Novoletna darila

1 / 7

Poslovna novoletna darila niso strošek, temveč investicija!

Novoletna darila so zagotovo najbolj priljubljena poslovna in promocijska darila, tako med tistimi, ki podarjajo, kakor med obdarovanci. Zato morate v tem času biti še posebej pozorni na izbiro daril in način, kako jih boste podarili. Več o tem boste našli v našem blogu Poslovna darila - kaj morate vedeti o njih in o obdarovanju.

Na kratko pa naj naštejemo nekaj najpomembnejših:

  • podarite uporabna poslovna ali promocijska darila
  • poslovna ali promocijska darila niso nujno draga
  • darila, ki jih podarite, so odraz vašega podjetja
  • ne pretiravajte z brendriranjem
  • ne pozabite obdarovati svojih zaposlenih
  • planirajte obdarovanje in naročite darila pravočasno

V tej blagovni skupini boste našli koledarje, rokovnike, božična darila in še marsikaj, so pa kot novoletno darilo primerni prav vsi izdelki na naši spletni strani. Na večino artiklov vam odtisnemo ali kakor koli drugače brendiramo tudi vaše reklamno sporočilo, ponudbo pa lahko enostavno zahtevate na produktni strani izbranega artikla.

Nimate oblikovanega dotiska? Ni problem, vam ga oblikujemo mi. Skratka, pri nas je vse na enem mestu, kar vam bo prihranilo vaš dragoceni čas in denar.

Želite izvedeti, kdaj je pravi čas za nakup božičnih in novoletnih daril? Preberite naš blog Kdaj naročiti božična promocijska darila?

Novoletna darila

Zaključek leta je tudi izven poslovnega dogajanja čas, ko se ljudje med seboj množično obdarujemo. Vsi nekako potegnemo črto pred odhajajočim in si postavljamo cilje v prihajajočem letu. Darila so že od nekdaj del tega procesa, zato je modro, to izkoristiti tudi v poslovnem obdarovanju in se še dodatno približati svojim poslovnim partnerjem. Zaradi tega so novoletna darila tako pomembna in jih mnogi s pridom izkoriščajo v poslu. Ne nazadnje si je potrebno vedno znova priklicati v misli tole dejstvo: novoletna promocijska darila so najbolj prijazen način oglaševanja vašega podjetja ali blagovne znamke.

960 | 3980