Promocijska darila za na plažo

1 / 5

Igralni seti, žoge za plažo, brisače, senčniki, stoli za plažo ali kateri koli drug artikel iz skupine vse za plažo je zelo uporaben kot promocijsko darilo. Opremljen z logotipom vašega podjetja ali blagovne znamke, bo v prijetnem in sproščenem okolju dodatno prispeval k prepoznavnosti. Ponudbo za dotisk, vezenje ali večjo količino, lahko zahtevate zelo enostavno na produktni strani artikla.
 

Smisel življenja je ležanje na plaži… kaj pa potrebujem s seboj?

Ste že bili letos na morju? Če je odgovor »da«, kdaj greste naslednjič? Če pa letos na morju še niste bili, pa zagotovo že odštevate dneve do težko pričakovanega dopusta, kajne?

Četudi mnogi izmed nas počitnice zagotovo radi preživljamo aktivno, pa prav vsak od nas potrebuje kakšen dan popolne sprostitve na plaži, brez vseh skrbi, z zanimivo knjigo v eni roki, v drugi pa osvežilno pijačo! Da bo dan na plaži čim bolj sproščujoč, vam predstavljamo seznam nujnih stvari za na plažo, brez katerih dan na plaži ne bo popoln!
 

Promocijske hladilne torbe

1. Hladilna torba: Če se na plažo odpravljamo za cel dan, bomo zagotovo žejni in lačni. In le kaj je boljšega, kot ledeno mrzla pijača iz hladilne torbe! 

2. Bluetooth zvočnik: Povežite ga z vašim telefonom in poiščite popolno poletno playlisto!

3. Zložljiv ležalnik: Ležanje na tleh ali le na tanki brisači je tako neudobno, praktičen in lahek zložljiv ležalnik pa vam omogoča popolno sprostitev!

4. Krema za sončenje: Poskrbite, da vas ne bo opeklo! Krema za sončenje z zaščitnim faktorjem je nepogrešljiva v torbi za na plažo.

Promocijske brisače

5. Brisače: Tudi, če niste navdušen plavalec s seboj vzemite brisačo, saj vam pršenje slane morske vode na plaži zagotovo ne uide.

6. Polnilec za telefon: Polnilec za telefon ali powerbank naj bo z vami za vsak slučaj, če se vam sprazni baterija na mobilnem telefonu.

7. Napihljiva žoga: Napihljiva žoga je vedno prava ideja- ne zavzame veliko prostora, prinese pa ogromno zabave, tako med mladimi, kot med malo starejšimi dopustniki!

Promocijska sončna očala8. Sončna očala: Zaščitite svoje dragocene oči pred žgočim poletnim soncem. Sončna očala naj bodo vedno in povsod del vašega »outfita«!

Promocijske japonke

9. Knjiga: Pustite socialne medije ob strani in v roke vzemite zanimivo knjigo, ki vas bo popeljala v čarobni oddaljeni svet.

10. Japonke ali natikači: Edina primerna obutev za na plažo so pisane poletne japonke oziroma natikači! Lahko se zmočijo, hitro se posušijo, preprosto jih obujemo in udobni so, le kaj bi si še želeli?
 

Kako vam lahko poletni izdelki pomagajo pri promociji?

Medtem ko boste vi uživali na morju, pa lahko promocija vaše znamke teče nemoteno, tudi brez vaše pomoči! Pa veste, kako?

Nepogrešljivi izdelki za na plažo iz našega seznama so lahko tudi izvrstno promocijsko darilo, ki bodo tudi poleti razširjali glas o vašem podjetju, tačas, ko boste vi ležali na plaži!

Želimo vam, da boste letošnje poletje dodobra izkoristili in čim več poležavali na plaži!