Promocijska darila

Promocijska darila so najučinkovitejša oblika oglaševanja

Pred vami je izbor kategorij najbolj priljubljenih promocijskih daril, mnogim bi lahko rekli tudi poslovna darila. Na prvem mestu po priljubljenosti med promocijskimi darili je še vedno promocijski tekstil in kratke T-majice ter polo majice in poletne kape.
Izjemno priljubljeni so tudi uporabni obeski za ključe in kemični svinčniki, ki jih obdarovanci nosijo praktično povsod.
Promocijski kemični svinčniki so tudi sestavni del vsakega strokovnega dogodka. Ali tudi vi organizirate strokovni dogodek? Potem preberite članek z naslovom: »Kaj je poleg kemičnih svinčnikov še ključno za uspešen dogodek?«, kjer pišemo o primernih promocijskih darilih, pa tudi o faktorjih in nasvetih za uspešen poslovni dogodek.

Zakaj promocijska darila veljajo za odlično investicijo (in ne strošek) v rast vašega podjetja nam najbrž ni potrebno posebej razlagati.
Promocijska darila še vedno spadajo med najbolj učinkovita orodja za pospeševanje prodaje in za širjenje prepoznavnosti vaše blagovne znamke.

To dokazujejo tudi mnoge raziskave. Promocijska darila so učinkovita tudi za pridobivanje novih strank in njihovih kontaktov ter za razvajanje obstoječih strank in krepitev njihove pripadnosti vašemu podjetju oz. blagovni znamki.
Z dobrim promocijskim darilom lahko svojo novo stranko enostavno spremenite v stalno stranko, ki se bo k vam redno ter rada vračala.

Ko podarimo promocijski izdelek vstopimo v domove, pisarne, spalnice, kuhinje, avtomobile in prosti čas naših obdarovancev. Naša blagovna znamka jih spremlja vedno in povsod. Posledično se močno krepi njena prepoznavnost.

 

Prepoznavnost znamke pa obdarovanci širijo tudi med svoje domače, prijatelje, sodelavce, med tem, ko vaše promocijsko darilo uporabljajo.

Raziskave tudi kažejo, da tisti, ki so prejeli promocijsko darilo, svojim prijateljem in znancem raje priporočijo podjetje, od katerega so promocijski izdelek prejeli. V marketingu pa vemo, da je priporočilo od prijateljev zlata vredno. Prijateljem zaupamo in tako zaupamo tudi v pristnost ter kakovost izdelkov ali storitev, ki nam jih priporočajo.

Za promocijska darila je ogromno priložnosti

Promocijska darila so aktualna vse leto in ne le konec iztekajočega se leta ali za božič. Zanje lahko vedno najdemo primerno priložnost. To je lahko nakup, nagradna igra, akcijska ponudba, prazniki, obletnice, rojstni dnevi ipd.

Pomembno je le, da na promocijske izdelke vedno postavite tudi svoj logotip ali posebno sporočilo. A ne skrbite, vse lahko dobite na enem mestu. Tudi mi vam poleg široke ponudbo ponujamo kakovosten tisk, graviranje ali vezenje.

Če želite podariti več in bolje, vam priporočamo personalizirana darila. Z njimi boste nagovorili svoje občinstvo na osebni ravni.

Niste prepričani, kakšna je razlika med poslovnimi darili in promocijskimi darili? Potem preberite članek z naslovom »Promocijska darila ali poslovna darila? Kakšna je razlika in katera so primerna za vas?«. Razlike so v ciljih, ciljnih javnostih pa tudi sami vrednosti daril.

Kako izbrati primerno promocijsko darilo?

Ne glede na to ali potrebujete promocijsko darilo ali poslovno darilo, v ospredje postavite uporabnost in kakovost podarjenih izdelkov. Le z uporabnimi in kakovostnimi promocijskimi darili boste dosegali svoje poslovne in marketinške cilje.
Pri izboru promocijskih daril je pogosta napaka, ki jo podjetja naredijo ta, da izbirajo promocijska darila, ki so všeč njim, ne pa ciljni javnosti podjetja.
Pri izboru daril vedno razmislite, kaj bi bilo vašim obdarovancem uporabno in česa bi bili najbolj veseli.
Razmislite tudi, kje se obdarovanci odločijo za sodelovanje z vami. V pisarni? Doma? V kuhinji? V kopalnici, ko stopijo na tehnico? Mogoče v avtomobilu? Z izdelkom, ki bo prilagojen času in prostoru, ko nastane nakupna odločitev, ne morete zgrešiti. Namreč, če bo obdarovanec uporabljal vaše promocijsko darilo le enkrat na teden, je to kar 52 stikov z vašo blagovno znamko na letu. Na mestu, kjer se odločajo o sodelovanju z vami.

In še zanimivost: Raziskave kažejo, da so moški najbolj veseli promocijske majice ali promocijske kape. Ženske se poleg promocijskih majic najbolj razveselijo torbic, kemičnih svinčnikov in koledarjev.
Tudi na to bodite pozorni, ko izbirate promocijska darila. Kdo je vaša ciljna javnost? Kaj najraje počnejo, uporabljajo, kaj jih veseli? Dobro darilo za mlajšo žensko je drugačno od tistega za moškega v srednjih letih ali od študenta.

Ste se ob široki ponudbi promocijskih daril izgubili? Ne skrbite. Z veseljem vam pomagamo pri vaši odločitvi in vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja, na telefonski številki 2 46 05 660 ali preko elektronskega naslova info@habeco.si.

Seveda smo vam na voljo tudi preko naših socialnih omrežij. Povezave do njih najdete v nogi naše spletne strani. Na socialnih omrežjih s sledilci redno delimo posebne ponudbe, novosti in koristne ter informativne informacije.

Če promocijska darila kupujeta vsako leto, cel večkrat, se vam splača postati član našega VIP kluba. Brezplačno se lahko registrirate tukaj, ker vas čaka tudi več informacij.