Kako na habeco.si zahtevati ponudbo?

Želite na izbrane artikle dodati tisk, vezenje ali kakšno drugo storitev? Nakupujete večjo količino in smatrate, da ste zaradi tega deležni dodatnega rabata? Na naši spletni strani lahko izvedete ZAHTEVEK ZA PONUDBO s pomočjo naše aplikacije, kar je enostavno in hitro, koraki v postopku pa vas vodijo do rezultata, ki nam omogoča narediti kar najugodnejšo ponudbo. In ali ni ravno to to kar želite? V nadaljevanju vam bom predstavil nekaj pomembnih podrobnosti, ki vam bodo v pomoč.

Predvidevam, da ste že toliko domači na naši spletni strani, da znate poiskati želen artikel. Ob vseh podatkih ki so na produktni strani bi izpostavil zalogo. Ta podatek je pomemben, ker vam že takoj pove ali je artikel na zalogi ali ne. Zaloge se osvežujejo parkrat dnevno in so v realnem času. Če zaloge željnega artikla ni, vi pa želite izrecno njega, nas kontaktirajte in skupaj bomo preverili kdaj je naslednja dobava.

Ko ste vpisali količine v okenca na produktni strani, s klikom na gumb LOGO/PONUDBA vstopite v sekcijo ZAHTEVEK ZA PONUDBO, kjer lahko še enkrat preverite vstavljene količine. Od tukaj naprej imate tri možnosti:

NADALJUJ Z BRSKANJEM PO TRGOVINI – s klikom na gumb lahko še dalje brskate po spletni trgovini in nabirate artikle v košarico.

ZAKLJUČI NAKUP – s klikom na ta gumb boste usmerjeni v zaključno stran nakupa.

ZAHTEVAJ PONUDBO – če želite, da vam za izbrane artikle izdelamo ponudbo, potem morate klikniti na ta gumb, ki vas bo preusmeril na stran, kjer boste vpisali podatke potrebne za izdelavo ponudbe.

Tukaj je potrebno posebej izpostaviti okno POSEBNE ŽELJE. V njega vpišite čim več relevantnih podatkov kot so: pozicije, vrsta brandiranja, velikost brandiranja, zahtevane barve..., skratka vse, kar želite, da naredimo in mislite da je pomembno ter bo v pomoč pri izdelavi ponudbe. Če imate datoteko ali grafično predlogo, katera se bo uporabila pri brandiranju, jo priložite. Naložite lahko  datoteke .jpg, .png, .gif, .cdr, .ai, .eps, .pdf, do velikosti 5MB. Če datoteke nimate, nam to tudi napišite.

In to je to! Še klik na gumb ODDAJ ZAHTEVO ZA PONUDBO in vi ste opravili svoje. V zelo kratkem času boste dobili potrditveni mail, ki zajema vse podatke, ki ste jih vpisali in še NI PONUDBA. Le to boste dobili najkasneje v enem delovnem dnevu.

In zapomnite si! Čas je edina dobrina v vašem življenju, ki je omejena. Zato ga uporabite pametneje, kot je neskončno dopisovanje...