Sončna Očala

1 / 2

Promocijska Sončna Očala z vašim logotipom so uporabno in cenovno ugodno promocijsko darilo.

Zelo primerna so za deljenje na prireditvah, kjer jih obdarovanci praviloma množično nosijo in s tem nehote izvajajo promocijo za vašo blagovno znamko. Seveda ta očala, vedno znova pridejo prav tudi v vsakdanjem življenju, sploh na dopustu ali med prostim časom. To pa so trenutki, ko smo sproščeni in večinoma dobre volje. Povezava teh občutkom z  blagovno znamko, pa so sanje vsakega marketingarja. Psihološki sprožilci so pomemben faktor pri večji prodaji. Preberite naš blog na to temo 6 čustev, s pomočjo katerih boste zanesljivo povečali prodajo.

Organizirate team building ali službeno zabavo? Gredo vaši sodelavci na sindikalni izlet ali tekmovanje? Nimate ideje kaj bi podarili ob tej priložnosti? S promocijskimi sončnimi očali ne morete zgrešiti. Verjemite, da jih bo večina z veseljem nadela in da se bodo vsi še dolgo spominjali tega dogodka ob ogledu fotografij, ki bodo seveda tudi krožile po socialnih omrežjih, sončna očala pa bodo na večini njih.

Ko združimo uporabnost v vsakdanjem življenju in učinkovito promocijo, smo našli popolno promocijsko darilo. Promocijska sončna očala so zagotovo darilo, ki ga bodo vaši kupci in poslovni partnerji zagotovo uporabljali tudi v zasebnem življenju. Takšna promocija pa je prijazna in najbolj učinkovita.

Promocijska sončna očala

Promocijska Sončna Očala vam v našem podjetju tudi potiskamo. Izdelamo tudi promocijska sončna očala po meri, popolnoma po vaši predlogi. V primeru, da potrebujete grafično oblikovanje, pa vam bo pomagal naš grafični studio. Torej, vse na enem mestu, kar vam bo prihranilo vaš dragoceni čas in denar.

Ponudbo za dotisk ali količinski popust enostavno pridobite na produktni strani artikla. Želite izvedeti, kaj so najpogostejše napake pri naročanju poslovnih in promocijskih daril? Preberite blog 8 pogostih napak pri naročanju poslovnih daril.

MACUSA - SONČNA OČALA IZ RPET

MACUSA - SONČNA OČALA IZ RPET

Cena brez DDV: 1,22 EUR

AMERICA TOUCH - SONČNA OČALA

AMERICA TOUCH - SONČNA OČALA

Cena brez DDV: 1,41 EUR

ALOHA - SONČNA OČALA

ALOHA - SONČNA OČALA

Cena brez DDV: 4,46 EUR

COLOBUS

COLOBUS

Cena brez DDV: 3,76 EUR

CREABOX SUNGLASSES A ŠKATLA PO MERI

CREABOX SUNGLASSES A ŠKATLA PO MERI

Cena brez DDV: 1,55 EUR

KRPO ZA OČALA DIOPTRY

KRPO ZA OČALA DIOPTRY

Cena brez DDV: 0,14 EUR

OČALA FLAG FUN

OČALA FLAG FUN

Cena brez DDV: 1,12 EUR

SONČNA OČALA GREDEL

SONČNA OČALA GREDEL

Cena brez DDV: 1,91 EUR

SONČNA OČALA S PLUTO GRS

SONČNA OČALA S PLUTO GRS

Cena brez DDV: 3,21 EUR

SONČNA OČALA MALTER

SONČNA OČALA MALTER

Cena brez DDV: 0,84 EUR

MUNDO

MUNDO

Cena brez DDV: 0,58 EUR

PALOMA - SONČNA OČALA S PLUTO

PALOMA - SONČNA OČALA S PLUTO

Cena brez DDV: 1,98 EUR

SPIKE

SPIKE

Cena brez DDV: 1,03 EUR

SONČNA OČALA SUNBUS

SONČNA OČALA SUNBUS

Cena brez DDV: 4,21 EUR