Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

USB ključi

USB ključki, poslovno darilo ki ima spomin!

USB ključi so dan danes različnih oblik in velikosti in jih zato lahko nosimo vedno s sabo. USB ključe lahko uporabite kot obesek, jih daste v žep ali torbico, če so v obliki kreditne kartice, pa jih z lahkoto spravite v denarnico. Zelo priljubljeni so predvsem v poslovnem svetu, kajti z njii imamo povsod s sabo za nas pomembne podatke – prezentacije, slike, pomembne dokumente. Velikokrat (na sestanku, v šoli, na obisku, družinskem srečanju) pridejo prav tudi prazni USB ključi. Zaradi tega so USB ključi zelo primerno in uporabno poslovno darilo.

Pred vami je široka izbira promocijskih USB ključev, vseh kapacitet in raznih oblik, pakiranih v darilno embalažo, vsak kos posebaj. Večino modelov USB ključev vam GRATIS potiskamo na eni poziciji, vaš logotip pa lahko vsebuje dve barvi. Seveda je lahko vaš logotip ali reklamno sporočilo tudi več barvno, v tem primeru je potrebno ostale barve doplačati. Ponudbo za dotisk, lasersko graviranje ali večjo količino ključev, lahko zahtevate zelo enostavno na produktni strani artikla. 

 

Potrebujete USB ključe posebnih oblik, unikatno izdelane po naročilu? Želite da ima USB ključ obliko vašega logotipa, izdelka ali česar drugega. Zahtevajte ponudbo za unikatne USB ključe

USB ključi so izvirno in uporabno poslovno darilo. Bodite še posebaj izvirni in na podarjene ključke naložite svojo promocijsko gradivo. Pazite le, da bo le to dovolj privlačno in uporabno za obdarovance. To lahko namesto vas naredimo tudi mi.  

 

USB ključki

 

Ali ste vedeli?

  • da ima promocijski USB ključek s ceno 5 EUR, strošek na prikaz (CPI) zgolj 0,007 EUR?
  • da potrošniki v povprečju obdržijo USB ključke 13 mesecev?
  • da 43% potrošnikov obdrži promocijski USB ključe 2 leti ali več?
  • da bi skoraj polovica potrošnikov (47%) svoj USB ključek podarila naprej, če ga ne bi potrebovala
  • da promocijski USB ključi generirajo v povprečju 700 prikazov vašega logotipa v svojem življenjskem ciklu

Vir: Advertising Speciality Institute

Niste prepričani ali so USB ključi pravo darilo za vaše kupce ali poslovne partnerje? Preberite naš blog na to temo. Prepričani smo, da vam bo napisano osvetlilo vaše dvome ali pomisleke v drugačni luči. Če pa bi kljub vsemu radi podarili katero drugo tehnološko darilo, pa je naš predlog Power bank ali Bluetooth zvočnik.

Roly
MOB
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Regatta
Sol’s
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.