Promocijska darila po meri

1 / 2

TailorMADE, so po meri unikatno izdelana promocijska darila, kjer lahko vaše želje in zahteve, v veliki meri implementiramo v izdelek, kajti sama izdelava in brendiranje poteka v tovarni. Idelek izdelamo naenkrat in ni naknadnih operacij, katere običajno omejujejo izvedbo po kupčevih zahtevah.

Bistvene prednosti TailorMADE promocijskih daril so:

  • darilo lahko popolnoma personaliziramo
  • kupec lahko definira barvo materiala in brendinga
  • etikete, obesni listki, vlečke na zadrgah in še veliko ostalih dodatkom je lahko brendirano
  • poslovno darilo je lahko pakirano v embalaži po vaši izbiri

Takšna unikatna promocijska darila so izjemno priljubljena na trgu in jih obdarovanci z veseljem uporabljajo v službi ali v svojem prostem času, s tem pa širijo vaše reklamno sporočilo ali pojavnost blagovne znamke.

Svoja TailorMADE darila lahko naročite že v malih količinah. Minimalne količine so navedene na produktni strani artikla. Mi pa vam lahko zagotovimo, da bodo ustvarjena darila ustrezala prav vsem standardom in visokim kriterijem kakovosti. 

Še več informacij o tovrstnih darilih smo vam pripravili v blogu TailorMADE promocijska darila po meri

Še nekaj dejstev, ki vas bodo prepričala, da so promocijska darila najcenejša oblika oglaševanja:

  • 8 od 10 potrošnikov ima v lasti vsaj enega pa tudi do deset promocijskih izdelkov.
  • 6 od 10 potrošnikov promocijske izdelke hrani do dve leti.
  • Po prejemu promocijskega izdelka je z oglaševalcem poslovalo 30% več ljudi.
  • Več kot 60% potrošnikov promocijske izdelke, ki jih ne želijo več obdržati, podari prijateljem in znancem.
  • Lončki z logotipi so se izkazali za učinkovitejše od radijskih in televizijskih oglasov.

Zakaj bi podarili unikatno promocijsko darilo? Tukaj je TOP 10 dejstev

 

Zakaj bi podarili unikatno promocijsko darilo?

 

Ko podjetniki razmišljamo o tem, kako bi izpeljali svojo promocijo in si dvignili promet v storitvi, ki jo opravljamo, je med top 3-mi mislimi vedno to, kako bi na potrošnika naredili kar najboljši možen vtis. 

Veliko se jih poslužuje tistih trikov, ki so se jih od svojih staršev in njihovih prijateljev naučili že v ranem otroštvu. Malih podkupnin. Če so že takrat bili z majhno (ali večjo) čokoladko nagrajeni za pridnost, zakaj ne bi bili tudi ljudje v odraslem svetu nagrajeni za zvestobo nekemu podjetju oz. neki blagovni znamki? 

Potrošniki se tega zelo dobro zavedajo in seveda peljejo vodo na svoj mlin.  

Kjer je konkurenca precej huda in, kjer se pri dveh ali več konkurenčnih podjetjih prodaja isto kakovostna storitev za enako ceno, bo ravno ta majhna podkupnina odigrala ključno vlogo. Podjetnikom pa seveda naredila precej preglavic s tem, kaj podariti. Že za najbližje, ki jih zelo dobro poznamo, je včasih presneto težko najti darilo, ki jim bo pisano na kožo. Ko pa imamo pred sabo nalogo, da najdemo popolno promocijsko darilo za stranke, zaposlene ali za poslovne partnerje, kjer ima vsak drugačen okus, pa smo se kar naenkrat znašli na misiji nemogoče. 

A ne skrbite – niste edini, ki se zavedate težavnega položaja v katerem ste se znašli. Tudi mi se ga. Kot podjetje z dolgoletno tradicijo na področju poslovnih in promocijskih daril, se čutimo dolžni, da sledimo napredku tehnologije in, da iz dneva v dan raziskujemo nove možnosti. Želimo si biti korak pred ostalimi in vam omogočiti kar najbolj izvirna promocijska darila, s katerimi boste naredili izjemen vtis na vaše poslovne partnerje in stranke, ter si z njimi pridobili prednost pred konkurenti. 
Trenutni HIT so vsekakor TailorMADE promocijska darila oz. promocijska darila po meri. Več o njih si preberite v blogu TailorMADE promocijska darila po meri, tukaj pa vam predstavljamo TOP 10 dejstev o TailorMADE darilih, ki vas bodo gotovo prepričala, da so tovrstna darila prava izbira za vaš branding. 

DEJSTVO ŠTEVILKA 1: TailorMADE promocijsko darilo ni enako kot personalizirano darilo

Personalizirana promocijska darila so darila, ki so personalizirana in narejena izključno za znanega obdarovanca. Torej – če ima vaša zaposlena, po imenu Metka, rojstni dan, ter jo želite presenetiti, ji lahko podarite personalizirano stekleničko z njenim imenom. Našo ponudbo personaliziranih daril najdete na tej povezavi, več o tovrstnih darilih pa v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom.

Unikatne hladilne torbe in vrečke

Za razliko od tega, pa so TailorMADE promocijska darila izdelana povsem unikatno - po predlogi in ideji kupca.  Zato je tudi logično, da je med tovrstnima dariloma razlika tudi v količini minimalnega naročila. Pri unikatnem darilu se zaradi postopka izdelave, ki ga moramo izvesti v sodelovanju z vami in v sodelovanju z različnimi tovarnami po svetu (kje bo izdelan vaš izdelek, je odvisno od tega, kaj želite ustvariti), darilo splača le, v kolikor se naroči določena minimalna količina (to določijo tovarne). 

Seveda pa se tudi TailorMADE promocijska darila lahko kasneje še dodatno personalizirajo

DEJSTVO ŠTEVILKA 2: Pri izdelavi TailorMADE promocijskih daril, je meja samo vaša domišljija. 

Ko ste tako daleč, da že točno veste, kaj bi podarjali vašim strankam, se začne lušten del. Načrtovanje. Takrat lahko vklopite vašo domišljijo in začnete snovati izdelek, ki bo kar najboljše opisal vaše podjetje in na vaše obdarjence naredil kar najboljši možen vtis.

Vzemimo na primer, da ste odločeni, da želite obdarovancem podariti nahrbtnik. Takrat lahko izbirate barve, materiale, model, lahko razmislite o tem, koliko žepov bo imel nahrbtnik, kje bo zadrga, iz kakšnega materiala bo zadrga, če bo imel dvojno dno, žepek za ključe, zunanjo mrežico za stekleničko, znotraj pripet karabinček na katerega se bodo lahko pripenjali ključi, izbirate lahko, če bo vaš logotip na njem izvezen, natisnjen ali pa morda izvezen na posebni etiketi,… Možnosti so skorajda neskončne. Pomembno je le, da veste kaj si želite in, da to poveste našim sodelavcem, ki vam bodo s svojim znanjem in izkušnjami še dodatno pomagali vaše unikatno darilo narediti res posebno in ga spraviti na svet. 

Unikatni dežniki

DEJSTVO ŠTEVILKA 3: Kljub temu, da gre za unikat, ob tem ne boste bankrotirali

Ko se podjetniki odločate o tem, kaj bi podarili strankam in poslovnim partnerjem, je prvo vprašanje v 95% primerov cena. Želite si dobiti čim več za čim manj denarja. In tega vam ne moremo zameriti. Nenazadnje se pri velikih količinah, ki jih morate poslati v svet, pozna vsak cent. In vam je pomembno, da čim več ljudi izve za vas, torej, da bo vaš izdelek viden masi ljudi. Mišljenje, da boste veliko prihranili, če boste izdelek izbrali v katalogu in nanj le natisnili logotip, pa je povsem napačno in izvira iz preteklosti, ko je temu res bilo tako. Danes lahko unikatna promocijska darila namreč izdelamo za sprejemljivo ceno, ki se bo pri določeni količini izenačila s ceno promocijskih daril iz kataloga. Zato res velja razmisliti o tem, kaj si želite, saj vam je to v tem času resnično dosegljivo. 

DEJSTVO ŠTEVILKA 4: Izdelajte izdelek v unikatni barvi vašega podjetja

Nikjer ne najdete izdelka, ki bi se barvno ujemal z grafično podobo vašega logotipa? Vaša zelena pantone 377 nikakor ne paše na zelene barve v katerih so klasični promocijski izdelki, ki jih lahko dobite? Ne skrbite. Vsak namreč izdelek lahko izdelamo v katerikoli barvi si boste zaželeli. Tudi pantone 377. Lahko pa se na material natisne tudi vzorec, kar je v zadnjih mesecih še posebno priljubljeno.

Unikatne torbe z vrvico

DEJSTVO ŠTEVILKA 5:  Ključ je v detaljih

Kot veste, male stvari lahko naredijo veliko spremembo. Že, če na primer gledate klasičen sako, lahko hitro ugotovite, da že en sam fini gumb iz dobrega materiala, ki na prvi pogled odstopa iz povprečja, naredi veliko razliko in veliko bolj pritegne vašo pozornost kot klasičen črn plastičen gumb. Tako je tudi pri ostalih izdelkih. Malenkosti, na katere velikokrat sploh niste pozorni (npr. prešite ali custom made usnjene etikete), lahko odigrajo ključno vlogo pri tem, če vaše darilo izgleda klasično kot iz supermarketa ali premium kot iz butika. Zato velja razmisliti tudi o takih malih detajlih

DEJSTVO ŠTEVILKA 6: Pri TailorMADE darilih mora biti čas vaš zaveznik

Če darilo potrebujete jutri, ne bo šlo. Niti pojutrišnjem. Ali v torek. Vsaj ta torek ne  Že klasično brandiranje na izdelke, ki jih imamo v redni ponudbi, se zna velikokrat zavleči, sploh, če potrebujete večjo količino izdelkov, ki jih v takšnih količinah ni na zalogi. Ko pa gre za izdelavo unikatnega promocijskega darila, ki je ustvarjeno povsem po vaših željah, ne gre drugače, kot, da čas postane vaš zaveznik

Naj pojasnimo. Ko dobite prvo idejo o unikatnem promocijskem darilu in se za pomoč zatečete k nam, se moramo najprej uskladiti. Potem moramo vaše želje sporočiti v ustrezno tovarno, kjer bodo darilo izdelali. Velikokrat se pred končnim naročanjem večje količine, ustvari še fizičen vzorec ali fotografija vzorca, ki jo morate kot kupec potrditi. Ko je izdelek izdelan in zapakiran, pa mora seveda še priti v Slovenijo in najti pot do vas. Vse skupaj pa, kot vidite, traja skoraj tako dolgo kot turška telenovela, vendar se izlača, zagotovo! 

Unikatne bandane - več funkcijski šali

DEJSTVO ŠTEVILKA 7:  Možnosti izbire artiklov so skoraj neomejene 

So vaše stranke športniki? Pohodniki? Morda pa le navdušenci nad ležanjem na plaži? Za vsakega se najde nekaj. Za športnike lahko razvijete posebne stekleničke ali posebne zapestnice, ki se uporabljajo kot dodatki k oblačilom in imajo hkrati uporabno vrednost. Za pohodnike lahko izdelate posebne nahrbtnike, torbe, kape. Za oboževalce poletnih mesecev in ležanja na plaži, pa so tukaj posebne brisače, očala, japonke. Vse, kar morate narediti za to, da se spomnite primernega produkta je, da vklopite možgane in jih počasi iz prve začnete premikati v peto prestavo. Naj vam bo pri izbiri vodilo to, da imate pred seboj vaše stranke in, da vsaj približno veste, kaj jim je všeč in kaj bodo z veseljem uporabljali

DEJSTVO ŠTEVILKA 8: TailorMADE promocijska darila so naravi prijazna 

Podjetniki iz leta v leto bolj razmišljamo trajnostno, taka miselnost pa je vedno bolj pogosta tudi v domačih gospodinjstvih. Poseganje po izdelkih, ki so uporabni in okolju prijazni, je postala naša stalnica, zato se tudi naše podjetje močno trudi, da vam omogoči, da so vaša darila po meri narejena iz visokokakovostnih materialov, ki so primerni za recikliranje in pridobljeni na etični način ali iz obnovljivih virov. 

Unikatne nakupovalne vrečke - izdelane po meri

DEJSTVO ŠTEVILKA 9: Lepo zavito darilo na obdarjenca naredi večji vtis in ga močneje čustveno poveže z vašim podjetjem

Predstavljajte si, da prejmete darilo v zmečkani črni vrečki, podobni tisti, v kateri vam izdelek naročen iz Kitajske prinese poštar. Kako se ob tem počutite? Kakšen pa je občutek, če prejmete lično zavito darilo, po možnosti v škatli in še okrašen z lepo mislijo? Povsem drugačen, kajne? Niste edini. Vsi razmišljamo tako. Verjemite, dobra in izvirna embalaža pri obdarovancu vzbudi močnejša čustva kot, če prejme izdelek brez embalaže ali v slabi embalaži. Vaš cilj pa je vzbuditi čustva in poskrbeti, da se bo stranka navezala na vas in na vašo blagovno znamko. Zato pri izbiri embalaže in raznih mini dodatkih, ki ne stanejo veliko, nikar ne oklevajte. Učinek, ki ga bodo sprožili, se bo vsekakor finančno povrnil.

DEJSTVO ŠTEVILKA 10: Prej kot boste obdarovali, prej boste poželi rezultate

Tako, kot pri vsaki marketinški kampanji, tudi pri obdarovanju velja pravilo, da se po njem sklepajo najboljši posli. Če ste se torej odločili, da boste svoje stranke in poslovne partnerje obdarovali z unikatnim TailorMade promocijskim darilom, nikar ne odlašajte, ampak nas čimprej kontaktirajte, da ga začnemo snovati, ker promocijska darila niso strošek, temveč investicija.