Power bank

1 / 4

Power Bank, naj bo energija z vami!

Power bank ali prenosna baterija je popolno poslovno darilo, sploh za tiste, ki so vedno na poti ali radi uživajo v naravi in uporabljajo drobne elektronske naprave, pri katerih brez energije ne gre. Če podarite prenosno baterijo, boste dali vtis, da ste kreativni, drzni in izstopate iz povprečja. Prav tako boste pokazali, da vam je obdarovanec pomemben in ste se zato pri izbiri darila zanj še posebej potrudili. 

Pametne naprave so postale del našega življenja. Uporabljamo jih povsod – na delovnem mestu, doma, v avtomobilu in na dopustu. Njihova velika slabost pa je, da imajo zelo omejeno delovanje z enim polnjenjem. Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste imeli prazno baterijo takrat, ko ste jo najbolj potrebovali. Za takšne izzive obstaja rešitev z imenom powerbank. Powerbanki so polnilci, ki omogočajo, da kjerkoli napolnite svoje pametne naprave. Na voljo so v različnih praktičnih velikostih in oblikah: lahko so okrogli, ploščati, kvadratasti … 

Marketing Group Delta poroča, da 87% potrošnikov navaja, da ko so za poslovno darilo prejeli powerbank, so ga obdržali, saj gre za izjemno koristno napravo. Kar 60% jih je izjavilo, da raje poslujejo s podjetjem oz. oglaševalcem, od katerega so kot promocijsko darilo prejeli powerbank. 

Ker imajo power banki običajno večjo površino za brandiranje, so zelo primerni za tisk ali lasersko graviranje vašega logotipa ali reklamnega sporočila. Ponudbo lahko zahtevate zelo enostavno, na produktni strani artikla. 

Smatrate, da Power Bank ali Mobilna baterija ni primerno darilo za vaše poslovne partnerje, bi pa kljub temu radi podarili kakšno tehnološko darilo? Potem je naš predlog Bluetooth zvočnik ali pa USB ključ.

POWERFLAT - 4000MAH POWERBANK

POWERFLAT - 4000MAH POWERBANK

Cena brez DDV: 7,56 EUR

POWERALU - ALU POWER BANK

POWERALU - ALU POWER BANK

Cena brez DDV: 5,04 EUR

4.000MAH POWER BANK SLIM

4.000MAH POWER BANK SLIM

Cena brez DDV: 7,50 EUR

MAPA Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM

MAPA Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM

Cena brez DDV: 42,86 EUR

ARENAPOWER - 4000MAH POWER BANK

ARENAPOWER - 4000MAH POWER BANK

Cena brez DDV: 13,91 EUR

AVELI - POWER BANK STOJALO 10.000 MAH

AVELI - POWER BANK STOJALO 10.000 MAH

Cena brez DDV: 22,82 EUR

BAMBOOST POWER BANK

BAMBOOST POWER BANK

Cena brez DDV: 15,13 EUR