Sedaj je pravi čas za kratke majice in poletne kape

Trendi na področju poslovnih daril se spreminjajo

Trendi poslovnih daril se spreminjajo tudi kar se tiče idealnega časa. V preteklosti se je večina obdarovanja izvedla ob koncu leta. Danes temu ni več tako. Vedno več podjetij se odloča za obdarovanje svojih poslovnih partnerjev in kupcev tudi med letom, saj beležijo izjemne rezultate, ki jih takšno obdarovanje prinaša.

Ste med njimi tudi vi?
Potem se zavedate, da je izbira poslovnih daril pomembna naloga, ki je ne gre prepustiti naključju.

S poslovnim darilom negujte pomemben odnos s poslovnimi partnerji

Kateri so glavni partnerji podjetja in koliko so za vas vredni? Najbrž ogromno.
Z majhnih vložkom, v obliki poslovnega darila, boste okrepili vaš odnos. S primernim darilom boste pokazali, da jih spoštujete in cenite.

Poslovno darilo je zrcalo vašega podjetja

Z darilom pokažete vaš odnos do partnerjev, hkrati pa darilo veliko pove tudi o vas in o vašem podjetju. Naj poslovno darilo odseva aktivnosti, vrednote ali lastnosti vašega podjetja. Prejemniki darila bodo namreč darilo podzavestno povezovali z vami. Kakovostno darilo bo odsevalo vaše kakovostne storitve ali izdelke, darilo z oznako »eko« bo govorilo, da ste odgovorni do narave, uporabno darilo bo dalo vedeti, da so nadvse uporabni tudi vaši produkti.

Promocijsko darilo je odličen pospeševalec prodaje

Pri načrtovanju obdarovanja nikar ne spreglejte svojih kupcev. Kupci ali potencialni kupci, ki jim boste podarili simbolično promocijsko darilo, bodo dokazno pri vas zapravili več in se k vam tudi v večji verjetnosti ponovno vračali.

Kupce lahko obdarujete še preden to postanejo in jih s tem k nakupu spodbudite.

Zelo dobičkonosna so tudi darila ob nakupu. Darilo ob nakupu večino potrošnikov privlači bolj kot druge akcije, npr. popusti. Tudi tukaj bodite pozorni na vrsto darila.

Ali veste, kdaj vaši kupci praznujejo rojstni dan? Če zbirate tudi to informacijo jo izkoristite in jim ob priložnosti pošljite simbolično malenkost. Večina si bo darilce shranila, uporabljala in se tako redno srečevala z vašo blagovno znamko.

S pozornostjo lahko svoje kupce razveselite tudi po nakupu. Če se ukvarjate s spletno ali kataloško prodajo, jim darilce pošljite skupaj z naročenim blagom.

Ne glede na priložnost, ki jo boste za obdarovanje izkoristili, se vam bo vložek v darilo zagotovo povrnil.

Da obdarovanje zelo pozitivno vpliva na povečanje prodaje, dokazuje tudi Robert Cialdini, svetovno priznan profesor psihologije in marketinški guru.
Obdarovanje uvršča v enega izmed 6 glavnih psiholoških sprožilcev, s pomočjo katerega lahko učinkovito povečamo prodajo.
Obdarovanje oz. načelo vzajemnosti govori o tem, da ko nam nekdo nekaj da ali pomaga, čutimo obvezo, da damo nekaj v zameno. Pomislite, ali velikokrat kupite izdelek, ki ga poskusite v obliki degustacij, v trgovini? Ali pa vsaj čutite obvezo, da bi to morali narediti?

Obdarovanja poslovnih partnerjev ali kupcev ne prepustite naključju

Pravilno izbrano poslovno darilo bo vašemu podjetju prineslo velik korak naprej v prepoznavnosti in večji prodaji. Izbira dobavitelja in samih daril zato naj nikakor ne bo prepuščena naključju.

Darilo naj torej odraža vaše vrednote, področje delovanja in aktivnosti. Vaše poslovno darilo naj bo tudi kakovostno in uporabno. Da je dobro poslovno darilo uporabo odgovarjajo tudi strokovnjaki iz organizacije PPAI, ki redno opravlja raziskave, s področja promocijskih izdelkov, Rezultati ene izmed raziskav so namreč pokazali, da je obdarovancem pri prejetem darilu najpomembnejša uporabnost. Uporabna poslovna oz. promocijska darila zase obdrži kar 87 % obdarovancev. Darila obdržijo dlje od enega leta.

Iščete primerno poslovno darilo za toplejše mesece? 

S poletno kapo ali kratko majico ne morete zgrešiti Če še niste prepričani, katero darilo bi za vaše podjetje bilo najbolj primerno, vam svetujemo kakovostno kratko majico in poletno kapo.

S promocijsko majico in poletno kapo nikakor ne morete zgrešiti mimo, saj:poletna kapa s tiskom

--> Obe darili sta izjemno uporabni. Nihče jih nikoli nima dovolj.

--> Promocijska majica je odlično poslovno darilo tudi zaradi velike površine, ki jo imate na voljo, da na njej predstavite logotip svojega podjetja in sporočilo.

--> Majico in kapo bodo obdarovanci pogosto uporabljali in tako uspešno širili prepoznavnost vašega podjetja. Uporabljali ju bodo v prostem času, na počitnicah, pri športnih aktivnostih …

--> Majice in kape potrebujejo vsi, ne glede na spol ali starost.

Iščete izbor najbolj priljubljenih promocijskih majic? Kliknite za promocijske majice, ki so prodajni hit. Prodajni hit so postale, saj so klub odlični kakovosti, na voljo po dobri ceni.

Tukaj pa kliknite za celotno ponudbo poletnih kap. Najbolj priljubljene so poletne kape blagovne znamke Roly, kapa Orlando Kariban in kapa Action.

Kape in majice vam tudi potiskamo
Na majice in kape vam nudimo tudi kakovosten tisk ali vezenje. Ne veste, kaj bi izbrali? Preberite naš zapis na to temo »Tisk ali vezenje na promocijski tekstil?«.

Novost, ki se vam splača: Habeco VIP Club.

Če ste podjetje, ki je davčni zavezanec za DDV in redni kupec poslovnih ali promocijskih daril imamo za vas dobro novico.
Brezplačno se lahko včlanite na Habeco VIP Club, kjer vas čakajo posebno ugodnosti, kot so: osebni skrbnik, znižane cene, prednostna obravnava, dostop do stanja zalog, posebni plačilni pogoji, gratis osnovno grafično oblikovanje … Več informacij vam je voljo v tem zapisu: »Izplača se postati član Habeco VIP club-a«.

habeco vip klub