Torbe za plažo

1 / 5

Torbe za plažo, uporabno poslovno darilo!

Torbe za plažo, s tiskom ali vezenjem, so lahko uporabno poslovno darilo. Na torbe vam nudimo tudi tisk ali vezenje, v svojem grafičnem studiu pa poskrbimo za oblikovanje.

Torba za plažo je uporabno darilo, ki ga bo vaš poslovni partner z veseljem uporabljal v svojem prostem času, na dopustu, kar si pravzaprav tudi želimo, ko mu ta artikel podarimo. Ko združimo uporabnost, privatno življenje ter svojo blagovno znamko, smo dosegli cilj, ki si ga vsak tržnik želi.

Če dodamo še ščepec ustvarjalnosti pri oblikovanju reklamnega sporočila, dobimo moden dodatek, ki ga bo obdarjenec z veseljem prenašal na plažo, povezoval prijetne občutke z nami, za na vrh pa na plaži skrbel za našo promocijo. Si lahko želite še kaj več? 

Ponudbo za dotisk, vezenje ali večjo količino lahko zahtevate zelo enostavno na produktni strani vsakega artikla. V pomoč pa vam bo naš blog Kako na habeco.si zahtevati ponudbo.

Torbe za na plažo

Naj vam pomagamo z nekaj namigi, ob kateri priložnosti lahko podarite promocijske torbe za plažo:

 • Poslovni dogodek ali konferenca ob morju, kjer bo to praktično in tematsko darilo ustrezalo lokaciji in vzdušju dogodka, obenem pa bo spominjalo obdarovanca na prijetna doživetja.
 • Kot del poletne promocijske kampanje, nagradne igre ali kot darilo za zahvalo strankam, poslovnim partnerjem ali zaposlenim med poletnimi meseci.
 • Kot praktično darilo za udeležence službenega piknika ali zabave, kar jih bo spodbudilo k udeležbi in sodelovanju na podjetniških zunanjih dejavnostih.
 • Kot osebno in praktično darilo poslovnim partnerjem, ki simbolizira "sproščene trenutke" v minulem in prihodnjem poslovnem sodelovanju.
 • Kot simbolično poletno promocijsko darilo, ki označuje začetek poletnih poslovnih aktivnosti in projektov, primerno tako za kupce in partnerje ali pa zaposlene.
 • Za motivacijo in nagrado zaposlenim ali partnerjem, ki so se izkazali v posebnih projektih ali podjetniških tekmovanjih. Zelo primerno je dosežek tudi izpostaviti na artiklu. 
 • Kot zahvala ekipi ali posameznikom za trdo delo in uspeh ob zaključku poslovnega projekta, še posebej, če je projekt povezan s poletnim obdobjem in časom.
 • Kot del promocijskega materiala na sejmu, kjer služi za izstopanje vaše blagovne znamke in privabljanje obiska na vašem razstavnem prostoru. 
 • Kadar želite izboljšati ali okrepiti poslovne odnose z manj formalnim in bolj osebnim pristopom, še posebej v toplejših mesecih. Za tovrstne namene priporočamo personalizacijo torb za plažo.

Promocijske plažne torbe so odlično, praktično, vedno aktualno poslovno darilo, ki spodbuja sproščeno in pozitivno vzdušje med poslovnimi partnerji in zaposlenimi.

Tisk in Vezenje na promocijskih torbah za plažo

Tisk in vezenje na promocijske torbe za plažo sta dve priljubljeni metodi personalizacije, ki podjetjem omogočata, da svojo blagovno znamko predstavijo na izviren in opazen način. Obe metodi imata svoje prednosti in specifične uporabe.

 • Tisk na promocijske torbe za plažo običajno vključuje uporabo tehnik, kot so sitotisk, digitalni tisk, transfer tisk ali sublimacijski tisk. To omogoča natančno reprodukcijo logotipov, sloganov in celo barvitih dizajnov na tkanino torb. Tisk je primeren za velike serije, saj lahko enkrat nastavljeno oblikovanje hitro in učinkovito ponavljamo. Je cenovno učinkovita metoda za promocijo na dogodkih, sejmih ali kot del trženjskih kampanj.
 • Vezenje na promocijske torbe za plažo predstavlja bolj prestižno obliko personalizacije. Z vezenjem se logotip ali sporočilo všije neposredno na material torbe z uporabo visokokakovostnih niti. Ta metoda daje izdelku dodano vrednost in prestižen videz, saj vezenje deluje tridimenzionalno in je na otip drugačno od tiska. Vezenje je še posebej primerno za podjetja, ki želijo svojim poslovnim partnerjem ali strankam podariti trajnostni in kakovostni promocijski izdelek. 

Izbira med tiskom in vezenjem bo odvisna od specifičnih potreb kampanje, želenega učinka, trajnosti in proračuna. Obe metodi ponujata odlične možnosti za učinkovito promocijo blagovne znamke na promocijskih torbah za plažo.

Ker je torba za plažo osebno darilo, mogoče ni primerno za vašo oglaševalsko akcijo. Preberite naš blog na to temo Promocijska darila ali poslovna darila? Kakšna je razlika in katera so primerna za vas? V zapisu boste našli odgovor na marsikatero vprašanje, povezano s promocijskimi ali poslovnimi darili.

Še namig! Darila vedno poklanjamo z desno roko!

BARBUDA - TORBA ZA NA PLAŽO

BARBUDA - TORBA ZA NA PLAŽO

Cena brez DDV: 3,33 EUR

PLICOOL - ZLOŽLJIVA HLADILNA TORBA

PLICOOL - ZLOŽLJIVA HLADILNA TORBA

Cena brez DDV: 3,38 EUR

3 DELNI SET RECIKLIRNIH VREČK

3 DELNI SET RECIKLIRNIH VREČK

Cena brez DDV: 7,46 EUR

BAGSTER TORBA ZA PLAŽO

BAGSTER TORBA ZA PLAŽO

Cena brez DDV: 1,26 EUR

BRICK LANE - NAKUPOVALNA VREČKA

BRICK LANE - NAKUPOVALNA VREČKA

Cena brez DDV: 3,80 EUR

CAMDEN - NAKUPOVALNA TORBA

CAMDEN - NAKUPOVALNA TORBA

Cena brez DDV: 3,97 EUR

CAMPO DE FIORI - NAKUPOVALNA VREČKA

CAMPO DE FIORI - NAKUPOVALNA VREČKA

Cena brez DDV: 3,90 EUR

BOMBAŽNA VREČKA COTTONEL

BOMBAŽNA VREČKA COTTONEL

Cena brez DDV: 0,89 EUR

COTTONEL DUO - NAKUPOVALNA VREČKA

COTTONEL DUO - NAKUPOVALNA VREČKA

Cena brez DDV: 1,67 EUR