Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Zvočniki

Bluetooth Zvočniki so glasno poslovno darilo!

Ko ste na poti, so prenosni zvočniki odličen in velikokrat tudi edini način za uživanje ob glasbi. Dobro glasbo je potrebno poslušati na dobrih zvočnikih. Pred vami je širok izbor kakovostnih bluetooth zvočnikov in ostlih modelov zvočnikov, različnih oblik in barv. Uporabni so v pisarni, na plaži, na smučišču, v kopalnici, skratka vsepovsod!

Bluetooth zvočniki so priljubljeno poslovno darilo, saj veljajo za zelo uporabno darilo, ki ima tudi dolgo življensko dobo ter zaradi tega zelo dober promocijski učinek. Prav tako bodo obarovanci povezali prijetne trenutke ob poslušanju glasbe z vašim reklamnim sporočilom, kar jih bo v prihodnje še dodatno vzpodbudilo k sodelovanju z vami. Zaradi svoje tehnološke uporabnosti so zelo primerni kot premium poslovno darilo.

Naj še navedemo nekaj prednosti zvočnikov kot poslovnih daril, ki bi vas morale prepričat. Zvočnikov ni nikoli preveč, zato jih bodo obdarovanci vedno veseli in jih bodo obdržali za sebe. Praktično je, če imamo en par doma, drugega v pisarni, tretjega pa v športni torbi... Obdarovanci bodo veliko v stiku z vašo blagovno znamko. S tem pa se bo večala njihova simpatija do vašega podjetja.

S takšnim darilom lahko učinkovito povečate prodajo podjetja. V PPAI raziskavi je kar 60 % obdarovancev trdilo, da bi s podjetjem, od katerega so prejeli tehnološko poslovno darilo, veliko raje sodelovalo. Podarite ga torej strankam pred ali po nakupu. In k vam se bodo zagotovo vrnile. Ker so bluetooth zvočniki uporabni tudi v pisarni, njim v prid govori tudi raziskava, ki pravi, da ima kar 74 % ljudi vsaj en promocijski izdelek v svoji pisarni.

Ponudbo za dotisk, lasersko graviranje ali količinski popust na zvočnike enostavno pridobite na produktni strani artikla. Odzvali se bomo v najkrajšem možnem času.

Smatrate, da zvočniki niso primerno darilo za vaše poslovne partnerje, bi pa kljub temu radi podarili kakšno tehnološko darilo? Potem je naš predlog Power bank ali pa USB ključ.

Če pa ste nasploh v dvomih kaj storiti, vam predlagamo, da najprej preberete naš blog 8 pogostih napak pri naročanju poslovnih daril.

Roly
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.