Darila za nekoga, ki ima vse

“Premišljeno darilo je ustrezno darilo. To je darilo, katerega cilj je, da prejemnik ostane zadovoljen in srečen.”

Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko niste vedeli, kako izbrati popolno darilo za nekoga, ki je videti, kot da ima vse? Ali pa ste že kdaj obiskali kakšen dogodek in se je zdelo, kot da so vaša darila za praznovalce le običajni izdelki? 

Vsi imamo v življenju osebo, ki ima na našem seznamu poseben prostor. Tej osebi je vedno nemogoče ugoditi z darilom, saj ima vedno že podoben izdelek. Prav tako je za to posebno osebo vedno težko kupiti darilo, saj ga morate skrbno izbrati. Darilo mora ustrezati njegovemu ali njenemu okusu, hkrati pa se kupec mora prepričati, da gre za nov izdelek in ne nekaj, kar oseba že ima.

Še huje pa je, da lahko ta oseba izpade kot izbirčna, če vašega darila ne ceni ali celo zavrže. No, on ali ona si ne more pomagati, saj ima žal veliko starih in novih izdelkov. Najnovejše, običajne in drage izdelke, vse jih ima. Zato se zdi, da je iskanje daril za to osebo zastrašujoča naloga.

Včasih lahko v to kategorijo spadajo vaši prijatelji, družina, šef, stranka, sosed ali kdo drug. Pravzaprav ti ljudje ne potrebujejo dodatnih stvari, saj bi kaj več lahko dojeli kot preveliko razvajanje ali lahkomiselnost. Preprosto povedano, ničesar ne potrebujejo, ker že imajo vse. Vse in še več.

Poleg tega naloga nakupa darila za to osebo postane skoraj nemogoča, če je ta perfekcionist in naveličana dodati še en promocijski izdelek v svoj katalog. Zato morate pametno razporediti svoj čas in denar za nakup premišljenih daril, ki bi ustrezala interesom prejemnika, in zdi se, da so promocijska darila lahko popoln odgovor na to.

Bi radi naslednjič pomoč pri sprejemanju dobre odločitve? Potem vam bo spodnji članek o odličnih idejah za promocijska darila na temo “Darila za nekoga, ki ima vse", v veliko pomoč

  1. Kaj podariti osebi, ki si ne želi ničesar?
  2. Tokyo Solar - Solarni nahrbtnik
  3. Ginkgo solarno drevo 4.000 mAh
  4. Športna kamera z dodatki Swiss Peak
  5. Beležnica z brezžičnim polnjenjem Air A5
  6. C-Secure RFID denarnica
  7. GRANDO - Eleganten pisalni set v darilni embalaži
  8. Bopp Fruit Flaška za vodo

 

Kaj podariti osebi, ki si ne želi ničesar?

“Kakšna so darila za nekoga, ki ima vse?” je vprašanje, ki si ga navadno zastavljate. Ko pomislite na to osebo, takoj dobite tremo, saj ne veste, kaj bi ji kupili. No, prišli ste na pravo mesto in izvedeli boste, kakšna promocijska darila so primerna zanj ali zanjo.

Včasih so darila, ki so praktična in prilagojena zanimanju prejemnika, plus, še boljše pa je, če so ta darila brendirana ali personalizirana. Razmislite o nakupu naključnega ali neobičajnega darila, ki bi ga prejemnik uporabljal in bi mu bilo darilo všeč. Promocijski izdelki so lahko pri tem v pomoč, saj so lahko to neobičajna, a briljantna darila.

Promocijska darila segajo v širok nabor katalogov, kot so pripomočki, pisarniški predmeti, naprave, oblačila, pisarniški pripomočki, izdelki za dom in kuhinjo. Primeri takšnih predmetov so lahko solarni nahrbtnik, solarno drevo, športna kamera z dodatki, beležnica z brezžičnim polnjenjem, denarnica, eleganten pisalni set ali flaška za vodo.

 

Tokyo Solar - Solarni nahrbtnik

Za nekoga, ki je vedno v gibanju, so nahrbtniki praktični in dragoceni promocijski izdelki, ki jih je treba upoštevati. Brendiran nahrbtnik z logotipom, besedilom, umetniškim delom ali dizajnom bi bil za vašega prejemnika videti bolj privlačen. Nahrbtniki so tudi različnih vrst in so lahko narejeni iz različnih materialov, ali pa imajo različne modele, oblike, velikost in barve.

Nahrbtniki so premišljena promocijska darila, ker jih ljudje nosijo povsod. Zaslužijo si več bonus točk, saj gre za blago blagovne znamke, ki zaradi uporabnosti ne bo končalo v košu za smeti ali omari. Lahko so tudi dobra poslovna darila za vaše zaposlene ali stranke.
 

darila za nekoga, ki ima vse

Kot smo že omenili, so nahrbtnik lahko različnih vrst, vendar bi morali razmisliti o okolju prijaznem darilu, kot je solarni nahrbtnik. Sončna energija je poceni, čista, lahko dostopna za uporabo in jo je mogoče označiti z blagovno znamko. Brendiran solarni nahrbtnik ima navadno solarno ploščo za pridobivanje zelene energije ter USB vrata in kabel za polnjenje naprav.

Primer solarnega nahrbtnika je Tokyo Solar - Solarni nahrbtnik. Narejen je iz poliestra in je kot nalašč za nekoga, ki ima vse, saj ponuja več funkcionalnosti, kot je polnilni čas 2-3 ure na neposrednem soncu in vgrajeno 10 W solarno ploščo z USB priključkom in kablom. Prav tako ima več žepov, vključno z dovolj prostora za 13-palčni prenosnik in dodatni žep za tablični računalnik.

 

Ginkgo solarno drevo 4.000 mAh

Solarno drevo je okolju prijazna izbira energije, ki lahko polni širok spekter naprav, kot so Android pametni telefoni, iPhoni, iPad, kamere in še več, v krajšem času, kot je običajno potrebno. Je dobro promocijsko blago, saj ga lahko podarite ali delite z drugimi zaradi njihove vrednosti in uporabnosti.

Solarno drevo Ginkgo je dobro brendirano solarno drevo, ki izstopa zaradi večje solarne plošče, izdelane v inovativni oblikovalski obliki, to je, v obliki lista Ginkgo. Ima maksimalno površino sončne plošče, ki lahko učinkoviteje absorbira zeleno energijo, vendar je zasnovano v minimalističnem pristopu, ki navdih črpa iz lista Gingko.

 

darila za nekoga, ki ima vse

Tako se ogljični odtis zmanjša glede na prostor in količino materiala. K temu prispeva tudi uporaba trajnostnih materialov, kot sta bambus in reSound (iz biomaterialov in polikarbonata). Solarna drevesa Gingko bi se zato lahko izkazala kot vaša radodarna in premišljena darila.

Ginkgo solarno drevo 4.000 mAh ima ploščo za pridobivanje sončne energije in vgrajeno 4000 mAh polnilno baterijo za shranjevanje sončne energije za uporabo. Ima majhen LED zaslon za prikaz stanja baterije in USB izhod za polnjenje naprav. Solarno drevo je očitno sestavljeno iz okolju prijaznih materialov, kot sta ReSound in bambus.

 

Športna kamera z dodatki Swiss Peak

“Slika je vredna tisoč besed.” Včasih je za fotografiranje in snemanje videoposnetkov bolj primerna kamera kot pametni telefon, še posebej, če je uporabnik kreativen, spreten ter ljubi vintage ali staromodne stvari. Tako je športna kamera še eden izjemno opaznen promocijski artikel, ki ga lahko štejete kot promocijsko darilo zanjo ali zanj.

Kamera ponuja priložnost za ohranjanje spomina na nepozabne izkušnje in velike dogodke. Zato je športna kamera naslednja najboljša stvar za nekoga, ki ima vse ali ne zna povedati, kaj hoče. 

darila za nekoga, ki ima vse

Za nekoga, ki rad fotografira in je ljubitelj fotografij, športna kamera ponuja vse, kar potrebujejo za začetek, uporabo in vzdrževanje kamere. Z njo spodbujate tudi uporabnikove ustvarjalne interese, ko postajajo vse bolj spretni in raziskujejo nova orodja v športni kameri. Lahko stavite, da nihče ne bo zavrnil takšnega darila ali pa se nad njim zmrdoval.

Primer brendirane športne kamere je Športna kamera z dodatki Swiss Peak. To je HD športna kamera s širokokotno funkcijo 120° za odlično pokritost in 650 mAh baterijo za dolgo življenjsko dobo. K športni kameri so priloženi tudi izjemno trpežen ABS selfie stick, priročna Swiss Peak potovalna torbica in okoli 11 drugih dodatkov.

 

Beležnica z brezžičnim polnjenjem Air A5

Zakaj bi se odločili za navadno beležnico, če lahko kupite nekaj neobičajnega in učinkovitega, na primer beležnico z brezžičnim polnjenjem?

To bi lahko bilo dragoceno darilo za nekoga, ki ima vse, saj so beležnice znane kot dobro sprejeta poslovna darila blagovne znamke.

darila za nekoga, ki ima vse

Popolna je kot pisarniško darilo, saj je večnamensko promocijsko darilo, ki služi kot brezžični polnilnik, beležnica, napajalnik in morda celo več z dodatnimi funkcijami. Beležnica daje uporabniku občutek razlikovanja in sloga, saj mu spodbudi ego in da več samozavesti. Poleg tega je ekskluzivno promocijsko blago, ki je profesionalno, a hkrati elegantno.

Dobra znamka beležnice je Beležnica z brezžičnim polnjenjem Air A5. Ta ima sprednji pokrov, ki z odstranjeno beležnico lahko deluje kot brezžični polnilnik za manjše naprave.

 

C-Secure RFID denarnica

Denarnica je dobra za zaščito dragocenih kartic med premikanjem od kraja do kraja. Koristna je tudi za zaščito in hrambo gotovine, kovancev, ključev in drugih drobnih dragocenosti.

Tako denarnica kot darilo blagovne znamke uporabniku ponuja varnejši način, da lahko svoje male dragocenosti nosi s seboj pri vsakodnevnih dejavnostih. Denarnice prejemniki z navdušenjem sprejemajo kot poslovna darila, še bolj pa, če gre za promocijske izdelke z logotipi, grafikami, dizajni ali imenom.

darila za nekoga, ki ima vse

Primer tega izjemnega promocijskega izdelka je C-Secure RFID denarnica. Narejena je iz trdnega aluminija in v njej se lahko shrani do sedem kartic ali pet reliefnih kartic. Denarnica ima tudi prostor za gotovino in dodaten stranski žep za kovance in ključe. Prav tako lahko denarnice personalizirate z imenom, grafiko ali dizajnom za prejemnika.

 

GRANDO - Eleganten pisalni set v darilni embalaži

Znano je, da so pisalni pripomočki dobri promocijski izdelki in poslovna darila, toda eleganten pisalni set je ekskluzivno in klasična poslovno darilo, ki bo zagotovo delovalo za vas. Elegantno pisalo bi bilo odlično brendirano poslovno darilo, saj ustreza večini priložnosti in bi ga prejemnik vedno z veseljem sprejel.
 

darila za nekoga, ki ima vse

Poleg tega je to darilo brezčasno, okolju prijazno in zlahka ustreza vašemu proračunu. Pisalni set je praktično poslovno darilo blagovne znamke, ki spodbuja ustvarjalnost in krepi samozavest zaradi svoje najpomembnejše, izjemne in sentimentalne narave. Pisalo je lahko tudi primerno darilo za spomin na mejnik.

Dobro promocijsko darilo bi lahko bilo GRANDO - Eleganten pisalni set v darilni embalaži. Gre za elegantni peresi s črnim črnilom v darilni embalaži. Peresi sta lahko kemični svinčnik ali nalivno pero. Obe peresi ter darilna škatla pa so lahko personalizirani z imenom, besedilom, umetniškim delom ali dizajnom.

 

Bopp Fruit Flaška za vodo

Prilagojena flaška za vodo je neobičajen, a ustrezen promocijski izdelek, ki ga morate dodati na svoj nakupovalni seznam za nekoga, za katerega menite, da ima vse ali je osveščen o zdravem življenju. Bopp Fruit flaška za vodo je videti kot običajna flaška za vodo, vendar omogoča vlivanje naravnih sestavin, kot so sadje, zelišča, zelenjava itd., v vodo.

Te flaške za vodo so nov trend promocijskih izdelkov, s katerimi ljudje ostanejo hidrirani na poti, hkrati pa s primešanim sadjem pridobijo še večje koristi za zdravje. Sadje vodi doda okus in barvo. Prav tako je to inovativen in dostopen način, da ljudem pomagate pri sprejemanju utemeljenih odločitev in dejanj glede svoje prehrane.

darila za nekoga, ki ima vse

Bopp Fruit Flaška za vodo je še en promocijski izdelek, ki bi vam lahko dobro služil. Posoda za sadje sega do dna flaške in tako zagotavlja maksimalno absorpcijo, flaška pa lahko vsebuje do 650 ml vode. Flaška je izdelana iz Tritan materiala, ki je zelo trpežen in omogoča dolgo življenjsko dobo.

 

Če povzamemo, članek govori o neobičajnih idejah brendiranih izdelkov kot daril za nekoga, ki ima vse, predvsem pa govori o promocijskih izdelkih, ki bi bili za to osebo dragoceni in pomembni. Dolgoročno bi vam ta darila lahko pomagala izboljšati odnos z osebo, pustila trajen vtis in bolje izrazila vaše namene.

Če vas ta tema zanima, vam predlagamo podoben članek Darila za ljudi, ki jih težko razveselimo, na portalu Habeco.Gifts.

Bi radi obdarili milenijce? Preberite naš blog 7 najboljših promocijskih daril za milenijce.