Eko poslovna darila

Eko poslovna darila so darila, ki so odgovorna do narave. Narejena so namreč iz naravi prijaznih materialov. 

Poslovna darila so najcenejša promocija vašega podjetja ali blagovne znamke. Obenem pa veliko povedo tudi o vaši družbeni odgovornosti in odnosu do okolja. Pravilna izbira poslovnih daril je lahko zelo dober signal vašim poslovnim partnerjem in kupcem, da ne razmišljate zgolj o dobičku, temveč tudi o prihodnosti.

Eko poslovna darila so zagotovo izbor, po katerem si vas bodo obdarovanci zapomnili v zelo pozitivni luči. Finančni vložek v ekološka poslovna darila se bo povrnil tako v boljši prodaji vaših proizvodov ali storitev, kakor tudi boljši percepciji okolice na vaše podjetje.

Eko poslovna darila

Družbeno odgovorna darila

Naša kolekcija EKO vsakodnevno funkcionalnih poslovnih daril je skrbno izbrana z namenom, da poveča prepoznavnost vaše blagovne znamke, hkrati pa zagotavlja spoštljivo uporabo materialov in trajnejši izdelek. Naše EKO poslovna darila in z njimi povezani procesi, vseskozi vključujejo prepričanje in razmislek, o vsakem koraku procesa razvoja izdelka in celotnega našega delovanja. Vključujemo trajnost pri izbiri materialov, proizvodnji, personalizaciji in metodah pakiranja ter vseskozi izvajamo potencialne izboljšave. Skupaj z našimi poslovnimi partnerji smo zavezani k odgovornemu in zaupanja vrednemu poslovanju.

Trajnejši materiali. Kadar koli je to mogoče, pa čeprav se osredotočamo na funkcionalnost in kakovost pri izbiri EKO poslovnih daril, v procesu izbiranja, postopoma le ta nadgrajujemo ali nadomeščamo z novejšimi in bolj trajnostnimi materiali. To pomeni, da izbiramo  visokokakovostne materiale, ki se reciklirajo ali podvržejo recikliranju, materiale, pridobljene iz obnovljivih virov in etično pridobljene. Fokus tega je izbor naših dobaviteljev in daril, ki težijo skupaj z nami pri izvajanju inovativnih postopkov za izdelavo izdelkov iz bolj trajnostnih materialov.

Zmanjševanje odpadkov. Vsak od nas lahko vpliva na naše okolje s svojimi dejanji in obnašanjem. Odpadki so velik problem celotnega sveta in vse se moramo zavedati, da z odgovornim obnašanjem, lahko pripomoremo k manjši obremenitvi okolja. Zamenjava izdelkov za enkratno uporabo iz neobnovljivih virov s proizvodi za večkratno uporabo ali biorazgradljivimi materiali je pomemben korak v pravo smer. Tudi premislek o načinu pakiranja in distribucije blaga zagotovo ponuja veliko priložnosti za zmanjšanje odpadkov.

Uporabljamo naslednje materiale in postopke

Pšenična slama

Pšenična slama je v glavnem kmetijski odpadek, ki ostane po izvleku zrnja ali soka iz pridelkov. Pšenična slama se v zadnjem času uporablja kot polnilo za termoplastične kompozite, kot polipropilen ali ABS. Je dragocen okolju prijazen vir, ki hkrati nadgrajuje obete za številne izdelke, ki se lahko ponovno uporabljajo. Pomaga zmanjšati količino uporabljene plastike ob ponovni uporabi naravnih virov.

Koruza PLA

Polaktična kislina (PLA) je naravni nadomestek iz plastike, ki je narejen iz fermentiranega rastlinskega škroba (običajno koruznega). Je okolju prijazna, obnovljiva energija in biološko razgradljiva alternativa običajni plastiki na osnovi etroleja. Povečana uporaba PLA bo zmanjšala ogljični odtis mnogih industrij. Ta netoksični zeleni material se lahko uporablja za vse vrste izdelkov kot so nakupovalne vrečke za varno ali ponovno uporabo. Več o tem preberite v našem blogu Namesto plastičnih – vrečke iz okolju prijaznih materialov

Ekološki bombaž

Organski bombaž je enak bombažu s to razliko, da se naravno goji brez uporabe pesticidov, herbicidov, gnojil ali katere koli druge kemikalije. Da bi zanesljivo vedeli, da je bombaž resnično organski, proizvajalci opravijo obsežno verifikacijo dobavne verige s strani tretjih oseb, na trgu pa je mogoče tržiti le certificiran bombaž (primer GOTS). Število kmetij ekološkega bombaža se hitro povečuje, vendar še vedno predstavlja zelo majhen del celotne proizvodnje bombaža po vsem svetu.

Kavna lupina

Po nafti je kava drugi najbolj tržen izdelek na svetu. Kavna lupina (ali peka) je posušena koža zrnja. Med praženjem lupina odpade in se večinoma vrže stran. Kavna lupina se v zadnjem času uporablja kot ojačitveno polnilo za termoplastične kompozite, kot polipropilen ali ABS. Je dragocen okolju prijazen vir, ki pomaga zmanjšati količino uporabljene plastike.

Bambus

Bambus je ena izmed najhitreje rastočih rastlin (trava) in se lahko preživi eno leto z minimalno potrebo po vodi in brez gnojil, ki bi spodbudila njeno rast. Ker je bambus naravno odporen proti škodljivcem, pesticidov ni. Bambus je zelo obnovljiv vir, močan in trpežen. Iz zraka absorbira veliko CO2 in sprosti veliko kisika, kar izboljša kakovost zraka. Bambus je 100% naraven in biološko razgradljiv.

Ali si vedel?

  • Bambus je zelo močan in trpežen, zaradi česar je dolgotrajno uporabljiv.
  • Razvoj bambusa zmanjšuje onesnaženje; njegove rastline v podnebju zmanjšajo do 35% ogljikovega dioksida in oddajo več kisika kot običajna drevesa.
  • Pri pridelovanju bambusa pesticidi in kemikalije niso potrebni. To pomeni, da je gojenje naravno in nikoli ne škoduje okolju.
  • Bambus je zelo trajnostna rastlina. Bambus lahko zraste do polne velikosti v 3-4 mesecih, v primerjavi s standardnimi drevesi, kjer lahko rast traja 30 let in več.

Pluta

Pluta je lubje drevesa plutovine. Uvrščen je med najbolj trpežne organske materiale s lastnostjo stabiliziranja temperature zraka in vlažnosti. Je zelo prilagodljiv material in ga je treba obdelati na preprost naraven način. Ima dobre lepilne lastnosti, kar omogoča enostavno uporabo v kombinaciji z različnimi materiali. Na splošno plutovina velja za enega najbolj prijaznih materialov do okolja. Pluta je 100% naravna in biološko razgradljiva.

RPET

PET je najpogostejša vrsta plastike, ki se večinoma uporablja za pakiranje in pijače, steklenice / posode za enkratno uporabo. Velik del trdnih odpadkov na svetu pripisujemo tej embalaži. Reciklirani PET je znan kot RPET in je najpogosteje reciklirana plastika na svetu. Uporaba recikliranega PET-ja z novo življenjsko dobo že narejenega izdelka namesto izdelave novega povzroči manjši vpliv na okolje.

Steklo

Steklo je kvaliteten material, ki ga zlahka recikliramo. Z različnimi slogi in velikostmi je primeren za vsako priložnost. Uporabite ga lahko, ko ste žejni, da se izognete izdelkom za enkratno uporabo. S tem naredite svojo majhno spremembo.

Reciklirane tkanine

Reciklirane tkanine so narejene iz odpadnih tkanin (poljubnega tekstila). Zbrani tekstilni trdni odpadki se predelajo v vlakna in nato nazaj v tkanine za nadaljnjo ponovno izdelavo vrečk, oblačil ali platna. Večina proizvajalcev izvaja reciklažo na dva načina. Odpadki pred porabniki (odpadki iz proizvodnje) in odpadki po porabi (zbrani rabljeni tekstil). Med postopkom se izvaja barvna ločitev, da se čim bolj izogne ponovnemu barvanju tkanine.

Predmeti iz papirja

V našem prodajnem programu ekoloških poslovnih daril vam predstavljamo novo paleto izdelkov iz papirja. Iste predmete, ki jih že poznate in jih imate radi, narejene z upoštevanjem trajnosti. To je le eden izmed mnogih načinov, ki jih prilagajamo, da pomagamo ekosistemu. 

Naša kolekcija EKO poslovnih daril je skrbno izbrana, da bi lahko vi povečali prepoznavnost blagovne znamke, hkrati pa zagotovili spoštljivo uporabo materialov in trajnejši izdelek.

Na vsa našteta materiale izvajamo tudi brandiranje (tisk, vezenje ali graviranje)

Če želite pregled tudi ostalih artiklov po skupinah, kliknite spodaj za celoten izbor:
- kemičnih svinčnikov,
- USB ključev,
- zvezkov in beležnic.

NAKUPOVALNA VREČKA ROLY HILL

NAKUPOVALNA VREČKA ROLY HILL

Cena brez DDV: 0,75 EUR

T MAJICA ROLY BASSET

T MAJICA ROLY BASSET

Cena brez DDV od: 3,08 EUR

ŽENSKA T MAJICA ROLY BASSET

ŽENSKA T MAJICA ROLY BASSET

Cena brez DDV: 3,08 EUR

ŽENSKA POLO MAJICA IZ ORGANSKEGA BOMBAŽA

ŽENSKA POLO MAJICA IZ ORGANSKEGA BOMBAŽA

Cena brez DDV od: 10,23 EUR

POLO MAJICA IZ ORGANSKEGA BOMBAŽA

POLO MAJICA IZ ORGANSKEGA BOMBAŽA

Cena brez DDV od: 10,23 EUR

HUNDRED - BOMBAŽNA VREČKA

HUNDRED - BOMBAŽNA VREČKA

Cena brez DDV: 1,04 EUR

VELIKA IZOLIRANA FLAŠKA ZA VODO 1.5L

VELIKA IZOLIRANA FLAŠKA ZA VODO 1.5L

Cena brez DDV: 21,41 EUR

21" AVTOMATSKI RPET DEŽNIK

21" AVTOMATSKI RPET DEŽNIK

Cena brez DDV: 12,86 EUR

23" AVTOMATSKI RPET DEŽNIK

23" AVTOMATSKI RPET DEŽNIK

Cena brez DDV: 10,70 EUR

2V1 VAKUUMSKA POSODA ZA MALICO

2V1 VAKUUMSKA POSODA ZA MALICO

Cena brez DDV: 17,11 EUR

3 DELNI SET RECIKLIRNIH VREČK

3 DELNI SET RECIKLIRNIH VREČK

Cena brez DDV: 7,46 EUR

BREZŽIČNI POWERBANK X 5000MAH

BREZŽIČNI POWERBANK X 5000MAH

Cena brez DDV: 37,54 EUR

5W BREZŽIČNI POLNILEC IZ SLAME

5W BREZŽIČNI POLNILEC IZ SLAME

Cena brez DDV: 7,44 EUR

NAHRBTNIK ZA PRENOSNIK, BREZ PVCJA

NAHRBTNIK ZA PRENOSNIK, BREZ PVCJA

Cena brez DDV: 24,59 EUR

TORBA ZA PRENOSNIK, BREZ PVCJA

TORBA ZA PRENOSNIK, BREZ PVCJA

Cena brez DDV: 21,45 EUR

ŠPORTNA TORBA, BREZ PVC-JA

ŠPORTNA TORBA, BREZ PVC-JA

Cena brez DDV: 28,93 EUR

A4 RPET PORTFOLIO MAPA BASIC

A4 RPET PORTFOLIO MAPA BASIC

Cena brez DDV: 12,80 EUR

A5 BELEŽKA IZ RECIKLIRANEGA USNJA

A5 BELEŽKA IZ RECIKLIRANEGA USNJA

Cena brez DDV: 4,25 EUR

ALOHA - SONČNA OČALA

ALOHA - SONČNA OČALA

Cena brez DDV: 5,55 EUR

ALUMINJASTA ŠPORTNA ČUTARA

ALUMINJASTA ŠPORTNA ČUTARA

Cena brez DDV: 5,32 EUR

ARENAPOWER - 4000MAH POWER BANK

ARENAPOWER - 4000MAH POWER BANK

Cena brez DDV: 15,01 EUR

ASPEN GLASS - FLAŠKA ZA VODO

ASPEN GLASS - FLAŠKA ZA VODO

Cena brez DDV: 3,88 EUR

NAKUPOVALNA VREČKA ROLY MOUNTAIN

NAKUPOVALNA VREČKA ROLY MOUNTAIN

Cena brez DDV: 1,03 EUR

5W BREZŽIČNI ZVOČNIK BAIA

5W BREZŽIČNI ZVOČNIK BAIA

Cena brez DDV: 31,04 EUR

3W BREZŽIČEN ZVOČNIK IZ BAMBUSA

3W BREZŽIČEN ZVOČNIK IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 16,04 EUR

5.000MAH POWERBANK IZ BAMBUSA FASHION

5.000MAH POWERBANK IZ BAMBUSA FASHION

Cena brez DDV: 16,07 EUR

5W BREŽIČNI POLNILEC IZ BAMBUSA

5W BREŽIČNI POLNILEC IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 9,63 EUR

POTOVALNI KOZAREC IZ BAMBUSA

POTOVALNI KOZAREC IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 12,80 EUR

METER IZ BAMBUSA

METER IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 5,30 EUR

KEMIK IZ BAMBUSA

KEMIK IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 0,70 EUR

SET PISAL IZ BAMBUSA

SET PISAL IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 2,46 EUR

POTOVALNA TERMOVKA IZ BAMBUSA

POTOVALNA TERMOVKA IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 17,11 EUR

BREZŽIČEN ZVOČNIK IZ BAMBUSA

BREZŽIČEN ZVOČNIK IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 11,73 EUR

BREZŽIČNI 5W POLNILEC X

BREZŽIČNI 5W POLNILEC X

Cena brez DDV: 19,25 EUR

BAMBOOSET - PISALNI SET IZ BAMBUSA

BAMBOOSET - PISALNI SET IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 2,07 EUR

BASIL - BAZILIKA

BASIL - BAZILIKA

Cena brez DDV: 2,09 EUR

BATUMI - Double wall SS/bamboo bottle

BATUMI - Double wall SS/bamboo bottle

Cena brez DDV: 12,71 EUR

BELIZE - SET 2 ESPRESSO KOZARCEV

BELIZE - SET 2 ESPRESSO KOZARCEV

Cena brez DDV: 14,86 EUR

BERN BAMBOO - KEMIČNI SVINČNIK

BERN BAMBOO - KEMIČNI SVINČNIK

Cena brez DDV: 0,87 EUR

BERN - KEMIK IZ PŠENICE/ABS

BERN - KEMIK IZ PŠENICE/ABS

Cena brez DDV: 0,32 EUR

BIELO - DVOSLOJNA STEKLENICA ZA VODO

BIELO - DVOSLOJNA STEKLENICA ZA VODO

Cena brez DDV: 8,42 EUR

BLOQUERO - RECIKLIRAN ZVEZEK

BLOQUERO - RECIKLIRAN ZVEZEK

Cena brez DDV: 1,92 EUR

BLOQUERO PLUS - RECIKLIRAN ZVEZEK

BLOQUERO PLUS - RECIKLIRAN ZVEZEK

Cena brez DDV: 3,12 EUR

NAHRBTNIK PROTI KRAJI BOBBY SLING

NAHRBTNIK PROTI KRAJI BOBBY SLING

Cena brez DDV: 32,11 EUR

KOMPAKTEN POTOVALNI KOZAREC BOGOTA

KOMPAKTEN POTOVALNI KOZAREC BOGOTA

Cena brez DDV: 13,93 EUR

TERMOVKA BOGOTA

TERMOVKA BOGOTA

Cena brez DDV: 20,34 EUR

TERMOVKA BOGOTA S KERAMIČNIM PREMAZOM

TERMOVKA BOGOTA S KERAMIČNIM PREMAZOM

Cena brez DDV: 16,07 EUR

EKO TERMOVKA BOOM

EKO TERMOVKA BOOM

Cena brez DDV: 10,66 EUR

BORA - SONČNA OČALA IZ BAMBUSA

BORA - SONČNA OČALA IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 1,01 EUR

BOTA - 4 DELNI VINSKI SET

BOTA - 4 DELNI VINSKI SET

Cena brez DDV: 12,10 EUR

BRICK LANE - NAKUPOVALNA VREČKA

BRICK LANE - NAKUPOVALNA VREČKA

Cena brez DDV: 3,53 EUR

CALIFORNIA TOUCH - SONČNA OČALA

CALIFORNIA TOUCH - SONČNA OČALA

Cena brez DDV: 4,33 EUR

CAMPO TEA - BAMBUS ŠKATLICA ZA ČAJ

CAMPO TEA - BAMBUS ŠKATLICA ZA ČAJ

Cena brez DDV: 8,89 EUR

PLATNENI NAHRBTNIK ZA PRENOSNIK

PLATNENI NAHRBTNIK ZA PRENOSNIK

Cena brez DDV: 46,04 EUR

PLATNENA TORBA ZA PRENOSNIK

PLATNENA TORBA ZA PRENOSNIK

Cena brez DDV: 42,86 EUR

TOALETNA TORBICA IZ PLATNA

TOALETNA TORBICA IZ PLATNA

Cena brez DDV: 13,87 EUR

POTOVALNA TORBA IZ PLATNA

POTOVALNA TORBA IZ PLATNA

Cena brez DDV: 48,20 EUR

CARTOPAD - MEMO ZVEZEK

CARTOPAD - MEMO ZVEZEK

Cena brez DDV: 0,76 EUR

CHAN BAMBOO - TERMOVKA IZ BAMBUSA

CHAN BAMBOO - TERMOVKA IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 15,01 EUR

CLAUER - POLNILNI KABEL IZ BAMBUSA

CLAUER - POLNILNI KABEL IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 3,61 EUR

VAKUUMSKA FLAŠKA CLIMA

VAKUUMSKA FLAŠKA CLIMA

Cena brez DDV: 13,93 EUR

COLD STRAW - SLAMICA

COLD STRAW - SLAMICA

Cena brez DDV: 1,16 EUR

IZOLIRANA FLAŠKA ZA VODO

IZOLIRANA FLAŠKA ZA VODO

Cena brez DDV: 12,86 EUR

POTOVALNI KOZAREC CORK

POTOVALNI KOZAREC CORK

Cena brez DDV: 9,61 EUR

POTOVALNI LONČEK ZA KAVO CORK

POTOVALNI LONČEK ZA KAVO CORK

Cena brez DDV: 13,87 EUR

CORTINA TUI - NAMIZNI SET IZ BAMBUSA

CORTINA TUI - NAMIZNI SET IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 1,94 EUR

CUADRO - BREZŽIČEN POLNILEC

CUADRO - BREZŽIČEN POLNILEC

Cena brez DDV: 8,97 EUR

CUMULI RPET - 60CM RPET DEŽNIK

CUMULI RPET - 60CM RPET DEŽNIK

Cena brez DDV: 8,47 EUR

DAFFY PLA - PLA NAHRBTNIK

DAFFY PLA - PLA NAHRBTNIK

Cena brez DDV: 1,22 EUR

A4 PORTFOLIO MAPA IZ PLUTE DELUXE

A4 PORTFOLIO MAPA IZ PLUTE DELUXE

Cena brez DDV: 18,18 EUR

A5 PORTFOLIO MAPA DELUXE CORK

A5 PORTFOLIO MAPA DELUXE CORK

Cena brez DDV: 13,87 EUR

FLAŠKA DELUXE IZ NERJAVEČEGA JEKLA

FLAŠKA DELUXE IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Cena brez DDV: 7,46 EUR

DESPAD - HITRI BREŽIČNI POLNILEC

DESPAD - HITRI BREŽIČNI POLNILEC

Cena brez DDV: 10,49 EUR

LONČEK ZA KAVO DISHWASHER SAFE

LONČEK ZA KAVO DISHWASHER SAFE

Cena brez DDV: 12,80 EUR

DROPPY - VODNA NAMIZNA URA

DROPPY - VODNA NAMIZNA URA

Cena brez DDV: 12,33 EUR

15.6" RPET RFID NAHRBTNIK ZA PRENOSNIK

15.6" RPET RFID NAHRBTNIK ZA PRENOSNIK

Cena brez DDV: 21,41 EUR

RPET RFID TORBA ZA PRENOSNIK

RPET RFID TORBA ZA PRENOSNIK

Cena brez DDV: 21,41 EUR

DVOBARVNA RPET HLADILNA TORBA

DVOBARVNA RPET HLADILNA TORBA

Cena brez DDV: 9,61 EUR

RPET RFID POTOVALNA TORBA

RPET RFID POTOVALNA TORBA

Cena brez DDV: 25,72 EUR

TERMOVKA EASY

TERMOVKA EASY

Cena brez DDV: 11,73 EUR

EKO VRČ IZ BAMBUSA

EKO VRČ IZ BAMBUSA

Ni na zalogi

ECO RFID ETUI ZA POTNI LIST IZ PLUTE

ECO RFID ETUI ZA POTNI LIST IZ PLUTE

Cena brez DDV: 7,46 EUR

ECO RFID DENARNICA IZ PLUTE

ECO RFID DENARNICA IZ PLUTE

Cena brez DDV: 4,29 EUR

EKO PLA SKODELICA 400ML

EKO PLA SKODELICA 400ML

Cena brez DDV: 12,86 EUR

SKODELICA ZA KAVO PLA

SKODELICA ZA KAVO PLA

Cena brez DDV: 7,46 EUR

ECOSET - 6 DELNI SET

ECOSET - 6 DELNI SET

Cena brez DDV: 2,49 EUR

ELLWOD LUX - DESKA ZA REZANJE

ELLWOD LUX - DESKA ZA REZANJE

Cena brez DDV: 6,55 EUR

ELLWOOD RUNDA - OVALNA DESKA

ELLWOOD RUNDA - OVALNA DESKA

Cena brez DDV: 4,69 EUR

EVERNOTE - RECIKLIRAN ZVEZEK

EVERNOTE - RECIKLIRAN ZVEZEK

Cena brez DDV: 1,35 EUR

EVERWRITE - A5 ZVEZEK RECIKLIRAN

EVERWRITE - A5 ZVEZEK RECIKLIRAN

Cena brez DDV: 2,26 EUR

POHODNI NAHRBTNIK 40L EXPLORER

POHODNI NAHRBTNIK 40L EXPLORER

Cena brez DDV: 53,58 EUR

RPET HLADILNI NAHRBTNIK FARGO

RPET HLADILNI NAHRBTNIK FARGO

Cena brez DDV: 21,41 EUR

RPET HLADILNA TORBA FARGO

RPET HLADILNA TORBA FARGO

Cena brez DDV: 17,05 EUR

RPET HLADILNA VREČKA FARGO

RPET HLADILNA VREČKA FARGO

Cena brez DDV: 19,25 EUR

FLEXY STRAW - SILIKONSKA SLAMICA

FLEXY STRAW - SILIKONSKA SLAMICA

Cena brez DDV: 0,27 EUR

ZLOŽLJIVI SILIKONSKI LONČEK

ZLOŽLJIVI SILIKONSKI LONČEK

Cena brez DDV: 8,54 EUR

ZLOŽLJIV SILIKONSKI ŠPORTNI BIDON

ZLOŽLJIV SILIKONSKI ŠPORTNI BIDON

Cena brez DDV: 10,66 EUR

FOLDCORK - MEMO BELEŽNICA IZ PLUTE

FOLDCORK - MEMO BELEŽNICA IZ PLUTE

Cena brez DDV: 0,70 EUR

FOLDNOTE - NAMIZNI SET

FOLDNOTE - NAMIZNI SET

Cena brez DDV: 0,67 EUR

FRESA SOFT ECO - ZLOŽLJIVA VREČKA

FRESA SOFT ECO - ZLOŽLJIVA VREČKA

Cena brez DDV: 2,41 EUR

GALWAY - 58CM DEŽNIK

GALWAY - 58CM DEŽNIK

Cena brez DDV: 13,60 EUR

POTOVALNI KOZAREC GEOMETRIC

POTOVALNI KOZAREC GEOMETRIC

Cena brez DDV: 10,66 EUR

GISBORNE - 4 DELNI VINSKI SET

GISBORNE - 4 DELNI VINSKI SET

Cena brez DDV: 10,87 EUR

STEKLENIČA ZA VODO S PU SRAJČKO

STEKLENIČA ZA VODO S PU SRAJČKO

Cena brez DDV: 10,66 EUR

GREENSET - PISALNI SET

GREENSET - PISALNI SET

Cena brez DDV: 0,76 EUR

GUAPA CORK - ŽEPNO OGLEDALCE

GUAPA CORK - ŽEPNO OGLEDALCE

Cena brez DDV: 2,72 EUR

HELLO CLIP - LESENA SPONKA

HELLO CLIP - LESENA SPONKA

Cena brez DDV: 0,55 EUR

INFUSER FLAŠKA ZA VODO

INFUSER FLAŠKA ZA VODO

Cena brez DDV: 9,61 EUR

HIBRIDNA LEAKPROOF STEKLENIČKA

HIBRIDNA LEAKPROOF STEKLENIČKA

Cena brez DDV: 18,14 EUR

TRITAN FLAŠKA ZA VODO HYDRATE

TRITAN FLAŠKA ZA VODO HYDRATE

Cena brez DDV: 9,61 EUR

ICELAND - RPET FLAŠKA ZA VODO 780ML

ICELAND - RPET FLAŠKA ZA VODO 780ML

Cena brez DDV: 3,95 EUR

ILLA - NAHRBTNIK

ILLA - NAHRBTNIK

Cena brez DDV: 3,12 EUR

ILLA TOTE - NAKUPOVALNA VREČKA

ILLA TOTE - NAKUPOVALNA VREČKA

Cena brez DDV: 2,93 EUR

IMPACT AWARE™ RPET A5 PORTFELJ

IMPACT AWARE™ RPET A5 PORTFELJ

Cena brez DDV: 13,87 EUR

IMPACT AWARE™ RPET HLADILNA TORBA

IMPACT AWARE™ RPET HLADILNA TORBA

Cena brez DDV: 15,00 EUR

IMPACT AWARE™ RPET TOALETNA TORBICA

IMPACT AWARE™ RPET TOALETNA TORBICA

Cena brez DDV: 10,66 EUR

IMPACT AWARE™ RPET POTOVALNA TORBA

IMPACT AWARE™ RPET POTOVALNA TORBA

Cena brez DDV: 37,45 EUR

IMPACT STEKLENIČKA ZA VODO

IMPACT STEKLENIČKA ZA VODO

Cena brez DDV: 13,93 EUR

INDIA - NAHRBTNIK

INDIA - NAHRBTNIK

Cena brez DDV: 2,58 EUR

INDIA TOTE - NAKUPOVALNA VREČKA

INDIA TOTE - NAKUPOVALNA VREČKA

Cena brez DDV: 2,94 EUR

JANEIRO - KEMIČNI SVINČNIK

JANEIRO - KEMIČNI SVINČNIK

Cena brez DDV: 0,21 EUR

JUHU - NAKUPOVALNA VREČKA IZ JUTE

JUHU - NAKUPOVALNA VREČKA IZ JUTE

Cena brez DDV: 2,15 EUR

KARENDA - KOLEDAR IZ BAMBUSA

KARENDA - KOLEDAR IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 9,97 EUR

KERALA - BREZŽIČNI POLNILEC

KERALA - BREZŽIČNI POLNILEC

Cena brez DDV: 12,86 EUR

LANKA - POTOVALNI KOZAREC PLA/SLAMA

LANKA - POTOVALNI KOZAREC PLA/SLAMA

Cena brez DDV: 5,76 EUR

LANY RPET - AKREDITACIJSKI TRAK

LANY RPET - AKREDITACIJSKI TRAK

Cena brez DDV: 0,68 EUR

LEAKPROOF IZOLIRANA FLAŠKA ZA VODO

LEAKPROOF IZOLIRANA FLAŠKA ZA VODO

Cena brez DDV: 13,87 EUR

ZLOŽLJIVA LEAKPROOF FLAŠKA ZA VODO

ZLOŽLJIVA LEAKPROOF FLAŠKA ZA VODO

Cena brez DDV: 10,66 EUR

LEAKPROOF TERMOVKA

LEAKPROOF TERMOVKA

Cena brez DDV: 10,66 EUR

ZLOŽLJIVA SILIKONSKA FLAŠKA ZA VODO

ZLOŽLJIVA SILIKONSKA FLAŠKA ZA VODO

Cena brez DDV: 16,04 EUR

VAKUUMSKA FLAŠKA ZA NA POT

VAKUUMSKA FLAŠKA ZA NA POT

Cena brez DDV: 15,00 EUR

RFID & USB NAHRBTNIK ZA PRENOSNIK LIMA

RFID & USB NAHRBTNIK ZA PRENOSNIK LIMA

Cena brez DDV: 42,86 EUR

FLAŠKA ZA VODO INFUSER

FLAŠKA ZA VODO INFUSER

Cena brez DDV: 7,26 EUR

LOKKA - POTOVALNI KOZAREC 250ML

LOKKA - POTOVALNI KOZAREC 250ML

Cena brez DDV: 9,21 EUR

LUCY LUX - ŽEPNI VEČNAMENSKI NOŽ

LUCY LUX - ŽEPNI VEČNAMENSKI NOŽ

Cena brez DDV: 3,80 EUR

MARA CLOCK - LED URA

MARA CLOCK - LED URA

Cena brez DDV: 18,18 EUR

MAYEN - SOLATNA ŽLICA IZ BAMBUSA

MAYEN - SOLATNA ŽLICA IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 0,91 EUR

MAYEN - SOLATNI SET IZ BAMBUSA

MAYEN - SOLATNI SET IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 2,96 EUR

MENDI - 4 PODSTAVKI IZ BAMBUSA

MENDI - 4 PODSTAVKI IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 5,55 EUR

ZELIŠČNI LONČEK IN SEMENA MENTA

ZELIŠČNI LONČEK IN SEMENA MENTA

Cena brez DDV: 4,94 EUR

MID PAPER BOOK - A5 BELEŽNICA

MID PAPER BOOK - A5 BELEŽNICA

Cena brez DDV: 1,04 EUR

MINI PAPER BOOK - A6 BELEŽNICA

MINI PAPER BOOK - A6 BELEŽNICA

Cena brez DDV: 0,61 EUR

MINT - META

MINT - META

Cena brez DDV: 2,09 EUR

MIRI CLOCK - LED BUDILKA

MIRI CLOCK - LED BUDILKA

Cena brez DDV: 22,12 EUR

MODEREN KEMIK IZ BAMBUSA

MODEREN KEMIK IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 0,81 EUR

MOIRA DUO - RECIKLIRANA TORBA

MOIRA DUO - RECIKLIRANA TORBA

Cena brez DDV: 2,39 EUR

MOKKA - DVOSLOJEN POTOVALNI KOZAREC

MOKKA - DVOSLOJEN POTOVALNI KOZAREC

Cena brez DDV: 13,00 EUR

MONTADO - KEMIČNI SVINČNIK

MONTADO - KEMIČNI SVINČNIK

Cena brez DDV: 0,25 EUR

MONTEVIDEO - NARAVEN SLAMNIK

MONTEVIDEO - NARAVEN SLAMNIK

Cena brez DDV: 3,52 EUR

MUARA - DVOJEN BREZŽIČEN POLNILEC

MUARA - DVOJEN BREZŽIČEN POLNILEC

Cena brez DDV: 14,25 EUR

MUNNAR - STEKLEN ČAJNIK

MUNNAR - STEKLEN ČAJNIK

Cena brez DDV: 10,03 EUR

NAN - PLA POTOVALNI KOZAREC

NAN - PLA POTOVALNI KOZAREC

Cena brez DDV: 3,93 EUR

3 V 1 POLNILNI KABEL ONTARIO

3 V 1 POLNILNI KABEL ONTARIO

Cena brez DDV: 5,34 EUR

5W BREZŽIČNI POLNILEC ONTARIO

5W BREZŽIČNI POLNILEC ONTARIO

Cena brez DDV: 19,25 EUR

ORGANIC HUNDRED - BOMBAŽNA VREČKA

ORGANIC HUNDRED - BOMBAŽNA VREČKA

Cena brez DDV: 1,58 EUR

OTAGO - 4 DELNI VINSKI SET

OTAGO - 4 DELNI VINSKI SET

Cena brez DDV: 19,76 EUR

PAPER BOOK - A4 BELEŽNICA

PAPER BOOK - A4 BELEŽNICA

Cena brez DDV: 1,79 EUR

PAPER STRAW - 10 PAPIRNATIH SLAMIC

PAPER STRAW - 10 PAPIRNATIH SLAMIC

Cena brez DDV: 0,38 EUR

PARSELY - PETERŠILJ

PARSELY - PETERŠILJ

Cena brez DDV: 2,09 EUR

PECAS - KEMIČNI SVINČNIK

PECAS - KEMIČNI SVINČNIK

Cena brez DDV: 0,23 EUR

STONEBOOK - BELEŽNICA

STONEBOOK - BELEŽNICA

Cena brez DDV: 2,93 EUR

PINPOINT - GLOBUS IZ PLUTE

PINPOINT - GLOBUS IZ PLUTE

Cena brez DDV: 39,80 EUR

PISA - LESENA IGRA

PISA - LESENA IGRA

Cena brez DDV: 4,77 EUR

PLA LONČEK TO GO

PLA LONČEK TO GO

Cena brez DDV: 5,30 EUR

PLA LONČEK TO GO 380ML

PLA LONČEK TO GO 380ML

Cena brez DDV: 7,24 EUR

PRENOSNI ŽEPNI PRIBOR

PRENOSNI ŽEPNI PRIBOR

Cena brez DDV: 5,32 EUR

PORTOBELLO - NAKUPOVALNA VREČKA

PORTOBELLO - NAKUPOVALNA VREČKA

Cena brez DDV: 2,00 EUR

POWERBAM - 2200MAH POWER BANK

POWERBAM - 2200MAH POWER BANK

Cena brez DDV: 6,95 EUR

QUERCUS - PISALNI SET

QUERCUS - PISALNI SET

Cena brez DDV: 10,47 EUR

RECYCLO - RECIKLIRAN MEMO PAD

RECYCLO - RECIKLIRAN MEMO PAD

Cena brez DDV: 0,82 EUR

RECYCLOPAD - RECIKLIRAN MEMO PAD

RECYCLOPAD - RECIKLIRAN MEMO PAD

Cena brez DDV: 3,00 EUR

RIO BAMBOO - KEMIK IZ BAMBUSA

RIO BAMBOO - KEMIK IZ BAMBUSA

Cena brez DDV od: 0,36 EUR

RIO - KEMIK IZ PŠENICE/ABS

RIO - KEMIK IZ PŠENICE/ABS

Cena brez DDV: 0,25 EUR

ROCKS - 4 KAMNITE KOCKE LEDU

ROCKS - 4 KAMNITE KOCKE LEDU

Cena brez DDV: 2,70 EUR

RODEODRIVE+ - POTOVALNA SKODELICA

RODEODRIVE+ - POTOVALNA SKODELICA

Cena brez DDV: 9,54 EUR

ROUND BAMBOO - BLUETOOTH ZVOČNIK

ROUND BAMBOO - BLUETOOTH ZVOČNIK

Cena brez DDV: 9,39 EUR

RPET PEN - RPET KEMIČNI SVINČNIK

RPET PEN - RPET KEMIČNI SVINČNIK

Cena brez DDV: 0,38 EUR

RPET ŠPORTNA BRISAČA V MOŠNJIČKU

RPET ŠPORTNA BRISAČA V MOŠNJIČKU

Cena brez DDV: 2,67 EUR

SAN GALLEN - LESENA URA

SAN GALLEN - LESENA URA

Cena brez DDV: 21,79 EUR

SCOPIC STRAW - TELESKOPSKA SLAMICA

SCOPIC STRAW - TELESKOPSKA SLAMICA

Cena brez DDV od: 0,91 EUR

SHOOPPET - NAHRBTNIK IZ RPET

SHOOPPET - NAHRBTNIK IZ RPET

Cena brez DDV: 1,22 EUR

TERMOVKA SIERRA

TERMOVKA SIERRA

Cena brez DDV: 9,61 EUR

SION - USNJENA URA

SION - USNJENA URA

Cena brez DDV: 11,80 EUR

SIYA - 3 DELNI PRIBOR

SIYA - 3 DELNI PRIBOR

Cena brez DDV: 1,25 EUR

SLATE4 - PODSTAVKI

SLATE4 - PODSTAVKI

Cena brez DDV: 4,73 EUR

POSLOVNA POTOVALNA TORBA SOHO RPET

POSLOVNA POTOVALNA TORBA SOHO RPET

Cena brez DDV: 37,54 EUR

SOUL - SET BT ZVOČNIKOV

SOUL - SET BT ZVOČNIKOV

Cena brez DDV: 23,09 EUR

SOUND BAMBOO - 3W BLUETOOTH ZVOČNIK

SOUND BAMBOO - 3W BLUETOOTH ZVOČNIK

Cena brez DDV: 9,52 EUR

ŠPORTNA ČUTARA S SLAMICO

ŠPORTNA ČUTARA S SLAMICO

Cena brez DDV: 7,46 EUR

KVADRATNA FLAŠKA ZA VODO IZ TRITANA

KVADRATNA FLAŠKA ZA VODO IZ TRITANA

Cena brez DDV: 8,54 EUR

POSODA ZA HRANO STANDARD

POSODA ZA HRANO STANDARD

Cena brez DDV: 9,61 EUR

SUBER - A5 BELEŽKA

SUBER - A5 BELEŽKA

Cena brez DDV: 3,33 EUR

SUBLIMATT - STEKLEN KOZAREC 300ML

SUBLIMATT - STEKLEN KOZAREC 300ML

Cena brez DDV: 2,47 EUR

SUBLIMGLOSS - STEKLEN KOZAREC 300ML

SUBLIMGLOSS - STEKLEN KOZAREC 300ML

Cena brez DDV: 2,47 EUR

NAHRBTNIK PROTI KRAJI SWISS PEAK

NAHRBTNIK PROTI KRAJI SWISS PEAK

Cena brez DDV: 37,54 EUR

KURISKA RFID TORBA SWISS PEAK

KURISKA RFID TORBA SWISS PEAK

Cena brez DDV: 21,41 EUR

RFID TORBA ZA PRENOSNIK SWISS PEAK

RFID TORBA ZA PRENOSNIK SWISS PEAK

Cena brez DDV: 31,04 EUR

SWISS PEAK RPET VOYAGER NAHRBTNIK

SWISS PEAK RPET VOYAGER NAHRBTNIK

Cena brez DDV: 53,62 EUR

XXL HLADILNA TORBA SWISS PEAK

XXL HLADILNA TORBA SWISS PEAK

Cena brez DDV: 27,86 EUR

TASKE SMALL - MAJHEN MOŠNJIČEK

TASKE SMALL - MAJHEN MOŠNJIČEK

Cena brez DDV: 0,82 EUR

USB KLJUČ IZ BAMBUSA TECHI

USB KLJUČ IZ BAMBUSA TECHI

Cena brez DDV: 5,57 EUR

TECHMAT+ - USB KLJUČEK 16GB

TECHMAT+ - USB KLJUČEK 16GB

Cena brez DDV: 4,60 EUR

TEKINA - 6 DELNI PISARNIŠKI SET

TEKINA - 6 DELNI PISARNIŠKI SET

Cena brez DDV: 2,77 EUR

TIC TAC TOE - LESENA IGRA

TIC TAC TOE - LESENA IGRA

Cena brez DDV: 2,32 EUR

TICINO - KEMIČNI SVINČNIK

TICINO - KEMIČNI SVINČNIK

Cena brez DDV: 0,27 EUR

TIRANA SMALL - STEKLEN KOZAREC

TIRANA SMALL - STEKLEN KOZAREC

Cena brez DDV: 7,88 EUR

TOKYO SOLAR - SOLARNI NAHRBTNIK

TOKYO SOLAR - SOLARNI NAHRBTNIK

Cena brez DDV: 81,81 EUR

TOTE PLA - PLA NAKUPOVALNA VREČKA

TOTE PLA - PLA NAKUPOVALNA VREČKA

Cena brez DDV: 1,35 EUR

TOTEPET - RPET NAKUPOVALNA VREČKA

TOTEPET - RPET NAKUPOVALNA VREČKA

Cena brez DDV: 1,08 EUR

TOYAMA - KEMIČNI SVINČNIK

TOYAMA - KEMIČNI SVINČNIK

Cena brez DDV: 0,70 EUR

TRALEE - ZLOŽJIV 53CM DEŽNIK

TRALEE - ZLOŽJIV 53CM DEŽNIK

Cena brez DDV: 11,99 EUR

TRIBE - NAHRBTNIK IZ BAMBUSA

TRIBE - NAHRBTNIK IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 1,92 EUR

BIDON IZ TRITANA

BIDON IZ TRITANA

Cena brez DDV: 7,46 EUR

FLAŠKA ZA VODO IZ TRITANA XL

FLAŠKA ZA VODO IZ TRITANA XL

Cena brez DDV: 8,54 EUR

TURNWOODFLASH - LESEN USB KLJUČEK

TURNWOODFLASH - LESEN USB KLJUČEK

Cena brez DDV od: 2,59 EUR

VIANA SOUND - BLUETOOTH ZVOČNIK

VIANA SOUND - BLUETOOTH ZVOČNIK

Cena brez DDV: 24,11 EUR

VINA - USB HUB IZ BAMBUSA

VINA - USB HUB IZ BAMBUSA

Cena brez DDV: 7,88 EUR

VINTAGE EMAJL SKODELICA

VINTAGE EMAJL SKODELICA

Cena brez DDV: 5,30 EUR

VISIONCORK - MEMO PAD IZ PLUTE

VISIONCORK - MEMO PAD IZ PLUTE

Cena brez DDV: 1,79 EUR

FLAŠKA ZA VODO Z ZVOČNIKOM

FLAŠKA ZA VODO Z ZVOČNIKOM

Cena brez DDV: 16,07 EUR

3W MINI ZVOČNIK IZ SLAME

3W MINI ZVOČNIK IZ SLAME

Cena brez DDV: 13,93 EUR

EKO KUHINJSKI SET

EKO KUHINJSKI SET

Cena brez DDV: 5,30 EUR

5.000 MAH ŽEPNI POWERBANK IZ SLAME

5.000 MAH ŽEPNI POWERBANK IZ SLAME

Cena brez DDV: 13,87 EUR

SONČNA OČALA IZ SLAME IN BAMBUSA

SONČNA OČALA IZ SLAME IN BAMBUSA

Cena brez DDV: 4,14 EUR

EKO SONČNA OČALA IZ SLAME

EKO SONČNA OČALA IZ SLAME

Cena brez DDV: 2,12 EUR

KEMIČNI SVINČNIK WHEATSTRAW

KEMIČNI SVINČNIK WHEATSTRAW

Cena brez DDV: 0,28 EUR

VEČFUNKCIJSKO ORODJE - L

VEČFUNKCIJSKO ORODJE - L

Cena brez DDV: 16,07 EUR

VEČFUNKCIJSKO ORODJE MINI

VEČFUNKCIJSKO ORODJE MINI

Cena brez DDV: 7,44 EUR

LESEN ŽEPNI NOŽ

LESEN ŽEPNI NOŽ

Cena brez DDV: 8,52 EUR

WOODY FLASH - LESEN USB KLJUČEK

WOODY FLASH - LESEN USB KLJUČEK

Cena brez DDV od: 3,11 EUR

WOOHOUSE - LESENA HIŠICA ZA PTIČKE

WOOHOUSE - LESENA HIŠICA ZA PTIČKE

Cena brez DDV: 3,80 EUR

KEMIČNI SVINČNIK ECO-PEN

KEMIČNI SVINČNIK ECO-PEN

Cena brez DDV: 0,53 EUR

YA - BOMBAŽNA  DUFFLE VREČA

YA - BOMBAŽNA DUFFLE VREČA

Cena brez DDV: 2,45 EUR

966 | 6624