21" DEŽNIK IMPACT AWARE™ RPET 190T SAMODEJNI

21" DEŽNIK IMPACT AWARE™ RPET 190T SAMODEJNI

To je resnična zgodba o trajnosti in jo nosite s ponosom! Ta dežnik Impact je izdelan iz 190T RPET pongeeja s sledilcem AWARE™. S programom AWARE™ je uporaba originalnih materialov iz recikliranih tkanin in trditev o vplivu zmanjšanja vode zagotovljena z uporabo motečega fizičnega sledilnika in tehnologije veriženja blokov AWARE. Prihranite vodo in uporabite pristne reciklirane tkanine. S poudarkom na vodi bo 2% prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact podarjeno podjetju Water.org. Ta samodejni dežnik se odpre in zapre s pritiskom na gumb, da vas ob vsakem vremenu ohrani suh. Kovinski okvir, rebra iz steklenih vlaken z ABS ročajem. Streha. Ta senčnik je prihranil 4,3 litra vode in je izdelan iz 7,3 steklenic PET (500 ml). Prihranki vode temeljijo na številkah v primerjavi z običajnimi vlakni. Ta izračun temelji na zanesljivih podatkih LCA o ekologiji, ki jih je objavila Textile Exchange v svojih objavah leta 2016.

 

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Metal

Šifra: P850.60

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 13,87 EUR
Cena z DDV: 16,92 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
56.5 x ø 94 cm Bela Na zalogi
13,87 EUR

Osvežitev zalog: 17.5.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje
406 , 4496 , 3215