Končno delovni čevlji, ki so vrhunski v vseh pogojih - dokazano

Tudi vi zase ali svoje zaposlene iščete vrhunske delovne čevlje, ki so vsestranski in nudijo varno ter udobno opravljanje dela, v vseh vremenskih razmerah? Najbrž vam je pomemben faktor, pri izbiri delovne obutve, tudi dobra cena?

Če oboje drži, ste na pravem mestu.

Regata, vodila blagovna znamka na področju delovnih oblačil in delovna obutve

V svojih 25 letih obstoja smo pridobili ogromno izkušenj iz področja promocijskih daril, poslovnih daril in delovnih oblačil ter obutve. Danes lahko z gotovostjo povemo, da sodelujemo le s priznanimi dobavitelji, ki so zanesljivi in kjer vam lahko za vaš denar ponudimo največ. Ker z njimi sodelujemo že vrsto let, imamo dobre tržne pozicije. Tako vam lahko zagotavljamo kratke dobavne roke in dobre cene.

Na področju delovnih oblačil in delovne obutve je vodilna blagovna znamka Regatta. Regattini izdelki predstavljajo tehnološki vrhunec sodobnega časa. Ključni del vsake delovne opreme so kakovostni delovni čevlji, ki jim bomo posvetili današnji zapis.

Ključne lastnosti delovnih čevljev Regatta

Ključna lastnost delovne in varnostne obutve Regatta je varnost, ki jo zagotavlja v vseh vremenskih razmerah, tudi najbolj ekstremnih.

Regattini delovni čevlji so tudi izjemno gibljivi in udobni. Zaradi teh lastnosti prekašajo vso delovno obutev, ki ste jo kdaj pomerili.

Dokazano je, da so se sposobni spopasti z največjimi obremenitvami pri delu, v najbolj zahtevnih delovnih pogojih.
Opremljeni so s podplatom, ki je odporen na vročino, gorivo in olje. Materiali, iz katerih so narejeni, ščitijo vaše prste. Dodatno oblazinjena peta pa absorbira udarce. Posledice vseh teh karakteristik je tudi, da bodo vaše noge in podplati kljub celodnevnemu stanju ostali spočiti in brez večjih bolečin.

zaščita za prste

Jeklena zaščitna kapica za prste.

 

 

zaščita v podplatu čevlja

Jekleni vsadek za zaščito v podplatu.

 

 

antistatičen podplat čevlja

Antistatičen podplat.

 

 

odporen podplat

Podplat odporen na gorivo/olje.

 

 

odporen za udarce

Podplat odporen na udarce.

 

 

vodooporni čevlji

So vodoodporni

 

 

lahkotna obutev

So izjemno lahkotni.

 

 

odstranljivi vlozki

Notranji vložki so odstranljivi.

 

 

širok model

Širok model, ki zagotavlja udobje, brez neprijetnega "tiščanja".

 

 

Vse omenjene lastnosti dajejo delovnim čevljem Regatta tudi trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

Vrhunska kakovost, po dobri ceni

Vrhunski Regattini čevlji so vam kljub vsem premium lastnostim na voljo po dobri ceni. Njihova cena je v primerjavi z ostalo obutvijo, podobne kakovosti, izjemno nizka. Kot omenjeno vam takšne cene lahko omogočamo zaradi dolgoletnega sodelovanja s to znamko.

Najbolj priljubljeni modeli delovnih čevljev

Prav vsa Regattina delovna obutev je vrhunske kakovosti in je zagotovilo za kakovost. Nekateri modeli pa so kljub temu še posebej priljubljeni. Le te smo označili z značko »Prodajni hit«.

To so:

  • Varnostni delovni čevlji Rapide 
  • Prime Softshell Delovni Varnostni Čevlji Trainer 
  • Zaščitni Delovni Čevlji Defence 

Velikokrat spregledano: spodnje delovno perilo

Z večnamenskim spodnjim perilom boste občutili vrhunsko kakovost in udobje. Perilo nudi zaščito in udobje tako pri delu, kot tudi pri ostalih dejavnostih v vašem prostem času. Je zračno, izdelano iz napredne poli bombažne tkanine, ki vas bo varovala pred mrazom in vetrom. Kliknite za ponudbo delovnega spodnjega perila. 

Vas zanima tudi kakovostne delovna obleka? Kliknite za široko izbiro delovne obleke, priznanih blagovnih znamk.