Drinkware artikli, poslovna darila, ki jih ni mogoče prezreti

"Več kot 75 % potrošnikov obdrži promocijske posode za pitje."

Raziskave so pokazale, da je promocijski material učinkovitejši od digitalnih oglasov pri ustvarjanju prepoznavnosti blagovne znamke in povečanju prodaje. Zato so drinkware artikli ali promocijske posode za pitje eno najbolj priljubljenih promocijskih daril in jih dandanes za namene oglaševanja uporablja večina blagovnih znamk. Ta poslovna ali promocijska darila so priljubljena zaradi svojega namena in privlačnih lastnosti, kot sta stroškovna učinkovitost in priročnost.

Bi radi izvedeli več o prednostih tega priljubljenega promocijskega darila? Potem nadaljujte z branjem članka, "Drinkware, poslovna darila, ki jih ni mogoče prezreti,« kot je opisan spodaj:

  • Kaj imenujemo posode za pitje?
  • Zakaj so posode za pitje eden najboljših izdelkov za poslovna darila?
  • Vrste promocijskih posod za pitje?
  • Kako uporabiti promocijske posode za pitje za povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke?
     

Kaj imenujemo posode za pitje?

Posode za pitje se nanašajo na izdelke, običajno artikle ali posode, ki jih uporabljamo za shranjevanje in skladiščenje tekočin za pitje, kot so voda, čaj, kava, sokovi, smutiji, koktajli, vino, pivo, žgane pijače in druge pijače. Primeri posod za pitje so skodelice, vrčki, čutare, kozarci, steklenice itd. Med seboj jih razlikujemo glede na dodano funkcijo, blagovno znamko, če so prilagojene po meri ali personalizirane z logotipom, barvo, dizajnom, sliko ali sporočilom za posameznike, blagovne znamke, podjetja in organizacije.

Danes so posode za pitje zelo priljubljene med vsemi generacijami, predvsem iz enega razloga: pitje vode za preživetje. Zato lahko posode za pitje najdemo skoraj povsod; v kuhinji, doma, v pisarni, šolah, ustanovah, podjetjih, trgovinah, kavarnah, hotelih itd. So odličen izdelek za nošenje s sabo, dober za ohranjanje primerne količine tekočine v telesu med selitvijo z ene lokacije na drugo in pri dejavnostih, kot so potovanja, športne dejavnosti, zabave in drugo.

skodelice in kozarci
 

Zakaj so posode za pitje eden najboljših izdelkov za poslovna darila?

Posode za pitje so eden najboljših izdelkov za poslovna darila, saj jih lahko z lahkoto označimo z blagovno znamko in tržimo. Posoda za pitje po meri ne ponujajo samo prostora za shranjevanje pijač, ampak tudi izkušnjo. So sodoben komercialni artikel, povezan z zdravim načinom življenja, aktivnim življenjskim slogom in zabavnimi prireditvami.

Posode za pitje ponujajo tudi dovolj velik prostor za označevanje z blagovno znamko in s tem enostavno prilagajanje po meri. Na primer, na izdelek lahko natisnete barve svoje blagovne znamke in vključite svoj logotip, sporočilo, dizajn ali sliko. Zaradi tega so posode za pitje odlično darilo za množično darovanje na dogodkih, kot so sejmi, zabave, spletna tekmovanja, razstave, seminarji in konference, saj odlično predstavijo vašo blagovno znamko, ki pa bo postala še bolj vidna ob vsakem požirku.

Posode za pitje vodijo do dolgotrajne prepoznavnosti blagovne znamke in povečajo vidnost blagovne znamke. Ker so posode za pitje zasnovane za udobje, je večina promocijskih posod za pitje prenosnih in kažejo sporočilo vaše blagovne znamke povsod, kjer so vidne. Bolj, ko se uporabljajo in so vidne, večja je izpostavljenost blagovne znamke, zaradi česar so tovrstni izdelki odlični za prodor na trg, kjer je prepoznavnost blagovne znamke minimalna. Na ta način tiskane posode za pitje generirajo odlično donosnost naložbe, v primerjavi z drugimi oglaševalskimi mediji.

Trenutno je v porastu poraba pijač, vode in ostalih pijač, zaradi česar se posode za pitje, označene z blagovno znamko, uveljavljajo kot promocijski material, ki je primeren za vsakogar, ne glede na lokacijo, industrijo in drugo demografsko kategorijo. Če delate z omejenim proračunom, so posode za pitje po meri ena najboljših možnosti za vas, saj so cenovno bolj ugodne v primerjavi z drugimi dražjimi darili blagovnih znamk. Zato je učinkovito marketinško orodje, saj ga bodo vaši prejemniki cenili in tiskane posode za pitje, označene z vašim logotipom, dojemali kot privlačno darilo.

Poleg tega bodo personalizirane posode za pitje ustvarile pozitiven in dolgotrajen vtis na vaše prejemnike. Ker poslovna darila pripomorejo k ustvarjanju dolgotrajnih spominov pri vašem občinstvu, lahko promocijska posoda za pitje neguje nagrajujočo izkušnjo z vašimi strankami in kupci. Kot poslovna vizitka bodo tovrstni izdelki integrirali vaše podjetje v vsakdanje življenje vaših prejemnikov. V zameno vam bodo prejemniki prav tako začeli bolj zaupati, s čimer se bo dolgoročno vzpostavila zvestoba blagovni znamki.

promocijske steklenice za vodo
 

Vrste promocijskih posod za pitje?

Na splošno so promocijske posode za pitje razvrščene v vrčke, skodelice, bučke, kozarce, promocijske steklenice za vodo in dodatke, kot so slamice, posode za hlajenje in brisače. Posoda za pitje se razlikuje tudi po materialu, iz katerega so izdelane, kot so jeklo, steklo, plastika, RPET, bambus, aluminij, silicij, hrast, keramika, papir, pšenična slama itd.

Razlikujejo se tudi glede na to, za kaj se uporabljajo. Na primer vakuumske steklenice, steklenice za vodo, vrčki za kavo, skodelice za kavo, sublimacijski vrčki, skodelice za zabave, žlice, čajni kompleti, flaške za pitje, steklenice za infuzijo, bučke, pohodniške steklenice, bučke za kosilo, potovalne skodelice, žepne čutarice, izolacijske bučke, zložljivi vrčki, posode za hlajenje vode, vrči, posode za hlajenje vina, posebni kozarci, vrčki za pivo, izolirane skodelice itd.

Posode za pitje so promocijski material, ki ponuja ponavljajoče se vtise, zato morate skrbno izbrati personalizirane posode za pitje, ki bodo v skladu z identiteto vaše blagovne znamke. Prepričajte se, da je vaša posoda za pitje dobre kakovosti in da njena eleganca ni ogrožena zaradi trpežnosti. Izbira prave tiskane posode za pitje bo vašemu občinstvu omogočila, da vidi vašo blagovno znamko ali podjetje v pozitivni luči, kar bo povečalo ugled vaše blagovne znamke.

Vaše občinstvo bo na primer cenilo, če jim podarite vrčke, skodelice, bučke in flaške za vodo, označene z blagovno znamko, saj jim boste s tovrstnimi promocijskimi darili pokazali, da vam je mar za njihovo dobro počutje. Prav tako lahko darujete posodo za pitje izdelane po meri, kot so skodelice za zabave, kozarce, kozarce za vino, posode za hlajenje in slamice, s čimer boste delili sporočilo, da želite, da se vaši prejemniki družijo in zabavajo.

Poleg tega morate razmisliti o oblikovanju ali slogu svoje posode za pitje, ki bo všeč vaši bolj segregirani ciljni publiki. Ker ima posoda za pitje razmeroma velik prostor za označevanje z blagovno znamko, poskrbite, da boste izbirali kakovostne dizajne, dosežene z digitalnim tiskom ali laserskim graviranjem, saj bo tako vaš izdelek izstopal od drugih. Prav tako morate izbrati barve, ki ustrezajo identiteti vaše blagovne znamke.

Z okolju prijaznimi poslovnimi darili nikoli ne morete zgrešiti. Z njimi namreč delite sporočilo, da ste okoljsko ozaveščeni in si prizadevate za trajnost. Posoda za pitje, ki jo je mogoče reciklirati ali večkrat uporabiti, ponuja odgovoren način za izražanje vaših misli o družbeni odgovornosti. Pozitivneje promovira vaše podjetje ali poslovanje, deli sporočilo, da niste osredotočeni samo na dobiček, ampak vas skrbi tudi prihodnost.

Okolju prijazni izdelki zmanjšujejo vpliv na okolje in spodbujajo trajnostno rabo vode, hkrati pa povečujejo prodajo in zvestobo blagovni znamki. Zmanjšujejo onesnaževanje, krčenje gozdov in druge dejavnosti, ki ogrožajo ekološko celovitost, spodbujajo kakovost življenja in zdravja človeka. Večina okolju prijaznih posod za pitje je narejena iz trajnostnih materialov, kot so Tritan brez BPA, RPET, bambus, pšenična slama, papir, nerjaveče jeklo itd.

okolju prijazni izdelki
 

Kako uporabiti promocijske posode za pitje za povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke?

Promocijska posoda za pitje ponuja subtilen, a prepričljiv način za vzpostavitev blagovne znamke in povečanje prepoznavnosti blagovne znamke za vaše podjetje in poslovanje. Potrošniki so še posebej pozorni na posode za pitje, saj jim te omogočajo, da se prepustijo zdravim dejavnostim in obenem uživajo. Torej, kaj je boljšega za vaše podjetje kot posode za pitje, označene z blagovno znamko, saj se z njimi lahko vključite v vsakdanje življenje svojih prejemnikov.

Personalizirana posoda za pitje ponuja ustvarjalno in priročno sredstvo, ki vašim prejemnikom omogoča shranjevanje in transport tekočin. Zaradi trenutnega trenda porasta rabe pijač bo promocijska posoda za pitje naredila vaše darilo, označeno z blagovno znamko, bolj zaželeno in ustvarilo pozitivno podobo vaše blagovne znamke. Posode za pitje se večinoma prenašajo in uporabljajo povsod, kar ponuja ponavljajočo se in stalno vidljivost vaše blagovne znamke.

Večina ljudi je prav tako čustveno navezana na določene izdelke. Raziskave trdijo, da posoda za pitje v ljudeh vzbuja dober občutek, povezan s toplino, udobjem, varnostjo in zabavo. Zato je posoda za pitje odlično poslovno darilo, saj lahko poveča prepoznavnost blagovne znamke in sodelovanje z vašimi potencialnimi strankami, tako na spletu kot zunaj njega. Odlične so tudi za povečanje digitalne prisotnosti s povečanjem angažiranosti in spodbujanjem pogovorov o izdelku na družbenih medijih.

Posode za pitje lahko okrepijo kampanje in ustvarijo izkušnjo blagovne znamke, ki bo všeč vsem. Pomagajo graditi navdušenje in zvestobo, saj je darilo dober način za izkazovanje spoštovanja do ljudi. Posoda za pitje, označena z blagovno znamko, je dober način, da s svojimi zaposlenimi praznujete posebne priložnosti ali jim pokažete hvaležnost. Uporabite jih lahko tudi kot posebna darila za dobrodošlice, za spodbudo, pridobivanje strank ali kot posebno darilo za izkazovanje naklonjenosti do svojih strank.

kako uporabiti promocijske posode za pitje za povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke?

Poleg tega jih je mogoče uporabiti kot dodatno darilo k izdelku vašega podjetja za povečanje zadrževanja strank in spodbujanje pozitivnega dojemanja izdelka. Na ta način lahko povečate prepoznavnost svojega podjetja, tako da ustvarite dolgotrajen vtis pri svojih strankah, kupcih, potencialnih strankah, poslovnih partnerjih in zaposlenih. V zameno pa posoda za pitje povečuje zvestobo blagovni znamki in spodbuja prodajo.

Skratka, promocijska posoda za pitje je trajno, praktično in cenovno ugodno poslovno darilo, ki bo učinkovito oglaševalo sporočilo vaše blagovne znamke in hkrati povedalo, da vam je mar za zdravje prejemnikov, medtem ko razmišljate ekološko. Zato je članek dal vpogled v to, zakaj posod za pitje ne bi smeli prezreti pri izbiri najboljših promocijskih daril za ustvarjanje največjega možnega donosa z minimalnim proračunom.

Če želite izvedeti več o uporabnih promocijskih darilih, preberite naše podobne bloge: