Majica s tiskom je uporabno promocijsko darilo!

Nemalokrat ste pred dilemo, kakšno promocijsko darilo izbrati, da bo efekt obdarovanja čim boljši. V zadnjem času se vedno znova potrjuje, da je to kakšen artikel iz skupine "promocijski tekstil" in T majica je zagotovo najbolj reprezentativno darilo v tem segmentu. Seveda pa tudi tukaj brez izvirnosti in domišljije ne bo šlo!

In zakaj mislimo tako? Zagotovo je na prvem mestu dejstvo, da je razmerje med ceno in kvaliteto pri tem artiklu zelo dobro. Cene majic so v zadnjih letih močno padle, pa čeprav trenutno USD raste, cene majic na našem tržišču ne spremljajo tega trenda. Tudi kvaliteta se rapidno dviga, pa ne na rovaš cene, temveč proizvajalci nove kvalitetnejše modele majic prodajajo po cenah starih modelov. Tako smo prišli v situacijo, da 120 gsm majic skoraj več ni na tržišču, pa čeprav so deset let nazaj predstavljale skoraj 90% delež prodanih majic. Sedaj se vedno bolj uveljavlja 150 gsm majica, kot minimalen standard kvalitete materiala, kupci, ki pa želijo nekaj več, pa posegajo po 160 gsm ali 180 gsm majicah. Na naši spletni strani potiskano promocijsko majico lahko kupite že od 1,89 EUR + DDV. Ponudbo najdete tukaj.

Sledeče dejstvo, ki govori v prid majici, kot zelo praktičnemu promocijskemu darilo je velika površina primerna za izvedbo reklamnega sporočila. Zelo malo je artiklov, ki omogočajo brandiranja skoraj na celotni površini in zelo malo je daril, ki s svojo uporabo omogoča tako močno vidnost in s tem širjenje željenega sporočila. Ni jih malo, ki majici pravijo tudi plakat, ki hodi. Praktično je majico možno potiskati na celotni površini, tiskali smo že tudi notranjost. In zaradi velike površine, je možno sporočilo tudi kvalitetno oblikovati, kar pa je na dobri majici bistveno. Kajti bolj kot je majica kvalitetna in dobro oblikovana, torej moderna in prijetna za oko, večja je verjetnost, da jo bo nekdo nosil in s tem izpolnil poslanstvo, ki je majici namenjeno.

Promocijske majice

Ni veliko promocijskih daril, ki bi imela tako širok krog potencialnih uporabnikov. Majice nosijo stari in mladi, otroci in odrasli, moški in ženske, skratka vsi. Uporabne so doma, pri delu, ob športanju in še bi lahko naštevali. Torej, zelo velika verjetnost je, da bo podarjena majica našla uporabnika, prej ali slej in s tem bo vaše reklamno sporočilo šlo med ljudi, na najbolj nevsiljiv način. Pa da ne govorimo o tem, da majice nimajo roka trajanja, kot na primer koledar. In če mislite, da se majice uporabljajo samo poleti, se močno motite. Majica je brezčasno, uporabno in praktično promocijsko darilo.

Majice v največ primerih tiskamo, seveda pa tudi vezemo. O tem smo že pisali v blogu "Tisk ali vezenje na promocijski tekstil" Dotisk je lahko minimalističen (majhen logo na srcu ali kakšni drugi poziciji) ali pa kompleksen design, ki vsebuje bolj bogato grafiko z globjo sporočilno vrednostjo. Kar nekaj takšnih, že oblikovanih majic najdete na naši spletni strani majice.si. V večino teh designov lahko vstavimo vaše sporočilo ali logotip. Posebej je potrebno izpostaviti tudi možnost menjave všivne etikete, z dotiskom na notranjosti majice, kjer uporabimo vaš logotip ter vse znake vzdrževanja in s tem majico naredimo popolnoma vašo unikatno. Ja, res je, možnosti so skoraj neomejene.

Torej, ko boste naslednjič razmišljali o primernem promocijskem darilu, pomislite na majico. Ne bo vam žal!

Priporočamo za branje še bloge, v katerih pišemo o podobni temi:

8 pogostih napak pri naročanju poslovnih daril

Sedaj je pravi čas za kratke majice in poletne kape

Promocijske majice Roly Braco odlične tudi na modni pisti

Kakšna je dobra promocijska majica?

252 , 9924 , 2234