21" MINI DEŽNIK IMPACT AWARE™ RPET 190T Z AVTOMATSKIM ODPIRANJEM

21" MINI DEŽNIK IMPACT AWARE™ RPET 190T Z AVTOMATSKIM ODPIRANJEM

Brez Greenwashing-a, ampak pripovedovanje resnične zgodbe o trajnosti! Ta dežnik Impact je izdelan iz 190T RPET pongee s sledilcem AWARE™. Z AWARE™ je zagotovljena uporaba pristnih materialov iz recikliranih tkanin in trditve o zmanjšanju vpliva vode z uporabo motečega fizičnega sledilnika AWARE in tehnologije blockchain. Varčujte z vodo in uporabljajte pristne reciklirane tkanine. S poudarkom na vodi bo 2 % prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact namenjenih Water.org.

Ostanite modni in suhi s tem 3-delnim samodejno odprtim dežnikom, ki se odpre s pritiskom na gumb in ima kompaktno obliko, ki se popolnoma prilega torbici ali torbi. Kovinski okvir, rebra iz steklenih vlaken z ABS ročajem. Odporna proti nevihtam.

Ta ponjava za dežnik je prihranila 4,6 litra vode in je izdelan iz 7,7 PET plastenk (500 ml). Prihranki vode temeljijo na številkah v primerjavi z običajnimi vlakni. Ta izračunana indikacija temelji na zanesljivih podatkih LCA, kot jih je objavila Textile Exchange v svojih Material Snapshots 2016.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: RPET

Šifra: P850.59

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 10,66 EUR
Cena z DDV: 13,01 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
57 x ø 97 cm Bela
ROM: 1641
10,66 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 13.7.2024

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje