21" DVOBARVNI MINI DEŽNIK IMPACT AWARE™ RPET 190T PONGEE

21" DVOBARVNI MINI DEŽNIK IMPACT AWARE™ RPET 190T PONGEE

Brez Greenwashing-a, ampak pripovedovanje resnične zgodbe o trajnosti! Ta dežnik Impact je izdelan iz 190T RPET pongee s sledilcem AWARE™. Z AWARE™ je zagotovljena uporaba pristnih materialov iz recikliranih tkanin in trditve o zmanjšanju vpliva vode z uporabo motečega fizičnega sledilnika AWARE in tehnologije blockchain. Varčujte z vodo in uporabljajte pristne reciklirane tkanine. S poudarkom na vodi bo 2 % prihodkov od vsakega prodanega izdelka Impact namenjenih Water.org.

Ta prenosni 3-delni avtomatsko odprt mini dežnik je popolne velikosti za shranjevanje v torbici ali avtu za nujne vremenske razmere. Kovinski okvir, rebra iz steklenih vlaken z ABS ročajem.

Ta ponjava za dežnik je prihranil 4,6 litra vode, izdelan je iz 7,7 PET plastenk (500 ml). Prihranki vode temeljijo na številkah v primerjavi z običajnimi vlakni. Ta izračunana indikacija temelji na zanesljivih podatkih LCA, kot jih je objavila Textile Exchange v svojih Material Snapshots 2016.

Na ta artikel vam na vašo željo izvedemo tudi tisk. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Na ta artikel lahko izvedemo individualno personalizacijo. Več o tem najdete v blogu Personalizirana darila ali kako obdariti z občutkom. Minimalna količina individualnih personaliziranih kompletov je 50 kosov. Ponudbo lahko enostavno zahtevate s klikom na gumb POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Material: rPET, Métal

Šifra: P850.55

Znamka: XD Collection

Cena brez DDV: 16,04 EUR
Cena z DDV: 19,57 EUR

1. korak: Izberite barvo

2. korak: Vnesite količino in kliknite na tipko "Dodaj v košarico"

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem...kliknite na gumb LOGO / PONUDBA.

Pack: 1 kos

Velikost Barva Zaloga Cena brez DDV: Količina
57 x ø 97 cm Modra
ROM: 3066
16,04 EUR

Oznake zaloge pomenijo naslednje dobavne roke:

ROM 3-5 delovnih dni

Osvežitev zalog: 19.7.2024

Navedene cene so brez DDV razen, če je napisano drugače ob ceni.

V košarico Pošlji povpraševanje