Torbe za plažo

Torbe za plažo, s tiskom ali vezenjem, so lahko uporabno poslovno darilo. Na torbe vam nudimo tudi tisk ali vezenje, v našem grafičnem studiu pa poskrbimo za design.

Torba za plažo je uporabno darilo, katerega bo vaš poslovni partner z veseljem uporabljal na dopustu, kar si pravzaprav tudi želimo, ko mu ta artikel podarimo. Ko združimo uporabnost, privatno življenje ter našo blagovno znamko, smo dosegli cilj, ki si ga vsak tržnik želi. Če dodamo še ščepec kreativnosti pri oblikovanju reklamnega sporočila, dobimo moden dodatek, ki ga bo obdarjenec z veseljem prenašal na plažo, povezoval prijetne občutke z nami, za na vrh pa na plaži skrbel za našo promocijo. Si lahko želite še kaj več?

Ker je torba za plažo osebno darilo, mogoče ni primerno za vas. Preberite naš blog na to temo Promocijska darila ali poslovna darila? Kakšna je razlika in katera so primerna za vas?

Ponudbo za dotisk, vezenje ali večjo količino lahko zahtevate zelo enostavno na produktni strani vsakega artikla. V pomoč pa vam bo naš blog Kako na habeco.si zahtevati ponudbo.

Še namig! Darila vedno poklanjamo z desno roko!

1236 | 6088