23" IMPACT AWARE™ RPET DEŽNIK 190T ODPOREN NA VETER

23" IMPACT AWARE™ RPET DEŽNIK 190T ODPOREN NA VETER

To je resnična zgodba o trajnosti! Ta dežnik Impact je izdelan iz 190T RPET pongeeja s sledilcem AWARE™. AWARE™ zagotovlja uporabo originalnih recikliranih materialov in zmanjšanje potrošnje vode, s fizičnim sledilnikom in Blockchain tehnologijo AWARE. Prihranite vodo in uporabite pristne reciklirane materiale. S poudarkom na vodi bo 2% prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact podarjeno podjetju Water.org.

Ko se približuje dež in močan veter, vam ta 23-palčni ročni odprti dežnik omogoča, da ostanete suhi in udobni. Okvir iz steklenih vlaken, rebra iz steklenih vlaken in ročaj iz EVA.

Ta senčnik je prihranil 4,5 litra vode in je izdelan iz 7,5 plastenk PET (500 ml). Prihranki vode temeljijo na številkah v primerjavi z običajnimi vlakni. Ta izračunana indikacija temelji na zanesljivih podatkih LCA, ki jih je objavila Textile Exchange v svojih materialnih posnetkih 2016.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: Recycled polyethylene terephthalate, Fiberglass

Šifra: P850.62

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 14,14 EUR
Cena z DDV: 17,25 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
81 x ø 103 cm Bela
ROM: 1644
14,14 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 16.8.2022

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje
1021 , 14892 , 20383