Personalizirana Darila

1 / 16

Personalizirana darila..., ko prejemnik reče WOOOW

Izdelajte si svoj prilagojeni personalizirani darilni komplet. Za vsako ciljno skupino. Za vsak proračun. Za vsako priložnost.

  • Ustvarite osebno dobrodošlico na sestanku, s personaliziranimi darili. Združite logotip svojega podjetja z imeni posameznih udeležencev.
  • Pozdravite udeležence spletnega seminarja z darilnim kompletom, ki vsebuje identiteto vašega podjetja. Darilni kompleti se pošljejo na domače naslove vseh povabljenih.
  • Zahvalite se svojim zaposlenim ali poslovnim partnerjem tako, da jim na njihov domači naslov pošljete osebno prilagojena darila, z osebnim sporočilom, darilnim ovojem in personalizirano darilno škatlo.
  • Želite čestitati svoji ekipi za uspešno dokončanje projekta? Z osebnim darilom, ki ga pošljete vsakemu članu ekipe, bo praznovanje še bolj veselo.

Vse to uredimo za vas, brez vsakršnih logističnih ali organizacijskih skrbi.

Osebno se povežite ..., s personaliziranim darilom, v embalaži po meri, z dostavno škatlo po meri, darilnim ovojem po meri in osebnim sporočilom ali pismom. Vse to dostavljeno posameznikom. Osebno!

Personalizirana poslovna darila
 

Na kaj moramo biti pozorni pri darovanju personaliziranih poslovnih daril

Pri izbiri personaliziranih daril je pomembno, da premislimo vsak korak, saj lahko pravilno izbrano darilo naredi zelo dober vtis, medtem ko lahko napačna odločitev pusti nasproten učinek. Da bi se izognili najpogostejšim napakam pri nakupu personaliziranih poslovnih daril, je treba upoštevati naslednje nasvete:

Poznavanje prejemnika

Pozorno preučite interese, konjičke in želje prejemnika! Personalizirano darilo bo bolj cenjeno, če se ujema s tem, kar prejemnik dejansko ljubi in uporablja. Razmislite o njihovih najljubših barvah, hobijih ali življenjskem slogu. 

Kakovost izdelka

Izberite zelo kakovostno poslovno darilo! Ne glede na to, ali gre za majico, skodelico ali kakšen drug predmet, naj bo kakovost izdelka na prvem mestu. Slaba kakovost lahko zmanjša vrednost personaliziranega darila in ustvari negativen vtis. 

Personalizacija z okusom

Izberite primerno personalizacijo! Bodite pozorni na to, kako boste personalizirali darilo. Besedilo ali slika naj bosta primerni za prejemnika in priložnost. Izogibajte se neprimernim ali žaljivim sporočilom.

Pravočasna dostava

Poskrbite, da bo darilo pravočasno dostavljeno. Če naročate personalizirana poslovna darila, bodite pozorni na čas izdelave in dostave, ki je običajno malo daljši kot pri naročilu klasičnih daril. 

Ustrezen proračun

Upoštevajte svoj finančni okvir. Pri nakupu personaliziranih daril je pomembno, da se držite svojega proračuna. Obstaja veliko možnosti za personalizirana darila v različnih cenovnih razredih, zato je pametno izbrati tisto, ki ustreza vašim denarnim zmožnostim.

Unikatnost in izvirnost

Izberite darilo, ki izstopa. Namesto običajnih daril razmislite o unikatnih in izvirnih možnostih. Personalizirano darilo, ki izraža vašo pozornost do prejemnika, bo naredilo trajen vtis.

Z upoštevanjem teh nasvetov boste lahko izbrali personalizirano darilo, ki bo navdušilo prejemnika in okrepilo vaše odnose s poslovnimi partnerji ali zaposlenimi. Ne pozabite, da je pozornost in skrbnost pri izbiri darila ključnega pomena za ustvarjanje pozitivnih vtisov.

Primeri uspešnih uporab personaliziranih daril v poslovnem okolju

Personalizirana poslovna darila so odličen način za krepitev odnosov s strankami, poslovnimi partnerji in zaposlenimi. Naj vam predstavimo nekaj načinov, kako podjetja uspešno uporabljajo personalizirana darila v poslovnem okolju:

Darila ob zaključku poslovne pogodbe Podjetja pogosto izberejo personalizirana darila, kot so pisala z graviranim imenom stranke ali podjetja, ob zaključku poslovne pogodbe. Takšna darila ustvarjajo vtis pozornosti in skrbi za stranko, kar lahko pomaga krepiti poslovne odnose.

Rojstnodnevna darila za zaposlene Podjetja lahko ustvarijo pozitivno delovno okolje z darili, prilagojenimi zaposlenim ob njihovih rojstnih dnevih. Personalizirana darila, kot so skodelice z imenom zaposlenega ali unikatni rokovniki, lahko pokažejo, da podjetje ceni svoje zaposlene in jih spodbuja k povezovanju z blagovno znamko.

Posebna darila ob posebnih priložnostih Ob posebnih priložnostih, kot so obletnice poslovanja podjetja ali dosežki zaposlenih, podjetja pogosto izberejo personalizirana darila, ki odražajo te pomembne mejnike. To lahko vključuje darila, kot so okrasni izdelki z graviranimi logotipi ali personalizirane nagrade za dosežke.

Posebni dogodki in konference Na poslovnih dogodkih in konferencah podjetja pogosto delijo personalizirana darila udeležencem. To lahko vključuje predmete, kot so torbice, blokci za zapiske ali steklenice za vodo z logotipom dogodka. Takšna darila poudarijo blagovno znamko dogodka in omogočijo udeležencem, da se spominjajo izkušnje še dolgo po izvedenem dogodku.

Darila ob praznikih Podjetja lahko svojim strankam, poslovnim partnerjem in zaposlenim pošljejo personalizirana darila ob praznikih, kot so božič, novo leto ali druge pomembne praznične priložnosti. To lahko vključuje posebne pakete z izbranimi izdelki in priložnostno voščilnico, ki ustvarijo toplino in povezanost med podjetjem in prejemnikom.

Posebna darila ob dosežkih Personalizirana darila se lahko uporabijo tudi za priznanje dosežkov zaposlenih ali strank. Na primer, podjetje lahko ob dosežku določenega cilja pošlje personalizirano darilo, kot je pisarniški pripomoček ali spominska skodelica, ki izraža spoštovanje do dosežka.

Personalizirana poslovna darila so odlično orodje za gradnjo in ohranjanje močnih poslovnih odnosov ter ustvarjanje pozitivne podobe podjetja. Pri izbiri daril je ključno upoštevati interese in potrebe prejemnikov ter skrbno izbrati kakovostne in unikatne izdelke. Pomembno je, da personalizirana poslovna darila izražajo vrednote in identiteto podjetja ter prispevajo k ustvarjanju pozitivnih in trajnih poslovnih povezav.

Več o personaliziranih darilnih setih preberite v blogu "Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom" .

VELIKA IZOLIRANA FLAŠKA ZA VODO 1.5L

VELIKA IZOLIRANA FLAŠKA ZA VODO 1.5L

Cena brez DDV: 21,41 EUR

10W DELOVNA CREE SVETILKA

10W DELOVNA CREE SVETILKA

Cena brez DDV: 20,34 EUR

31CM ŽAR

31CM ŽAR

Cena brez DDV: 21,41 EUR

ŽAR SET V ALUMINJASTI ŠKATLI

ŽAR SET V ALUMINJASTI ŠKATLI

Cena brez DDV: 37,54 EUR

SWISS PEAK 15" TORBA ZA PRENOSNIK

SWISS PEAK 15" TORBA ZA PRENOSNIK

Cena brez DDV: 21,41 EUR

NAHRBTNIK ZA 17" PRENOSNIK SWISS PEAK

NAHRBTNIK ZA 17" PRENOSNIK SWISS PEAK

Cena brez DDV: 41,85 EUR

DEŽNIK HURRICANE STORM 27"

DEŽNIK HURRICANE STORM 27"

Cena brez DDV: 21,41 EUR

3 DELNI SET RAZGIBANK ZA MOŽGANE

3 DELNI SET RAZGIBANK ZA MOŽGANE

Cena brez DDV: 9,63 EUR

3V1 POLNILNI KABEL

3V1 POLNILNI KABEL

Cena brez DDV: 3,21 EUR

3V1 BREZŽIČNI POLNILEC IZ BAMBUSA

3V1 BREZŽIČNI POLNILEC IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 10,66 EUR

NAHRBNIK IN HLADILNA TORBA 3V1

NAHRBNIK IN HLADILNA TORBA 3V1

Cena brez DDV: 19,25 EUR

3V1 STOJALO IN RFID DENARNICA

3V1 STOJALO IN RFID DENARNICA

Cena brez DDV: 3,21 EUR

3W VELIKA CREE SVETILKA

3W VELIKA CREE SVETILKA

Cena brez DDV: 11,71 EUR

SVETILKA 3W CREE

SVETILKA 3W CREE

Cena brez DDV: 9,38 EUR

3W ŽEPNA CREE SVETILKA

3W ŽEPNA CREE SVETILKA

Cena brez DDV: 7,01 EUR

4 V 1 KEMIČNI SVINČNIK

4 V 1 KEMIČNI SVINČNIK

Cena brez DDV: 4,25 EUR

4.000MAH POWER BANK SLIM

4.000MAH POWER BANK SLIM

Cena brez DDV: 7,50 EUR

47 DELNI SET ZA PRVO POMOČ

47 DELNI SET ZA PRVO POMOČ

Cena brez DDV: 26,79 EUR

4-V-1 POLNILNI KABEL

4-V-1 POLNILNI KABEL

Cena brez DDV: 5,30 EUR