SoftShell jakne

Softshell jakne, da vam bo jeseni in pozimi prijetno

Softshell jakne pred vami so odlične kakovosti in priznanih blagovnih znamk, kot so: Roly, Sol's, Kariban in Regatta. 
Vse SoftShell jakne v naši ponudbi so izdelane v skladu z OEKO-TEX® Standard 100 in so zaradi tega tudi kakovostno in uporabno poslovno darilo.

Zakaj so SoftShell jakne uporabno poslovno darilo? Zagotovo je njihova največja prednost uporabnost, kar je tudi najpomembnejša lastnost dobrega poslovnega darila. Raziskave kažejo, da obdarovanci darila, ki jih ocenijo kot uporabna, v veliko večini zadržijo zase in jih ne podarijo naprej. Pomembne lastnosti dobrih softshell jaken so:

  • vodoodpornost
  • zračnost
  • prožnost in vzdržljivost

Pri izbranem modelu jakne je tudi pomembno, da ima na voljo žensko, moško in otroško verzijo, ker lahko le tako izdelamo enotno linijo promocijskih jaken.

Ker podarjene SoftShell jakne vaši obdarovanci nosijo, s tem širijo prepoznavnost blagovne znamke med vse, s katerimi so takrat v stiku. Zagotovo pa si bodo vaše podjetje dobro zapomnili tudi obdarovanci.

SoftShell jakne imajo velike površine in možnosti predstavitve logotipa ali reklamnega sporočila. Še več, zaželeno je, da so designi kreativni, kajti kot takšni, bodo še bolj zanimivi za nošenje in širjenje sporočila. Zelo so primerne kot:

  •     delovna uniforma
  •     kot kos športne opreme
  •     nujen kos opreme ob pohajkovanjih v naravi
  •     kot poslovno darilo za prosti čas


Kvalitetna SoftShell jakna je darilo, ki ima dolgo življenjsko dobo. Torej, strošek, ki ste ga vložili v promocijo, se nam dolgo in vztrajno vrača.

Na vse SoftShell jakne vam nudimo tisk ali vezenje. Ponudbo lahko enostavno pridobite na produktni strani jakne, s klikom na gumb "LOGO/PONUDBA". Ne veste ali izbrati tisk ali vezenje? Preberite blog na to temo "Tisk ali vezenje na promocijski tekstil". Priporočamo vam tudi zanimivo branje bloga Sedaj je čas za brezrokavnike, SoftShell jakne in puloverje.