Novoletna darila

1 / 4

Poslovna novoletna darila niso strošek, temveč investicija!

Novoletna darila so zagotovo najbolj priljubljena poslovna in promocijska darila, tako med tistimi, ki podarjajo, kakor med obdarovanci. Zato morate v tem času biti še posebej pozorni na izbiro daril in način, kako jih boste podarili. Več o tem boste našli v našem blogu Poslovna darila - kaj morate vedeti o njih in o obdarovanju.

Na kratko pa naj naštejemo nekaj najpomembnejših:

  • podarite uporabna poslovna ali promocijska darila
  • poslovna ali promocijska darila niso nujno draga
  • darila, ki jih podarite, so odraz vašega podjetja
  • ne pretiravajte z brendriranjem
  • ne pozabite obdarovati svojih zaposlenih
  • planirajte obdarovanje in naročite darila pravočasno

V tej blagovni skupini boste našli koledarje, rokovnike, božična darila in še marsikaj, so pa kot novoletno darilo primerni prav vsi izdelki na naši spletni strani. Na večino artiklov vam odtisnemo ali kakor koli drugače brendiramo tudi vaše reklamno sporočilo, ponudbo pa lahko enostavno zahtevate na produktni strani izbranega artikla.

Nimate oblikovanega dotiska? Ni problem, vam ga oblikujemo mi. Skratka, pri nas je vse na enem mestu, kar vam bo prihranilo vaš dragoceni čas in denar.

Koliko denarja naj porabimo za novoletna darila?

Velikokrat smo v dilemi, kakšen je pravšnji znesek, ki ga naj zapravimo za poslovna novoletna darila. Seveda je zelo težko opredeliti znesek, vendar vam kljub temu lahko damo nekaj nasvetov.

  • Najprej je zagotovo pomembno, koliko si lahko privoščimo, kajti še tako imenitno in drago darilo bo izgubilo smisel, če bomo zaradi tega padli v finančne težave. Zavedati se namreč moramo, da se poslovna novoletna darila naročajo v večjih količinah, kar na koncu lahko pripelje do zelo visokih številk na računu.
  • Pomemben je tudi davčni vidik. V primeru, da vrednost poslovnega darila, ki ga ob koncu leta podarite poslovnim partnerjem, ne presega 42 EUR, oziroma če vrednost vseh daril v tekočem davčnem letu, podarjenih isti osebi, ne presega 84 EUR, potem takih daril ni treba obdavčiti.
  • Ceneno poslovno darilo lahko pri obdarovancu doseže negativen učinek, saj bo le ta dobil občutek manj vrednosti. Prav tako lahko nasproten učinek doseže tudi predrago poslovno darilo. Zmernost je pri obdarovanju vedno dobra lastnost. Na naši spletni strani smo ustvarili kategorijo poslovna darila do 5 EUR, kjer je vedno ogromno dobrih idej za kakovostna poslovna darila. Priporočamo ogled!

Želite izvedeti, kdaj je pravi čas za nakup božičnih in novoletnih daril? Preberite naš blog Kdaj naročiti božična promocijska darila?

Novoletna darila

Zaključek leta je tudi izven poslovnega dogajanja čas, ko se ljudje med seboj množično obdarujemo. Vsi nekako potegnemo črto pred odhajajočim in si postavljamo cilje v prihajajočem letu. Darila so že od nekdaj del tega procesa, zato je modro, to izkoristiti tudi v poslovnem obdarovanju in se še dodatno približati svojim poslovnim partnerjem. Zaradi tega so novoletna darila tako pomembna in jih mnogi s pridom izkoriščajo v poslu. Ne nazadnje si je potrebno vedno znova priklicati v misli tole dejstvo: novoletna promocijska darila so najbolj prijazen način oglaševanja vašega podjetja ali blagovne znamke.