne bo šlo!
  Preberi 
 • Športna oprema s tiskom ali vezenjem

  Večina nas pozna že vrsto let, kot proizvajalca in trgovca s promocijskimi in poslovnimi darili. Pa vendar Habeco ponuja veliko več. Med ostalim, je v našem prodajnem programu potrebno posebaj izpostaviti opremo za šport, ki vam jo po želji tudi potiskamo ali izvezemo. To dvoje skupaj, na enem mestu, vam ne more ponuditi vsakdo.
  Preberi 
 • Vektorska in rastrska grafika

  Kolikokrat se vam je že zgodilo, da vam je vaš tiskar govoril o vektorjih, vi pa ste ga le začudeno opazovali? Ali pa vam je oblikovalec razlagal, da bo potreben nov izris logotipa za tisk na majice, čeprav je izgledal isti kot tisti na vaši spletni strani. Če se prepoznate v teh zgodbah je ta prispevek za vas. Na hitro bomo pregledali lastnosti vektorske in rastrske grafike, navedli njihove prednosti in slabosti, ter njihovo uporabo.
  Preberi 
 • Ko je Božič za vse, tudi v podjetju Habeco!

  V okviru naše tradicionalne dobrodelne akcije, Ko je božič naj bo božič za vse, sem imela letos priložnost delati tudi v podjetju H.B.C. oz. Habeco, pod tem imenom ga poznam bolje. Gre za družbeno odgovorno podjetje, ki se je letos z veseljem pridružilo naši dobrodelni akciji, ter s tem pomagalo eni izmed družin, ki bo tako dočakala lepši božič. Ker so mi zelo blizu podjetja, ki gojijo družinsko tradicijo, kjer člani družine čutijo pripadnost in spoštovanje do tega kar ustvarjajo, sem se dela pri njih še posebej veselila. In občutek me ni varal, kar sem ugotovila že po nekaj minutah obiska pri njih. Končno podjetje, kjer je čutiti pripadnost in dobro vzdušje. Majhen kolektiv, prijateljski odnos, nobene hektike, kljub temu, da je december zanje čas največjih naročil.
  Preberi 
 • Kako na habeco.si zahtevati ponudbo?

  Želite na izbrane artikle dodati tisk, vezenje ali kakšno drugo storitev? Nakupujete večjo količino in smatrate, da ste zaradi tega deležni dodatnega rabata? Na naši spletni strani lahko izvedete ZAHTEVEK ZA PONUDBO s pomočjo naše aplikacije, kar je enostavno in hitro, koraki v postopku pa vas vodijo do rezultata, ki nam omogoča narediti kar najugodnejšo ponudbo. In ali ni ravno to to kar želite? V nadaljevanju vam bom predstavil nekaj pomembnih podrobnosti, ki vam bodo v pomoč.
  Preberi 
 • Kako varen je nakup v spletni trgovini

  Od kar so se pojavile internetne trgovine, obstaja tudi dilema ali je tovrstno nakupovanje varno. Dejstvo je tudi, da prodaja preko spleta raste in mnogi pravijo, da bo v doglednem času nadomestila klasično trgovino. No, to so po moje kar optimistične napovedi, vendar zelo mogoče. En kratek pogled nazaj nam pokaže, kako hitro se trendi spreminjajo in marsikaj nepredstavljivega je danes realnost. Je torej nakup preko spleta varen In na kaj je potrebno biti pozoren ob tovrstnem nakupu?
  Preberi 
 • Tisk ali vezenje na promocijski tekstil?

  Standardno vprašanje skoraj vsakega kupca, ki nakupuje promocijski tekstil. In verjemite, ni enoznačnega odgovora. Prednosti ene ali druge tehnike so od primera do primera različne in le eno je gotovo. Tako tisk, kot vezenje sta obstojna, če sta pravilno in kvalitetno izdelana.
  Preberi 
 • Naše podjetje je tudi družbeno odgovorno

  Pa ni lahko biti! Sploh, ker smo v dejavnosti, kjer vsi pričakujejo da bomo prav njim podarili 100 majic ali kakšen drug artikel, ter na njega odtisnili svoj logo in s tem dosegli velik promocijski učinek. Pa žal ni tako.
  Preberi 
 • Uporabno darilo, je dobro darilo

  Rdeča nit vsakega dobrega poslovnega ali promocijskega darila je zagotovo uporabnost. Kvalitetno darilo je namenjeno uporabi, s tem pa tudi širjenju reklamnega sporočila in s tem povezanih učinkov. To so spoznali tudi kupci, ki se obnašajo vedno bolj racionalno in stremijo k uporabnosti daril. Seveda pa mora biti dobro darilo tudi kakovostno in predvsem izvirno.
  Preberi 
 • Majhne pozornosti skozi vso leto

  Nalivno pero, dežnik, reklamna majica, košarica z izdelki … so le nekatera izmed daril, s katerimi lahko obdarimo poslovnega partnerja. Poslovna darila so namenjena predvsem utrjevanju dobrih poslovnih odnosov, nikakor pa ne smejo prerasti v podkupovanje ali celo manipuliranje. Strokovnjaki so tako mnenja, da so prav poslovna darila tisto, kar ohranja med poslovnimi partnerji dobre in prijetne partnerske odnose, a tudi slednja morajo biti dana ob primernem času ter v primerni vrednosti. V preteklosti je veljalo pravilo, da bolj kot nam je neki poslovni partner blizu, pomemben, dražje poslovno darilo mu moramo nameniti. A kaj, ko je slednje prepričanje povsem napačno in neprimerno. V kolikor želite presenetiti in obdariti svojega poslovnega partnerja, izberite majhno, domiseljno in prijazno darilce.
  Preberi 
Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.