Habeco.si PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

BLAGOVNI MANIPULANT - VOZNIK - (m/ž)

BLAGOVNI MANIPULANT - VOZNIK - (m/ž)

V našem podjetju iščemo novega sodelavca-ko! Opravljal-a in vodil bi prevzeme blaga v skladišče, pripravo blaga za tisk ali kupce, organiziral bi delo v tiskarni, s kombijem bi odpeljal-a blago do kakšnega kupca… Si pripravljen-a za tako raznovrstno in zanimivo delo?

Več informacij

KOMERCIALIST-ka | POSPEŠEVALEC-ka PRODAJE (skrbnik-ca strank slovenskem trgu)

KOMERCIALIST-ka  | POSPEŠEVALEC-ka PRODAJE (skrbnik-ca strank slovenskem trgu)

Naše podjetje v zadnjih letih pospešeno širi svoje poslovanje doma in v tujini, zato smo se odločili zaposliti novega sodelavca/ko, ki se bo intenzivno posvetil že obstoječim kupcem in nadaljnjemu širjenju poslovanja na slovenskem trgu. Naš prodajni program si lahko ogledate na spletni strani Habeco promocijska darila. Imamo kvaliteten portfolijo artiklov, več kot 25-letne izkušnje in skoraj neomejen potencial.

Več informacij

Habeco 

Habeco Promocijska Darila - spletna trgovina s promocijskimi in poslovnimi darili. Naše več kot 25-letne izkušnje so zagotovilo za vaše zadovoljstvo. Pri nas dobite blago, oblikovanje in brendiranje - vse na enem mestu.

Kontakt

H.B.C. d.o.o.,
Kavciceva ulica 4,
SI - 2000 Maribor
Slovenija
Davčna številka: SI77994671

+386 2 46 05 660
+386 2 46 05 665
info@habeco.si
E-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite koristne informacije, posebne ugodnosti in novosti iz naše ponudbe poslovnih in promocijskih daril.

Prijavi se

Facebook