Delovna oblačila in delovni čevlji Regatta za vašo varnost

Sodoben tempo življenja narekuje, da večji del svojega časa preživimo v službi. Zato je pomembno, da si delodajalec skupaj z zaposlenimi prizadeva za čim boljše delovne pogoje in varnost na delovnem mestu. Zadovoljstvo ob rezultatih dobro opravljenega dela namreč hitro zvodeni, če delavce ogroža nevarnost zaradi neprimerne delovne obleke ali zaščitnih sredstev. A prav vsako nevarnost, ki jo prinašajo določeni poklici, lahko tudi znatno zmanjšamo.

Saj veste, nesreča nikoli ne počiva in nemalo je poklicev, ki od nas zahtevajo, da se primerno zaščitimo. Da bi zagotovili varnost, urejenost in dobro počutje je vse kar moramo narediti to, da izberemo pravega ponudnika zaščitnih delovnih oblačil, ki bodo zaposlenim omogočila visoko stopnjo zaščite v vseh delovnih pogojih.

V domači delavnici ali na delovnem mestu?

V resnici ni  pomembno, ali ste mojster samo v domači delavnici ali v službi. V obeh primerih je potrebna enakovredna in ustrezna delovna zaščita. Med osnovna delovna oblačila tako spadajo: delovne hlače in obleka, delovni čevlji, rokavice, delovne kape, dihalne maske, zaščitna očala in še bi lahko naštevali. In med tem, ko profesionalci uporabljajo nepogrešljiva ter visoko kvalitetna delovna oblačila, jih strokovnjaki toplo priporočajo tudi mojstrom v domači delavnici.

Regatta  - več kot zaščitna delovna obleka

Časi, ko so delovna oblačila predstavljala samo osnovno zaščito pri delu, so zdavnaj minili. Danes vrhunski proizvajalci ponujajo oblačila za zaščito telesa, ki jih med drugim odlikuje tudi posebno oblikovanje, ustvarjeno po meri mojstra.
Uporabljeni materiali pri zaščitnih sredstvih in oblekah Regatta so tehnološki vrh današnjega dne.

Da boste znali pravilno izbrati zaščitna delovna oblačila vam v pomoč dodajamo nekaj najpogostejših potencialnih nevarnosti pri delu:

  • ekstremni vremenski pogoji,
  • nizke temperature v delovnem okolju,
  • delo z ostrimi predmeti ali robovi,
  • prisotnost vnetljivih, eksplozivnih snovi ali kemikalij v delovnem okolju,
  • možnost poškodbe s staljeno kovino ali električnim tokom.

Vaš marljiv in produktiven tim bo na najtežje delovne izzive odlično pripravljen v zaščitnih delovnih oblačilih Regatta. Napredna tehnologija tkanja, vodoodpornimi in vetroodporni materiali, ki dihajo in omogočajo hitro sušenje tkanine, trojni podpornimi šivi in ojačani materiali bodo vašim delavcem omogočili primerno zaščito, udobje in varnost.

delovna jakna regatta

Vrste delovnih oblačil Regatta, ki predstavljajo popolno rešitev in nepogrešljivo zaščito!

Delovne hlače: naredite pravi vtis z videzom, kvaliteto in funkcionalnostjo. Izberite delovne zaščitne hlače v pestri ponudbi blagovne znamke Regatta. Moderno oblikovane hlače z odličnim prilagajanjem, večnamenskimiV žepi in ojačenimi šivi vas bodo zagotovo prepričale. Zaščitne hlače v več variacijah zagotavljajo ekstremno delovno udobje in fleksibilnost, hkrati pa imajo dovolj velike površine, kamor lahko dodate logotipom vašega podjetja. Oglejte si našo ponudbo delovnih zaščitnih hlač.

Delovne jakne: naj vas mraz ali neugodne vremenske razmere ne ovirajo pri delu! Izberite eno od trpežnih delovnih jaken Regatta. Njihovi vrhunski materiali, premišljeni in funkcionalni kroji vam zagotavljajo optimalno zaščito in udobje pri delu. Piko na i pa bosta dodali njihova trpežnost in enostavno vzdrževanje. Ne odlašajte, izberite svojo najljubšo zaščitno delovno obleko Regatta!

Delovni puloverji in jopice: udobni in trpežni delovni jopiči ali puloverji Regatta izdelani iz kvalitetnega, robustnega a hkrati mehkega  in udobnega blaga ali mikroflisa se vam bodo odlično prilegali in vaše telo greli ter zračil na pravih mestih. Dodani žepi in zadrge pa praktičnost jopičev še povečajo. Izberite svoj delovni pulover ali jopič izberite na naši spletni strani.

Delovni brezrokavniki: za dodatno zaščito v hladnem vremenu ter kot idealno kombinacijo k delovni jopici ali puloverju izberite Regatta  trpežen zimski delovni ali lažji zračen, elastičen in vodo odbojen soft shell brezrokavnik. Vsi modeli so udobni ter krojeni tako,  da vas ne bodo ovirali pri delu. Preverite našo ponudbo delovnih brezrokavnikov.

Spodnje perilo: z vrhunskim večnamenskim spodnjim perilom Regatta boste občutili neverjetno prednost tega ultimativnega prvega sloja. Perilo vam nudi izjemno udobje in zaščito tako pri delu, kot tudi pri dejavnostih v vašem prostem času. Zračno spodnje perilo, izdelano iz poli bombažne tkanine, vas bo varovalo pred mrazom in vetrom, ter vas ščitilo preko celega dne. Ugodje pri delu ni naključje, delovno spodnje perilo Regatta je ključ do njega.

Delovna obutev: si želite najbolj vsestranske varnostne čevlje, ki bodo zaradi svoje udobnosti in gibljivosti prekašali vso delovno obutev, ki ste jo kdaj pomerili? Potem so visoko kakovostni zaščitni delovni čevlji Regatta prava izbira za vas! Dokazano so namreč sposobni spopasti z največjimi obremenitvami v najbolj zahtevnih vremenskih in delovnih pogojih. Opremljeni s podplatom, odpornim na vročino vročino ter narejeni iz materialov, ki zaščitijo vaše prste vas ne bodo pustili na cedilu tudi  v najzahtevnejših delovnih pogojih. In ne na zadnje ne moremo mimo zelo ugodne cene. Poiščite še danes udobne in varne delovne čevlje Regatta.

Tisk ali vezenje na delovna oblačila

Čas je dandanes dobrina, ki je nikoli ni dovolj. In kot dobavitelj, ki vam lahko ponudi delovna zaščitna sredstva in tisk ali vezenje na enem mestu, vam bomo zagotovo prihranili veliko časa in živcev. Če pa k temu dodamo še naše 25-letne izkušnje, pa je zmaga zagotovljena. Kontaktirajte nas in obljubimo vam profesionalen in cenovno ugoden servis.

Vas zanima kako še poskrbeti za zadovoljne in motivirane zaposlene? Preberite blog z naslovom "So poslovna darila ključ do motiviranih zaposlenih?"

Ste redni kupec poslovnih daril, promocijskih daril ali delovnih oblačil? Splača se vam postati član Habeco VIP kluba. Več informacij lahko preberete v zapisu: "Izplača se postati član Habeco VIP kluba".