Flaške za vodo

1 / 6

Flaške za vodo, da bo pijača vedno z vami!

Potiskane flaške za vodo so zelo uporabno in praktično poslovno darilo. V večini primerov so flaške za vodo izdelane iz Tritana, brez dodatka BPA in kot takšne ekološko neoporečne.

Ukvarjanje s športom, veliko gibanja, zdravo življenje, vse to so mantre današnjega časa. In tem vzorcem obnašanja vse bolj sledijo tudi darila. Težko najdemo artikel, ki bi bil bolj primeren za sodobnega človeka, kot je flaška za vodo. Le ta je postala stalen spremljevalec pri športu, sprehodih, potovanih, na pisalni mizi v službi, pravzaprav skoraj vsepovsod. Na nas je, da iskoristimo ta trend ter na flaško odtisnemo vaš logo ali reklamno sporočilo in na ta način postanemo del vsakdana obdarovanca. Ali obstaja bolj subtilen način vplivanja na podzavest vašega kupca? Mi ga ne poznamo.

Ker imajo flaške za vodo relativno veliko površino brandiranja, to dejstvo lahko izkorisitimo za kvaliteten design, ki bo odarovanca še dodatno pritegnil k uporabi. Pri tem vam seveda lahko pomaga tudi naš grafični studio. Več kot 30 let izkušenj bo zagotovilo, da boste zadovoljni.

Na večino flašk lahko vršimo dotisk ali digitalen tisk, na kovinske flaške vam lahko reklamno sporočilo lasersko graviramo. V naši ponudbi so tudi flaške za vodo, pri katerih vam lahko izdelamo unikatno embalažo, lahko pa na flaško pripnemo zgolj obesni karton s posvetilom. Skratka, možnosti je ogromno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli optimalno rešitev.

Želite vašim kupcem ali poslovnim partnerjem podariti več? Podarite jim unikaten TailorMADE kovinski bidon za vodo, potiskan po celotni površini, kjer bo vaše promocijsko sporočilo zagotovo prišlo do izraza. Več o tem na povezavi Unikatni kovinski bidoni za vodo.

Smo vas prepričali, da je flaška za vodo idealen promocijski izdelek za vas? Ponudbo za tisk ali količinski popust lahko enostavno zahtevate na produktni strani artikla.

AS Flaška za vodo

Dober imunski sistem je najboljša obramba pred boleznijo COVID 19, Da ga razvijemo, moramo nenhno piti vodo. Podarite vašim poslovnim partnerjem flaško za vodo. Zelo vam bodo hvaležni!

Promocijske flaške za vodo so:

  • uporabno cenovno ugodno promocijsko darilo
  • artikel, ki ga potrebuje vsak in bo zagotovo uporabljen
  • sporočilo vašim obdarovancem, da razmišljate ekološko
  • promocijsko darilo z dolgo življensko dobo

Ali izkoriščate velik potencial poslovnih in promocijskih daril? Preberite naš blog na to temo. Zagotovo vam bo tudi zanimiv zapis Promocijska darila ali poslovna darila? Kakšna je razlika in katera so primerna za vas?