Športna oprema s tiskom ali vezenjem

Kakovostna športna oblačila, s tiskom ali vezenjem - na enem mestu

Že vrsto let nas poznate kot proizvajalca in trgovca s promocijskimi in poslovnimi darili. Pa vendar vam ponujamo veliko več. 
Med ostalim, je v našem prodajnem programu potrebno posebej izpostaviti kakovostno opremo za šport, ki vam jo po želji tudi potiskamo ali izvezemo. To dvoje skupaj, na enem mestu, vam ne more ponuditi vsakdo. Kliknite za ogled celotne ponudbe: Športna oblačila za trening.

Širok nabor priznanih blagovnih znamk, po konkurenčni ceni

Naše blagovne znamke Roly, Gildan, Kariban, Regatta in ostale, v svojem prodajnem programu nudijo širok nabor: 

Celotna ponudba izstopa po kakovosti in ugodni ceni.
Vsi omenjeni proizvajalci so že desetletja priznane in vodilne blagovne znamke.
Nekateri sicer pri športni opremi prisegajo na Nike ali Adidas, a vendar je največkrat razlika med njima ter našimi znamkami le v ceni.

Športne majice za tek in maratone

Ker je naša konkurenčna prednost dobro razmerje med kakovostjo in ceno, se veliko organizatorjev tekov in maratonov obrača na nas tudi, ko potrebujejo večjo količino športnih majic. 
T-Shirt Montecarlo je športna majica, ki je "prodajni hit". Ker obstaja tudi v ženski in otroški izvedbi, barvna karta pa obsega 16 barv, zadovoljimo še tako zahtevno povpraševanje. Seveda je ta majica le ena od mnogih, ki jih nudimo v našem prodajnem programu.
 

Kompletna nogometna oprema za najboljšo ceno

Športni dresi za nogomet ali kakšen drug šport, izdelani iz kakovostnega poliestra, ki se hitro suši in ima veliko produšnost, so karakteristike športne opreme Roly. 
Tudi Roly-ev športni Set Salas je prodajni hit, saj za zelo malo denarja dobite dve športni majici, kontrastnih barv (za domače in gostujoče tekme) in še športne hlače.
Veliko barvnih kombinacij in širok razpon velikosti pokrije klubske barve in starost skoraj vsake ekipe. Če pa še dodamo
nogometne nogavice Soccer, dobite kompletno nogometno opremo za nizko ceno

Pomemben del opreme je športna torba

Zelo pomemben kos opreme je športna torba. Kakovostna športna torba je kompaktna, z veliko uporabnimi predali in lahka za nošenje. Naša ponudba zajema vse možne izvedbe in barvne kombinacije. Materiali in izdelava so zelo kakovostni, pa čeprav se to zaradi nizkih cen zdi skorajda neverjetno.

Široka ponudba za športna udejstvovanja

Med množico artiklov, ki jih najdete na naši spletni strani, je ogromno takšnih, ki služijo tudi pri športnem udejstvovanju. Zato vas vabimo, da prebrskate našo spletno trgovino ali pa nas kontaktirate in z veseljem vam pomagamo.

Kakovost tisk ali vezenje na športno opremo

Na koncu moramo poudariti, da vam na vso opremo iz ponudbe, izvedemo tudi dotisk ali vezenje po vaši želji. V večini primerov se na športne drese in majice izvaja tisk z flex folijo. Ker imamo v našem strojnem parku tudi Rolandov printer in rezalnik, vam lahko tovrstni tisk izvedemo tudi v color tehniki, po znatno bolj ugodni ceni, kot da ga bi izvajali s klasičnim sitotiskom.

kakovostna športna oblačilakakovostna športna oblačila

Seveda pa na vašo zahtevo, opremo potiskamo ali izvezemo. Naše dolgoletne izkušnje in zadovoljne stranke so zagotovilo, da bo brandiranje izvedeno kakovostno in obstojno ter da bo športna oprema kupljena pri nas, dolgo služila svojemu namenu. Se ne morete odločiti katera tehnika brandiranja je bolj primerna za vas, preberite blog Tisk ali vezenje na tekstil?

 

592 , 13568 , 6719