20.5" IMPACT AWARE™ RPET 190T PONGEE MINI DEŽNIK IZ BAMBUSA

20.5" IMPACT AWARE™ RPET 190T PONGEE MINI DEŽNIK IZ BAMBUSA

Brez ozelenjevanja, ampak pripovedovanje resnične zgodbe o trajnosti! Ta Impact dežnik je izdelan iz 190T RPET pongee s sledilcem AWARE™. Z AWARE™ je uporaba originalnih recikliranih materialov iz tkanin in trditve o vplivu zmanjšanja vode zagotovljena z uporabo motečega fizičnega sledilnika in tehnologije veriženja blokov AWARE. Prihranite vodo in uporabite pristne reciklirane tkanine. S poudarkom na vodi bo 2% prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact podarjeno podjetju Water.org.

Ta priročni 3-delni mini dežnik z ročnim odpiranjem je idealne velikosti za shranjevanje v torbici ali avtu. Kovinski okvir, kovinska rebra z lepim bambusovim ročajem.

Ta dežnik je prihranil 4,5 litra vode, izdelan iz 7,6 steklenic PET (500 ml). Prihranki vode temeljijo na številkah v primerjavi z običajnimi vlakni. Ta izračunana indikacija temelji na zanesljivih podatkih LCA, ki jih je objavila Textile Exchange v svojih materialnih posnetkih 2016.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Metal

Šifra: P850.57

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 8,95 EUR
Cena z DDV: 10,92 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
58 x ø 96 cm Bela Ni na zalogi

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 4.6.2023

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje
2610 , 13112 , 15448