KOPALNA BRISAČA UKIYO SAKURA AWARE™ 500 GSM 70 X 140 CM

KOPALNA BRISAČA UKIYO SAKURA AWARE™ 500 GSM 70 X 140 CM

Te velike 500-gramske trajnostne kakovostne kopalne brisače, tudi za zdravilišča, so čudovito debele, svilnate in super mehke za vašo kožo. Razkošne brisače Ukiyo so izjemno mehke, hitro sušeče in nudijo odlično vpojnost.
Izdelano iz 70 % bombaža s certifikatom OEKO-TEX (med proizvodnim procesom niso uporabljene škodljive snovi ali barvila.) in 30 % recikliranega bombaža.
S sledilcem AWARE™, ki potrjuje resnično uporabo recikliranega bombaža. Vsaka brisača prihrani 1453,1 litra vode. 2 % prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact bo podarjen Water.org.
Pralno v pralnem stroju. Izdelano na Portugalskem

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi vezenje. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: coton, Coton recyclé

Šifra: P453.82

Znamka: Ukiyo

Cena brez DDV: 18,18 EUR
Cena z DDV: 22,18 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
140 x 70 x 2 cm Bela
ROM: 1959
18,18 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 19.6.2024

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje