27" IMPACT AWARE™ RPET 190T PONGEE DVOBARVNI AVTOMATSKI DEŽNIK

27" IMPACT AWARE™ RPET 190T PONGEE DVOBARVNI AVTOMATSKI DEŽNIK

To je resnična zgodba o trajnosti! Ta dežnik Impact je izdelan iz 190T RPET pongeeja s sledilcem AWARE™. AWARE™ zagotovlja uporabo originalnih recikliranih materialov in zmanjšanje potrošnja vode, s fizičnim sledilnikom in Blockchain tehnologijo AWARE. Prihranite vodo in uporabite pristne reciklirane tkanine. S poudarkom na vodi bo 2% prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact podarjeno podjetju Water.org.

Ta velik 27-palčni avtomatski dežnik z edinstveno dvobarvno zasnovo vas bo ščitil pred dežjem, ne glede na to, kje ste. Kovinski okvir, rebra iz steklenih vlaken in PP ročaj.

Ta dežnik je prihranil 6,3 litra vode in je izdelan iz 10,7 PET plastenk (500 ml). Prihranki vode temeljijo na številkah v primerjavi z običajnimi vlakni. Ta izračunana indikacija temelji na zanesljivih podatkih LCA, ki jih je objavila Textile Exchange v svojih materialnih posnetkih 2016.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Metal

Šifra: P850.67

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 16,07 EUR
Cena z DDV: 19,61 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
90.5 x ø 120 cm Modra Na zalogi
16,07 EUR

Osvežitev zalog: 17.5.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje
533 , 4496 , 551