POSLOVNA SEKRETARKA - (m/ž)

Si želiš stabilno dolgoročno zaposlitev v uspešnem podjetju, kjer bo tvoje delo spoštovano in cenjeno? Te veseli delo v pisarni in imaš potrebna znanja in izkušnje? Potem moraš prebrati ta oglas! V podjetju težimo k teamskemu delu, zagotavljanju optimalnih pogojev dela zaposlenih in stimuliramo proaktiven odnos do dela. Podjetje ima Platinasti AAA certifikat bonitetne odličnosti.

ASISTENT-KA V PRODAJI - TUJINA - (m/ž)

Naše podjetje v zadnjih letih pospešeno širi svoje poslovanje doma in v tujini, zato smo se odločili zaposliti novega sodelavca/ko, ki bo v pomoč komercialistom Zaposlitev je primerna za prodajnike, ki začenjajo svojo karierno pot, saj za to delovno mesto ne zahtevamo nobenih izkušenj.

ASISTENT-KA V PRODAJI  - (m/ž)

Naše podjetje v zadnjih letih pospešeno širi svoje poslovanje doma in v tujini, zato smo se odločili zaposliti novega sodelavca/ko, ki bo v pomoč komercialistom Zaposlitev je primerna za prodajnike, ki začenjajo svojo karierno pot, saj za to delovno mesto ne zahtevamo nobenih izkušenj in zelo dobra možnost za nadaljnje napredovanje. Naš prodajni program si lahko ogledate na spletni strani Habeco promocijska darila. Imamo kvaliteten portfolijo artiklov, več kot 30-letne izkušnje in skoraj neomejen potencial.

1047 , 8556 , 17454