Habeco.si Habeco.hr PromotionalGifts.eu Habeco.co.at Habeco.co.at Habeco.ch PromotionalGifts.eu

Puloverji s kapuco

Ženski ali moški puloverji s kapuco ali hoodie so tudi lahko zelo izvirno in uporabno poslovna darila. Vsi puloverji so priznanih blagovnih znamk Roly, Anvil, Gildan, Sol's in Kariban in so izdelani v skladu z OEKO-TEX® Standard 100.

Ker je to zelo trendovsko oblačilo, ga lahko izdelamo zelo modno, potrebno pa je zgolj posvetiti malo več truda oblikovanju designa potiska ali vezenja. Verjamite, da bo domiselno potiskan hoodie postal vaš premikajoči plakat in s tem skrbel za dobro promcoijo. Seveda lahko oblikovanje prepustite nam, naš grafični studio ima veliko izkušenj.

Že tako in tako je promocijski tekstil na vrhu vseh lestvic uporabnih daril, puloverji s kapuco, pa so eden najbolj popularnih artiklov tega segmenta. K temu veliko pripomore tudi relativno nizka cena, torej za vaš denar dobite veliko.

Puloverji s kapuco so tudi zelo priljubljeno delovno oblačilo. Velika površina brandiranja vam omogoča, da vašo blagovno znamko ali logotip podjetja dodobra izpostavite in s tem dosežete čim večjo vidnost in promocijo. Seveda vam bodo hvaležni tudi vaši zaposleni, več o  tem pa lahko preberete na našem blogu Kako obleči zaposlene, da bodo bolj varni, pripadni in bodo prinašali več zaslužka?

Puloverje s kapuco vam tudi potiskamo ali izvezemo. Enostavno pridobite ponudbo za dotisk ali vezenje na produktni strani artikla! Se ne morete odločiti med vezenjem ali tiskom? Preberite naš blog na to temo

Puloverji s kapuco

Iščete trendovsko potiskane puloverje s kapuco? Najdete jih na naši sestrski spletni strani pod kategorijo puloverji s kapuco.

Roly
MOB
Anvil
ATLANTIS
Gildan
Kariban
Premier
Proact
Regatta
Sol’s
XD Design
Xindao
ZANESLJIVOST
Zanesljiva dobava, v dogovorjenem roku.
KAKOVOST
Zagotavljamo najboljšo kvaliteto.
KONKURENČNE CENE
Najboljše cene za odlično kakovost.
VSE NA ENEM MESTU
Poslovna darila, tisk, vezenje ali graviranje.