SoftShell jakne

1 / 2

Softshell jakne pred vami so odlične kakovosti in priznanih blagovnih znamk, kot so: Roly, Sol's, Kariban in Regatta. 
Vsi SoftShell jakne v naši ponudbi so izdelani v skladu z OEKO-TEX® Standard 100 in so zaradi tega tudi tudi kakovostno in uporabno poslovno darilo.

Zakaj so SoftShell jakne uporabno poslovno darilo? Zagotovo je njihova največja prednost uporabnost, kar je tudi najpomembnejša lastnost dobrega poslovnega darila. Raziskave kažejo, da obdarovanci darila, ki jih ocenijo kot uporabna, v veliko večini zadržijo zase in jih ne podarijo naprej.

Ker podarjene SoftShell jakne naši obdarovanci nosijo, s tem širijo prepoznavnost blagovne znamke med vse, s katerimi so takrat v stiku. Zagotovo pa si bodo vaše podjetje dobro zapomnili tudi samo obdarovanci.

SoftShell jakne imajo velike površine in možnosti predstavitve logotipa ali reklamnega sporočila. Še več, zaželeno je, da so designi kreativni, kajti kot takšni, bodo še bolj zanimivi za nošenje in širjenje sporočila.

Kvalitetna SoftShell jakna je darilo, ki ima dolgi vek trajanja. Torej, strošek, ki smo ga vložili v promocijo, se nam dolgo in vzrajno vrača. 

Na vse SoftShell jakne vam nudimo tisk ali vezenje. Ponudbo lahko enostavno pridobite na produktni strani jakne, s klikom na gumb "LOGO/PONUDBA". Ne veste ali izbrati tisk ali vezenje? Preberite blog na to temo "Tisk ali vezenje na promocijski tekstil". Priporočamo vam tudi zanimivo branje bloga Sedaj je čas za brezrokavnike, SoftShell jakne in puloverje.

1344 | 6560